111

Анонимен

преди 3 години

В половината пoрно филми сцените започват с масаж, хаха. Приятеля й също е виновен, той ръце няма ли. Масажа е вид интимност и малко мъже биха си дали жената на друг мъж да я масажира според мен. Професионално, професионално, колко да е професионално? Хора сме. При различните полове винаги има привличане. И тези които се правят на много възвишени просто лъжат.

110

преди 3 години

Аз и вярвам. Няма да тръгне да обикаля по институциите и медиите, ако не е имало нещо нередно. Но в съда-трудно ще бъде доказано. Може да се пусне детектор на лъжата-и за двамата,, няма процесуална стойност, но все пак ще е индикация кой казва истината.ДНК от допир пръст не виждам как може да се извлече. Инцидентът е неприятен, представете си някой масажист да направи същото с приятелката ви, съпругата ви-ще реаегирате крайно остро.Апропо-какво е "турски " масаж? Изглежда страшничко!

109

Падаря

преди 3 години

Вкарал пръсти ,а ДНК материал търсят .Май не е разказала всичко на приятеля си.Ако бяха и казали, че масажистите не са ПЕРСОНАЛ НА ХОТЕЛА,А ВЪНШНА ФИРМИЧКА щеше да се откаже да търси компенсация за "безплатния секс".Чела някъде някакви схеми за печелене на кинти със стари номера от едно време ама недочела...

108

взаимно се харесваме

преди 3 години

До хубавото си е хубавоНяма нищо лошо!

107

Анонимен

преди 3 години

Пани Зареба очевидно си е мислела, че това "турски" е свързано с турско синьо, а не да те *** или нещо още по-турско. *** как може, либералните турски традиции са известни от столетия, а турците са известни от като крайно толерантни хора, човеколюбци, уважаващи останалата част от човечеството, и женската, и мъжката част.

106

Анонимен

преди 3 години

От вкаран за 1 секунда пръст във влагалището какъв ДНК тест очаква госпожата? Твърде много CSI сериали е гледала. Случаят със сигурност е много неприятен за нея и е било редно от хотела и масажистът да и се извинят. Но оттам нататък за повдигане на сериозно обвинение са необходими доказателства каквито в случая е практически утопично да се намерят. Ситуацията е дума срещу дума, а човек е невинен до доказване на противното. Нито лекарите нито полицията могат да и помогнат в случая.

105

хубавото си е хубаво

преди 3 години

До MaleeВзаично се харесваме българи и полякини!

104

Ядосан

преди 3 години

Тия полякини са гнусни пият като за последно и постоянно създават проблеми зимата по корорти те са много проблемни личности..

103

Анонимен

преди 3 години

Пита се в задачата какво търси момата в държава от третия свят? Търсят евтинкото, а когато им се случи случка се чудят от къде им е дошло. И между другото като иска масаж, толкова ли не може мъжО й да я намачка, ами хукнала други мъже да я обарват.

102

Анонимен

преди 3 години

В кой хотел го правят такива масажи, за един приятел питам???

101

хммм

преди 3 години

На следващия ден отишла за тестови и открили, че влагалището й е зачервено... Хмммм... По съвет на приятеля си... хммм... Не става ясно дали и той е бил там. И после четем "госпожа". Последно - омъжена или с приятел? Защото може да си е спретнала една оргийка и да не са й платили... хммм. Доста ... миреше тая история...

100

No Name

преди 3 години

Истински случай от соца:Български кораб на пристанище в Тайланд.Наш моряк новобранец слиза и се насочва към студио за масаж с идеята че Тайландския масаж е това което е гредал по филмите.Влиза в стаята и и набързо се съблича дибидюс гол с високо вдигнато самочуствие.Това което следва е як бой от охраната и затвор.Едвам го отървават но му остава прякора ЖОРО МАСАЖА!

99

Malee

преди 3 години

Най-вероятно сама си го е искала и като и е отказал масажиста... излиза виновен. Жалко.

98

Lord

преди 3 години

Тука като ви слушам какви изостанали загорели селяци сте ясно зашо тая държава е на дъното, така ще масажират и дъжерите ви робини в Западна Европа

97

Гошу тъпото

преди 3 години

Ами Турският масаж включва и тази 'екстра" Тя явно не е прочела внимателно))) Трябвало е да си поръча европейски масаж!!

96

Поручик Ржевски

преди 3 години

Да беше си правила масажа с обути ***, нямаше да се стигне до такива неприятности.

95

Що така ве ?

преди 3 години

Абе, как по цял свят курорти и салони за масаж, и алкохолни дестинации колкото искаш... и сее.кс туризъм ... и какво ли още не А САМО БЪЛГАРИЯ с такъв голям брой оплаквания за лошото обслужване , дрогирани и ограбени туристи, сексуални нападения , храна с изтекъл срок на годност, мръсни стаи, неадекватен хотелски пресонал....Басси, нарочили са ни. Как могат да протестират срещу толкова професионално обслужване . Служителите ни в хотелите са ПРОФЕСИОНАЛИСТИ с дългогодишен стаж

94

Анонимен

преди 3 години

Нагла инсинуация иска почивката да и излезе без пари.

93

Анонимен

преди 3 години

Тия идват тук на кекс туризъм. Явно просто не е останала доволна от обслужването.Обаче съм сигурност е знаела защо отива на "турски масаж". Не е било заради схванах кръст.

92

Анонимен

преди 3 години

"Служителите на МВР обаче не знаели английски." Хаха Te Български незнаят, тая пък Англииски иска да знаят, там в това нереформирано ведомство още ги назначават попарична или връзкарска линия, и се чудят после защо дилар стват или в почивните си правят престъпления.