12

Няма нужда

преди 3 години

като бивша чистачка ще кажа, че парите които изкарвах, чистите на месец, след всички удръжки бяха повече от редовната заплата на мнозинството познати които имам по офисите и с добра професия. Успях да спестя и да си отворя собствен бизнес. Не всичко е както пишат хората тук. Видях и се запознах с много успешни българки в чужбина, но те не се хвалят, тях ги няма по статиите и по тв предаванията, те не се излагат и не се показват, просто защото нямат нужда и са щастливи където са

11

Анонимен

преди 3 години

Един българин просяк в Кьолн или Париж изкарва 40 евро на ден и нощувката и храната му е безплатна в приют за бездомни с топла храна и безплатно уайфай да се види с жената и децата в България по скайпето вечер като се прибере от просене, а на месец може да си докара от просене към 800 евро, 10 пъти повече от средната за Русия заплата 86 евро. Правото да просим пред катедралата в Кьолн и в Париж ни го даде членството в ЕС, един български просяк живее 10 пъти по-добре от руснака.

10

До 7

преди 3 години

Като не си имал никога красива жена до себе си, откъде да ти дойде на ум, че интелектът и възможностите не са до външен вид. Ама на склададжия с 2500лв. заплата, ако има и толкова, какво да му обясняваме?! Бягай там при цоцоланатани Е60-ката и тихо. Няма да мръднете от дъното.

9

Анонимен

преди 3 години

оставка на банкянската мутра. Жените проституират в чужбина навместо да си гледат децата у дома.

8

Разликата

преди 3 години

По времето на лошият социализъм вашите дъщери бяха репресирани от режима и не можеха да ходят на запад и свободно да упражняват най старата професия за да си изкарват добри доходи.А сега по времето на добрата демокрация вашите дъщери вече са свободни да ходят на запад и да упражняват най старата професия и да си изкарват добри доходи.Хубаво нещо е капитализма и демокрацията. Дава свобода.

7

Анонимен

преди 3 години

Е като си сравнително млада прилипно изглеждаща лека жена и не си ядрен физик какво очакваш да работиш

6

Анонимен

преди 3 години

Много добре си живеят про.сти.тутки.те ни в Германия. Не им вярвайте какво са казали 3 от тях. Питайте останалите 300 000

5

не ревете

преди 3 години

нали това искахте,демокрация по добър живот живот на западняк е получихте си исканото,бащите ви ревяха като разерени бикове по митинги за запада А сега с удоволствие ви гледат как се шиб..ате за пари,татковци да ви е сладко как гледате вашите деца да се гаврят с тях..Да имаш,безплатно,образувание,медецина и да ритне всичко това само ***..те са способни на такива действия

4

Фак

преди 3 години

Аз съм сам в държавата на простиитуткитеее

3

Омагьосан кръг

преди 3 години

Баце дава социал, мънгу ражда 12 чавета, мънгу няма пари да гледа нито едно от тях, малка мънга бяга на запад да работи "чистачка", пораснала малка мънга се жалва, че някой друг бил виновен, БХК се смилява, баце пуска още кинти, баце дава социал и всичко отначало.

2

Анонимен

преди 3 години

До Анонимно 1Ганьо, добре ли сте?

1

Анонимен

преди 3 години

Хахахахах нулите на всяко общество ми ги сложили в статия. Дайте статия и за кофражистите, миячите и целия слугинаж на ЕС с произход ***, моля!