129

Анонимен

преди 3 години

KZLНали ти казах онзи ден - чакаме нагледна демонстрация и показно от теб. Покажи на тия хора как се мяткаш като чорбар за дузпа и Барба Ганьос за 30 шекелчета.

128

Долен лъжец е тоз

преди 3 години

"Проф. Балтов: Отново отиваме към пик, заразените ще се увеличават"Отиваш на пик ти, на Мачу Пикчку-то си отиваш, Балтов. И да не се връщаш оттам.

127

Скоро

преди 3 години

Ще стигнем китайците по брой заразени. Планът е на земята да останат 3 милиарда, от които милиард и половина китайци.

126

Шофера

преди 3 години

До Архангел ПсувнаилВ тия държави викат велкоме мигранти и ги закичват със здравец, а когато им насилват жените на площадите се крият като мишоци. Не, благодаря.

125

Т.Шак

преди 3 години

Голям паникьор излезе тоя. Защо още го държат като директор на Пирогов, след като е толова нестабилен психически?

124

Анонимен

преди 3 години

Продавам хладилен камион! Изгодно!

123

Проблемен тип

преди 3 години

Хора разберете, аз много искам да се заразя с ковид. Правя всичко възможно - ходя навсякъде където има много хора -кина, кръчми, концерти, карам колело по тротоарите на слалом между пешеходците, в киното си свалям маската, нарочно пипам седалките с ръце, ям пуканки с тия ръце и все не се заразявам. Защо? Какво не ми е наред, в мен ли е проблемът или във вируса, моля помогнете. Аз искам да се заразя едно хубаво така, да се потя, да кашлям в моргата, да ме возят в черен чувал в черен камион и т.н.

122

Архангел Псувнаил

преди 3 години

Ако беше толкова загрижен за обществото бай Грантьо щеше да излезе на улицата да раздава безплатно маски и да разяснява на хората какво мисли за пандемията. В любимите му държави които постоянно ви дава за пример добрите самаряни и истински вярващите в ковидглупостта постъпват така. Щото може да вярваш и в глупост, но поне да си искрен и да го правиш от собствено убеждение. Но бай Грантьо не е такъв, той е платена мажоретка и сороссоклакьорка. Той само дразни и лае за 30 шекела грант.

121

Само толупите

преди 3 години

се отпускат. Колкото по-*** е човек, толкова повече вярва в това, което му е изгодно.

120

Генерал Муфтаджийски

преди 3 години

Бай Грантьо обвинява в безхаберие по-умните от него. Бай Грантьо го е яд че му плащат малко за да си стои зачулен и маскиран вкъщи и да дращи глупости, докато другите си живеят живота.Той е озлобен, страхлив и природно завистлив ***.

119

Анонимен

преди 3 години

Продавам чували, за количества отстъпка

118

УМЕН

преди 3 години

Коронавирусът и пандемията са едни обикновени, плоски ционистки лъжи и талмудокабалистки конспирацийки. Но ние умните ги разгадаваме още в зародиш, ефективно ги преодоляваме и си ги слагаме на онази работа. Ще ме ваксинират през крив макарон. Лукашенко се опъна на Синедриона и веднага взеха да му се случват майдани, протести, санкции и всякакъв друг вид тормоз.

117

шок, бомба, ужас

преди 3 години

истерия, истерия ... фургоните с чувалите подготвени ли са вече за снимките?нищо няма да затварят, хайде стига платените *** са подготвяли общественото мнение за затварянекойто го е толкова страх да си стои и работи от вкъщи, оставете останалите хора да работят и живеят нормално, да преболедуват този ковид на крак и живота да продължи по старому за всичкиаман от паника и истерия

116

Лойко Борисов

преди 3 години

Ще затварям и ще ви мъча в угода на Синедриона и световния ционизъм докато не ме изриете от власт барабар със стола и джипката ми. Трябва да ме убиете за да се спра с пъклените си дела и с лакейският си слугинаж.

115

Мяу

преди 3 години

И още нещо - КППта няма как да има - всички милиционери са събрани в центъра да пазят Бойко от народната любов.

114

1280

преди 3 години

До АнонименЗащо след 3м масови събирания няма епидемия ли? Защото не са масови и са на открито. На мачове ходят по 1 000 души в сектор, което е в пъти повече от бутафорията пред МС и пак няма епидемия.

113

Мяу

преди 3 години

Добре, че е професор да се изкаже. По-интересно е да обясни какъв е този скок за един ден с 50% процента.

112

Анонимен

преди 3 години

Отново старите циркове - мина туристическия сезон и пак се почва.Жалки сте. Изтъркани купени изпълнители. Никой вече не ви вярва.

111

Лойко Борисов

преди 3 години

На *** човек само вирус се набива в главата. И там се върти с 200. Аз съм *** и вие сте прости и затова ви плашим с вируси.

110

Анонимен

преди 3 години

Еми нали такава беше целта - след като свалиха всякакви мерки отдавна - тоя откри топлата вода