69

Анонимен

преди 3 години

До Бау За троловете не само че няма 101 възможности ами има само една възможност да тролят за жълти стотинки, едни *** са ...

68

Анонимен

преди 3 години

До Унуфри Има публикации че точно тестовете чипират хората и не е лошо да се замислят за това. Една почивка в Гърция и хоп чипиран за цял живот ха ха ха...Освен това стои въпроса защо СЗО налага на Бг и на останалите държави кой от къде да копу222ва тестове. В тестовете е проблема- Тест специално за ковидеветнайсе нема това е.

67

Анонимен

преди 3 години

много точно казано преди мен.Бг затъва в тотална Деградация!!!!Държавата с най много дървени философи и най много разбирачи по всичко и в същото време с едно от най застарявашото и бедно население.

66

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "Бг затъва в тотална Деградация" авсолютно

65

Анонимен

преди 3 години

Защо натрупват случаите цял живот ли ще ги влачат нали карантината е 14 дни аман от манипулации. Ако някой лъже не се ли досеща че отсрещната страна не е толкова наивна.

64

ssss

преди 3 години

До До 58 ssssАко затворят пак плановите операции, много бързо ще се оправи статистика.Да ти кажа още една "тайна" 2000 е имало най-много починали, просто защото е имало повече хора.

63

До 58 ssss

преди 3 години

Манипулираш.Реално в България започнаха да умират повече хора от вируса чак през юли. Как ще сравняваш 2019 и 2020 по брой починали и ще правиш изводи за цялата година?През първото тримесечие починалите през 2020 са с 2410 човека по-малко от същото тримесечие на 2019 година, а починалите от вируса бяха 8 човека. Според теб това е защото имало лъжа за вируса! През второто тримесечие починалите през 2020 са 847 по-малко от 2019, но сега са с 1357 повече за юли, август и септември без последните

62

Анонимен

преди 3 години

явно не са си изяли боя и се натискат...

61

Анонимен

преди 3 години

Всеки да си се пази сам ! -това е положението в Бг ! Умишленото опростачване от 30г дава плод - берете с пълни шепи !мутри,плейметки,прУстаци,чалгари от тея не очаквайте съпричастност,отговорност,морал - те не знаят какво е това ?Бг затъва в тотална Деградация !

60

Анонимен

преди 3 години

Преди корона вируса бяхме на първо място.. Стига глупости.. Онова Гейтс ли го каза

59

Анонимен

преди 3 години

да , *** по кражби сме на първо - 4 млдр за няколко км. мантинели и за боя.

58

Унуфри

преди 3 години

Че се лъже - лъже се с бройките. Но аз се чудя откъде се намират толкова *** които да се подлагат на тези "тестове"

57

Факт

преди 3 години

По броя на починалите на човек от населението за вчера, сме на седмо място в Европа. Тенденцията беше намаляване на броя на починалите, но от около 15 септември броя тръгна леко нагоре. Става дума за брой починали на човек от населението за последните дни, а не от началото на епидемията, както се бъркат някои. Човек от населението, на 100000 души, на 1 милион, това е едно и също. Периода е поне седем дни, но по-често се използват 14 дни.

56

До vodkapernik91

преди 3 години

Добре, че останалите учители не са така увредени, като теб. Ходят си на работа и сами се молят да не се въвежда онова нескопосаното нещо - дистанционното обучение, че сами са преценили, че за нищо не става и на самите тях също им създава проблеми. Не те знам мъж ли си, жена ли си, но нямам нито една позната учителка, която да е толкова повредена, като теб.

55

ssss

преди 3 години

Още няколко месеца да се затвори статистически годината и ще лъсне голяма лъжа. Умрели няма повече от обичайно. Не само тук а и в цяла Европа.... пропаганда.

54

Бау

преди 3 години

До vodkapernik91те не напускат, защото ако напуснат ще умрат от глад. Не е като да има 101 възможности за учител.

53

Фин

преди 3 години

До vodkapernik91За това ли се биха на Шипка, за да има жалки плазмодии като теб. Срам и позор си за Бога, страхливец....позор.

52

vodkapernik91

преди 3 години

Ако бях учител моментално щях да напусна. При положение ,че има предпоставка за огнища във всички училища. Защо не минават дистанционно обучение!?Как рискуват толкова много животи !?

51

НЕКОЙ

преди 3 години

Няма да Ви оставят на мира до април 2022-ра година. Помнете ми думата.

50

Анонимен

преди 3 години

На тези пак ли им дадоха пари, за да се показват по телевизора и да ръсят лъжи?!Аман вече.