22

Майките с увреждане.

преди 3 години

Пъжолата е вредна за нейното дете. И ваксините. И училището. Да си стои в къщи, да слуша чалга и да яде готвено от луудата майка

21

Анонимен

преди 3 години

Всяка година едно и също, а от компетентните органи реакция никаква.

20

Не разбирам

преди 3 години

Само не разбирам защо пържолата е разрязана!? Би трябвало просто да е по-малка спрямо грамажа, който са си определили. Изпечена голяма и после разрязана на две ми прилича или на страшно некадърен персонал или на брутален саботаж!

19

Христо Христов

преди 3 години

До SSлевски/6Както каза за теб колегата преди мен: "всеки трети гербаджия е също толкова *** колкото другите двама"... а аз бих добавил: "и като баща му".

18

Ха ха

преди 3 години

Ами да не яде. За 4,50 цяло прасе ли иска. Баба и едно време все пържола яла в училище. Селяните дойдоха в София и бързо забравиха кои са

17

Анонимен

преди 3 години

Държавата не е фалирала, пари има, но се тъпчат по определени джобове и шкафчета. Какво тук значат някакви си деца?

16

Христо Христов

преди 3 години

да разбираме ли, че фъндъкова (или друг от управляващите с ценностите) е избрал фирмата, за да си увеличи демокрацията си на next level?

15

пенсионер

преди 3 години

това е по-зле и от пенсионерски обяд!

14

Анонимен

преди 3 години

А аз си мислех, че в копанката ще има поне 5-6 кг. месце поне една сливова, мезенца, салатка шопска. А пък те така да ме разочароват... аххх

13

Анонимен

преди 3 години

Oт Столична община само лъжат! Този какъвто е там Тодор Чобанов ли е, какъв е... От толкова години само се оправдава. Абе ***... ъъъ гугутко, кво се правиш, че не знаеш за всички нередности в общината и при поръчките бе? И за ремонтите всичко знаеш, ама чакаш докато минава номера! Ако ходят журжалисти да снимат, тогава почваш да шаваш. Иначе къде си, какво правиш?

12

Анонимен

преди 3 години

Покажете депутатското меню и съответно цените.

11

ДО 9

преди 3 години

До Анонимен Няма как да ви разбере , защото всеки трети в герб е също толкова глупав колкото и първите двама........

10

Анонимен

преди 3 години

До 6 SSлевскиОт фалиралата държава вие герберастите крадете още! А сега привашето наличие започва да не стига! Толуп!

9

kreti

преди 3 години

Това е мизерия , днес ще ям 1,2,3 за 7э в Австрия в обедната почивка във фирменият стол . И това е причина да не се връщам в България!

8

Анонимен

преди 3 години

До SSлевскиЛесно е да наричаш всеки, който не одобрява управляващите мутри, комунистическо ***. Толкова ви е акъла на вас, гербаджиите. Ти осъзнаваш ли, че същите хора, които закопаха държавата, в момента са в управлението? Някои хора пазеха колите на СИК под дъжда, сега пълнят шкафчета. Демокрация и капитализъм не се правят от охранители, шофьори и друг обслужващ персонал на БКП. През 90-те бухалката беше дървена, сега е облицована с държавна власт. Сценарият е наши хора срещу неудобни.

7

Анонимен

преди 3 години

Опитвам се да си представя каква ли е малката порция.

6

Д-р Исня

преди 3 години

За едни сватба, за други брадва! Колкото повече минават годините, толкова по-голяма е сватбата за "нашите" хора и толкова по-голяма е брадвата за все повече хора!

5

SSлевски

преди 3 години

До 3 комунистическо ***, щото си ял за 30ст затова правешкия пъпеш и другите червени престъпници фалираха държавата и ни изправиха пред национална катастрофа! Ходи си яж в Северна Корея, там дори храната е на определен грамаж за деня! Щото беше хубав строй, затова се разпадна и остави в руини и бедност половин Европа, аман от тази соц носталгия

4

Ужасът

преди 3 години

На Бойко фирмите, какво очаквате. Чекмеджето е вече празно.

3

Ясно

преди 3 години

Щом си седите в къщи и не протестирате и това ви е много,само пюре ви се полага "демократи"