293

Анонимен

преди 3 години

Скаеи има подкрепата на народа ...?!Голяма лъжа е това !Славуца е един дребничък Бареков.

292

Анонимен

преди 3 години

Слави на първо, Мая на второ....ужас и безумие

291

Анонимен

преди 3 години

То политиката е чалга, така че резултатът е релевантен

290

Анонимен

преди 3 години

Да обобщим:" Анушка вече разля маслото":D

289

Анонимен

преди 3 години

Славуца пъпеша -ще гласувам за него да стане премиер-искам да го видя в евр.парламент в инвалидна количка като премиер, количката я тика зам. председателят лилипуда Тошко с голямата глава-до тях преводачка с големи бомби -голямо густо-споделям съвсем сериозно

288

Анонимен

преди 3 години

Долу мутрата от Банкя!

287

Отговор

преди 3 години

До наблюдател 296 Изобщо не те питаме. Мнението ти не важи.

286

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

"....ЕДНО ФЕРАРИ С ЦВЯТ ЧЕРВЕН....И ВСИЧКИ МУТРИ В НЕГО С МЕН..."...ХА,ХА,ХАААААААААА...СЛАВЧО И ФИГУРАНТА , ВИ КАНЯТ НА ПЕЧЕНО ПРАСЕНЦЕ В ХОТЕЛ "СОФИЯ"!ВХОД СВОБОДЕН !!!!!/..вземете си кофчезите и бухалките...въженца ше раздаваме от профсъюза .../

285

Незрящ

преди 3 години

Да питам само Трифонов на кой е човек?!Много *** народ!!!Кръговрат!!!

284

Анонимен

преди 3 години

Трифонов умишлено е натиквам пред очите на всички,много преди да получи прозрениеда стане депутат.Ето аз като човек,който отдавна не гледам никаква телевизия, но чета новини не останах неосведомен относно творчествотому. Само не ми казвайте че ме влекат конспирации. Работата на СМИ е да ви насочват към правилния избор,който вие после да припознаете като свой. Има много достойни хора , не само у нас, но те са били винаги далеч от медийната слава, защото Не СА ПродуктА Трифонов Е продукт

283

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 313С Дългия отраснаха 2 поколения чалгари, както казах, единствено в Чужбина бих го слушал :)) Даже сега като си помисля, платих за да го слушам в Лондон, заедно с останалите 13 000, но не се бях прибирал от 2 години тогава, яко ме мъчеше носталгията :)))

282

ШУТ

преди 3 години

придворен шут избират за цар, има го приказките и басните

281

Анонимен

преди 3 години

Хубаво е нов човек, но е мн краен. И той е целият му екип. В момента сме заобиколени от напрежения и диктатори. Една грешна стъпка може да ни прати десетилетия назад. Не знам раздвоен съм за Славуна.

280

да бе да

преди 3 години

каква е извадката и сред какви слоеве от населението?да бе да. Извадили от извадката тия дето ще гласуват за борето нинето и президента и се получава че от поклонниците на Трътканиев 30% ще са за Радев и 30% за Герб, 30% за Нинова и останалите 10% са за Слав и Сливата

279

Анонимен

преди 3 години

Славчо ми е любимец още от Лондон, събрали сме се 13 000 българи на концерта му, той гюбеци пуска...:))) Единствено мога да го слушам далеч от родината, напомня някои неща с Йовано-Йованке, но като почнат с гюбеците, направо се чувствам в Анадола :)))

278

верно ли

преди 3 години

И с какво точно е номер едно???А тези проучвания се знае как се провеждат...всеки може да стане номер едно след заплащане на солидна сума.Това си е чиста проба "опипване на почвата", или внушаване на определено мнение насила на обществото,колкото повече се говори за това,толкова повече остава в ума на хората.И изобщо поредното манипулиране на общественото мнение с лъжи.Внушението е голяма сила понякога, рекламата- също.Колкото повече се повтаря,толкова по-добре за определени личности.

277

роко

преди 3 години

Ако един чалгар стане депутат,хак да ни е.Заслужава ме си го.

276

Обективно Славчо иск

преди 3 години

Власт, а който има власт има и пари. Алчен е много, но се крие умело зад патриотични клишета. Защо се движи с джипове и охрана? Нито един министър това не го прави, а той е *** шоумен. Замислете се.

275

Курти

преди 3 години

Славчето Президент Президент

274

наблюдател

преди 3 години

не съм за Слави Трифонов,но не съм съгласна че ще "ударим дъното"ако го изберем защото не е подготвен, чалгаджия и тем подобни - ами ние си търпим 10 години един про*т и неграмотен пожарникар, охранител! -той явно е по-подготвен.Мен ако питате падението е на българският народ, че допусна да се докараме дотук!