12

Анонимен

преди 3 години

Тая миризлива торба с кравешка тор навремето пишеше хвалебствия за Тодор Живков и БКП в списание или вестник беше Литературен фронт.Прилеже комунист,пребоядисал се за една нощ в демократ.Това същество е олицетворение на политическата гнус в България.

11

Анонимен

преди 3 години

Сашо, Саше...беше лице на демокрацията....сега стана защитник и част от най-омразната ссган - ченгета и комунисти от ГЕРБ.На стари години се омаскари.Отделен въпрос е, че говориш тотални глупости и напълно си изгубил представа за реалността в България.

10

ДЕБЕЛОГЪЗЕСТИЯ АЛ

преди 3 години

дето на всяка власт прислужва да си мълчи и да целува ръка.... на ЦАР ТИКВОНТИЙ, че го уреди да си пие бирата "по демократски" на улиците на Брюксел. Роднината на детеубиеца на децата от Ястребино сега е във вихъра на "ДЕРМОКРАЦИЯТА"

9

гост

преди 3 години

И този почна да говори омотано и объркано като Толупа. Май му се е дръпнало навътре.

8

Анонимен

преди 3 години

ЗА ДА СИ ИЗГРАДИТЕ ЛИЧНО МНЕНИЕ ОТИДЕТЕ НА "24 ЧАСА" ТАМ ИМА ЗАПИС НА ДЕБАТА- А В РЕАЛНО ВРЕМЕ И НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК МОЖЕ ВСЕКИ ДА ПРОСЛЕДИ ДЕБАТИТЕ В ЕП НА САЙТА НА ЕВРОПЕЙСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ- И ДА, НЯМА ДА СПРАТ ПАРИТЕ/29 МИЛИАРДА ЕВРО ЗА 2021Г/2027Г НА БЪЛГАРИЯ.

7

Анонимен

преди 3 години

Спира да плюска само пред камера

6

Анонимен

преди 3 години

Когато паднете от власт догодина, ще те ритаме по улиците, лоена топко, срам за човешкия род и милионгодишната еволюция! Чичо ти е убиец на деца, пише го в Уикипедия. Прокажен и продажен род сте, завършени ***!

5

Анонимен

преди 3 години

ДЕБАТЪТ ЗА БЪЛГАРИЯ ДАДЕ ПОВОД ЕК ДА НАБЛЮДАВА ЗА ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА И СВОБОДА НА МЕДИИТЕ ОТ НОЕМВРИ НА ПЕТ ДЪРЖАВИ- БЕЛГИЯ, БЪЛГАРИЯ, СЛОВАКИЯ, ЕСТОНИЯ И ОЩЕ ЕДНА ЗАБРАВИХ КОЯ. МИЛИОНЧЕВА БЕШЕ ЖАЛКА, АМА МНОГО ПРОТИВНА И ГНУСНА В ЛЪЖИТЕ И ШИЗОФРЕНИЯТА СИ, НИКОЙ НЕ И СЕ ВЪРЗА.

4

Анонимен

преди 3 години

Александър Йорданов такива бездарници като теб купени за жалки постове и жълти стотинки докарахте мутрите официално на власт. Сегашното поведение на този индивид, Филип Димитров, ченгето Георги Марков показва че всичко е било контролирано от ДС и затова прехода в БГ не може да свърши

3

Младенов

преди 3 години

Дебатът не е провален от нататък на дневен ред е твоята оставка от ЕП, като се върна 30 год. назад ти си едно НИЩОЖЕСТВО, ДЕБЕЛ САШКО.......

2

Анонимен

преди 3 години

Как пък все дебели покрай тоя ГЕРБ бе, толкова ли нямат самоконтрол

1

Ф.С.В.

преди 3 години

аз навремето като Ви казвах че всички политици на Прехода трябваше да са в затвора- Ето го Примера -Един измамник на СДС -Бил един хубав ден за Българската демокрация -така викаше йРОДАНОВ -Та като НЕ Е В ЗАТВОРА -ЩЕ ЗАМЪРСЯВА ПОЛИТИЧЕСКОТО И ГРАЖДАНСКО ПРОСТРАНСТВО!!