34

Чичо

преди 3 години

До предният ***. Скоро всеки ще има познат тежко ударен от тая гад, та хипохондриците ще сме мнозинство.

33

Анонимен

преди 3 години

Крахът на "пандемията" е неминуем. Ще започне от Запад и марионетките у нас няма да имат възможност да направят каквото и да било.

32

хаха

преди 3 години

Хипохондриците пак се развълнуваха

31

до 24

преди 3 години

тоест в цифри за Мангъра.70% от 7 милона да ги кажем 5 мил. 5% от заразените умират. Тоест Мангър Менгеле иска гарантирано 50000 умрели за да докараме групов имунитет. Та да питам ,за 600 умрели от ПТП по пътищата големи прикаьки, глоби камери простотии,а за 50000 от вируса си свиркаме. Те вифиш ли били очаквани жертви.

30

ФИГУРАНТ

преди 3 години

хейтърите искат Нинова за министър-председател и да си тръгнем към Русия

29

Анонимен

преди 3 години

поредния паникьор

28

Чичо

преди 3 години

До 28Всичките! Само дето не е чак толкова трудно да се сметне, че занимават Професор

27

Чичо

преди 3 години

До 26Според мен и лудниците не смогват. Като гледам колко има като теб на "свобода"

26

Анонимен

преди 3 години

Колко и кои от прогнозите на този математик се сбъднаха досега. Правеше изчисления с малко (недостатъчно) данни и оттам резултатите са изкривени. Защо въобще се допуска мнението му? Плашене предполагам.

25

Още слушайте мангъра

преди 3 години

Той си носи маската, а вие вирвате петалата. Безмозъчна ***. :)

24

Пуйко Борисов е зле

преди 3 години

Ама БСП, чалгаря и некои други да още по зле, за тях вирос нема. Ненормалници

23

Анонимен

преди 3 години

Доц. Мангъров е виден представител на конспиративните теории, според които не ваксина би ни спасила от Covid-19, а груповият имунитет. Неговата теория казва, че трябва колкото се може повече хора да се заразят с Covid-19 и за това предпазните мерки са излишни.

22

Анонимен

преди 3 години

Има много заразени, които статистиката им не може да хване и това ще предизвика катастрофата. Лично познавам трима, които вече 1 седмица са в болнични, с температура, но не си правят тест.А колко такива има никой не знае.

21

Анонимен

преди 3 години

На всички е ясно ,от 15 септември само нахгоре са заразените. Няма чужденци ,гастарбайтери ,единственото различно е че децата тръгнаха на училище. Няма случайни неща. Има щрауси със заровени глави и един страхлувец премиер на който мутрочалгари и ресторантьори са му стъпили на дебелия врат и треоери явно и за живота си. Какъв е този министър на здравето, онзи ден да се обяснява като ученичка на тези същите мутро чалга ресторантьори ,как за нищо на света нямсло да ги затварят. Жалки управници.

20

Анонимен

преди 3 години

Кой е тоя цървулко?

19

Анонимен

преди 3 години

Това е лъжа - каза Мангъра и добави, чакаме всички труженици и труженички от соца да придобият групов имунитет в... Рая!

18

Анонимен

преди 3 години

до 12пенсионния форум не е тук. И есе пак, знаеш ли колко са взимащите пенсия над 1000 лева. И с какво моето дете е пи различно от теоето че държавста да не му дава пари. Освен че е попаднало на кадърни а не на гъзоръки родители. Като искате солидарност нека богатите имат възможността с една декларация към социалните да се откажат от сумите. Никой няма да се откаже, повярвай.

17

Анонимен

преди 3 години

Тоя си прави добре изчисленията, но и всеки компютър може да направи алгоритъма. Но да не прогледнеш, че училищата са най-големия инкубатор на заразата е престъпно. Повече от хиляда души минават на ден средно през едно училище - две смени, персонал, родители, инспектори, посетители. Сервизните помещенияса на едни мого по-ниски хигиенни учловия. Децата, особено под 14 години не могат да се контролират ефективно - невъзможно е. Всъщност в основата на юнската издънка бяха МОН. Трябва да си сляп!!!

16

Анонимен

преди 3 години

тогава защо затваряхте при 100 човека през март бе? затвор ви чака

15

L.

преди 3 години

Тоя няма ли да де скрие вече?! Брояхме първо количеството легла, а се оказа че лекарите окапаха. Аман от набедени спецове!