97

Висарион

преди 3 години

Браво на Корнелия, че успя да се освободи от тизи предателии колаброционалисти с Падишаха ! Това ми дава вече пълно основание да смятам че БСП на следващитеизбори ще вземе над 1 000 000 гласа. Ще гласувам за тях, защото само те имат реалната възможност да победят ГРОБ на следващите избори !

96

4epa

преди 3 години

ЗАКРИВАИ !!!!!!!!!!!!!!!

95

хей-ПроСоТо

преди 3 години

Аз не съм герберо..каквото и да е като производно на думата.Не съм от ГЕРБ, мразя безплатно БСП.И знаеш ли защо ги мразя?Защото семейството ми е страдало от БКП.Прадядо ми имал мандра и 1500овце, гори,прабаба ми е от полето-дк. ниви.Всичко са национализирари комунистите.Пребили са ги от бой-до смърт са били да подпишат.Нищо не подписали.Вуйчо и чичо не са учили защото на дядо брат му е поп.Какво да разказвам?Комунистите са като троскот-няма спасение от тях.Само вреди са нанесли на България.

94

ПроСоТо

преди 3 години

До до ПроСоТоНИКОЙ НЕ Е ОБИЖДАН от "инакомислещите" ТАКА,както "ПроСоТо" е обиждан от гербомажоретките!!!!!!Не виждаш ли с какви помии ме заливат всеки път,когато се появя?..И то защо?..-Заради ЛИЧНОТО МИ мнение,което не съвпада с тяхното...на смесвай нещата!

93

до ПроСоТо

преди 3 години

Няма лошо, брат... седи си.. пиши си.. няма лошо в нищо.Само не бъди агресивен към хората.Така помагаш на Борисов и кабинута му. Нищо друго не постигаш.Тези постове работят в полза на правителството.Хората четат и си правят изводи.Може би си казват-ето.. тези ли ще ни управляват? Та те са много крайни.Обиждат непознати, скачат на различно мислещите.Агресията поражда агресия.Така хората се отдръпнаха и от измисления протест.Заради крайното поведение и омразата, която се сее до шадравана.Мисли!!

92

Анонимен

преди 3 години

И кои са новите лица? Кики далаверката. Дето пробва да я шитне, ако не си беше вързала гащите с уредените избори.

91

ПроСоТо

преди 3 години

До ей..ПроСоТоабе спатъхнат,не съм влизал тук няколко дни!..Това първо.Второ:-Аз изразявам мнението си КАТО СВОБОДЕН ГРАЖДАНИН,НЕ съм свързан С НИКАКВИ ДРУГИ ХОРА!!!!!!..не можеш да го схванеш,нали?

90

Анонимен

преди 3 години

Човек, работил дълго в такава среда и с достойнство, трябва да се сети, че тябва да отстъпи на нови, съвременни хора, които да се развият, вече е 21-ви век.Имам принос с идеята за мандатността на депутатите. Това е справедлив механизъм за изява на нови качествени хора, да трупат опит и доверие. Другото е его. Заслугите са ясни, но не са наследствени, има способни без родствени връзки хора. Поздрав на Нинова, подкрепа и сила!Напред, с достойнство!

89

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименабе стига с тия ***бе!.."Кой къде пратил синчето си"..-Ами нали ЗА ТОВА подскачахте по площадите бе!!!-ВСЕКИ да има право да прати детето си където иска по света!..Па и друго:-На боко щерката къде се подвизава?..А либовницата му?....айде стига !..направихте ни за смях пред целия свят!

88

ей..ПроСоТо

преди 3 години

По-кротко и се успокой докато е време!Тези агресивни постове тук ти ги следя от месеци.Ти си лицето на онези, които са по катуните.Ти си толкова неадекватен-колкото и хората зад които стоиш.Цялото ви племе и същото.Ниско под тревата сте на живо.В интернет голям го вадите.Ходи се бори в реалното - *** на въстанията... щото хора нямат.Търсят се под дърво и катун хора.Видяхме ви колко сте.С тази агресия и бруталност отблъсквате хората.Вие бетонирате Борисов с крайните си изказвания.Кибичиш цял ден.

87

Парийната каса-празн

преди 3 години

А казала ли е нещо другарката Нинова за изпразнената партийна каса или останалите ги е страх да питат ? С какви пари ли е купила хотела си в Халкидики другарката Импексова ?

86

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоДобре ли сте?

85

Анонимен

преди 3 години

Да питам Нинчето, що прати синчето си да учи в Америка а не в Москва, нали е комсомолка, що така ?

84

Анонимен

преди 3 години

Пленума на БСП е шменти капели.Няма БПС и никога не е имало.Това е БКП чиста проба 24 карата.

83

чоко

преди 3 години

БСП се капсулира.Нинова отново няма да загуби изборите както станишев.

82

ПроСоТо

преди 3 години

До АнонименПърво:-Поставих "пролетно почистване" В КАВИЧКИ,смотан!!!!!!..Но като ПЪРВОСИГНАЛНОСЪЩЕСТВО ти си го приел твърдепървосигнално.Второ:-ЧУЛ СИ думата "делириум",но понеже си образован точно колкото котката ми Тина,си използвал това определение по най-неподходящия начин...но толкова можете вие-гербомажоретките,аз не ви съдя!..Все едно да съдя котката си..

81

комсомолка

преди 3 години

Хахаха, едни Знакови отпадат, а други Знакови - остават.....Едни и същи муцуни...А къде е пуделчето Божанков, то така ревностно те брани детето....Обаче като отиде в някое предаване с Деса от ГЕРБ - направо си глътва граматиката, луд го прави оная....

80

неразбрал

преди 3 години

А какво става с онази крадлива елховска мижитурка Мерджанов?Да не е на конгреса на Цвъко и милиционерската му партия "Републиканци за пълна гуша"?

79

Анонимен

преди 3 години

Знакови лица?Национален съвет в който присъства Румен Гечев е пример,че става дума не за лица, а за дир*ици...

78

Анонимен

преди 3 години

Нинова щеше да гони Гуцанов, а го вкара в най-близкия си кръг.Хитрата сврака с двата крака.