25

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се научим да живеем с вируса. Също както ни учат да живеем с обратните, лилявите, калинките и друга подобна гмеж. И така, докато унищожат цивилизованото общество.

24

барба ганиос-ците

преди 3 години

Световен Номер 1 Инкубатор на Уханска БелоДробна Проказа - Цял Свят знае кои са Чумавите и за това само 5 държави в Европа пускат пътници Барбаганиосци!!

23

Анонимен

преди 3 години

Децата са без симптоми и ще предават вируса помежду си , на учителите , персонала , родителите и роднините си , в магазина , навсякъде . Едва когато възрастен със по тежки симптоми е диагностициран е видно . И то ако не го скрие . Много вероятно е много хора да крият и да не отиват на лекар за да не си причиняват цялата драма с тестовете и карантината на тях и всички техни роднини, приятели и колеги. Да отричаш съществуването на СПИН защото не познаваш болни от СПИН е безумно глупаво.

22

Анонимен

преди 3 години

Не вярвам на български лекари и не вярвам на български медии. Искам детето ми е да е здраво, а не да страда заради една безмозъчна калинка, станала министър,за да си печата учебници.

21

Бау

преди 3 години

До 22Децата не са застрашени. Това са световните тенденции. При тях смъртността е минимална. Болни и възрастни. Тази група трябва да внимават много.

20

Анонимен

преди 3 години

Затваряйте училищата, ако са ви мили децата. Управляващите нямат семейства и деца, на тях не им пука за вашите деца.

19

Анонимен

преди 3 години

Мерките в училищата са формални ,да стоиш с маска и след това да събереш всички тетрадки на учениците за да ги провериш е глупаво . Надали почистват дръжките на вратите постоянно , надали чистят в тоалетните постоянно , в учителската стая си разменят листи и документи , принтират се бланки и тестове които ще се пипат от всички деца и ще се върнат в учителя . Принтера дали го чистят след всяко ползване , съмнявам се . Сестрата ще проверява за въшки буквално всяко дете физически . Децата са по 30

18

Анонимен

преди 3 години

Очуден, обратнопропорционално е. Където най-много се спазват мерките, заразените са най-много. Гледай по света какво става. Чуди се де..

17

от Пловдив

преди 3 години

В Пловдив ресторанти и паркове са пълни с народ. Главната улица - не можеш да се разминеш.На 1000 човека 1 да носи маска ама като го погледнеш ти става ясно защо. Никой не вярва в ковид измамата.

16

Анонимен

преди 3 години

маскид-иотите в атака

15

Бау

преди 3 години

До Dr. KnowНе можеш да очакваш тийн да спазва каквото и да било. Възрастните трябва да спазват мерки, а застрашените да се пазят (дистанция, маски и прочие). Аз от дете и тийн не очаквам нищо.

14

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Тоя пореден здравен фашист да си вземе "леките модификации" на начина си на живот и да си ги завре там, де слънце не огрява!Няма да робувам на чужди страхове.

13

Бнн

преди 3 години

Как ги разбра тея проценти бе пич !! 40,10 !! Маски се носят навсякъде помагазини и търговски обекти .. дори и в селата ,което беше очидващо дори за самоят мен

12

Очуден

преди 3 години

"Разпространението на заразата е правопропорционално на степента на спазване на мерките, които не са чак толкова тежки за спазване."Това много лошо. Аз се надявах, че е обратнопропорционално.

11

Анонимен

преди 3 години

В Пловдив няма 6 / 5 Маски се носят и пушек се вдига. Никой не вдига врява за маските. Даже в ДГ където работя- майки идват сутрин и питат децата защо не са с маски. Носят маски в раничките. Казваме им, че децата в ДГ няма да носят предпазни маски. Само учителите и помощник възпитателите са с шлемове и маски. Те се цупят, че по над 25 деца в група са много. Но това е положението. Та мисълта ми беше, че всичко е въпрос на лична култура. Нямаш ли култура-оспорваш всички правила.Носете си маските

10

Dr. Know

преди 3 години

До БауНе само от възрастните - от тийн-овете също! Както и от млади работещи!Има безсимптомно болни!

9

до 4 Объркан

преди 3 години

Защото в София има най-много жители.Не можеш да сравняваш София и Смолян. Брой заболели за сега е равно пропорционален на брой жители в населено място. Колкото повече са жителите-толкова по-голям е брой заболели... но само за момента. Има голяма вероятност цифрите да се обърнат при взривове от огнища на вируса.

8

Анонимен

преди 3 години

Тогава защо започнахте присъствено годината? За да се поомешат децата още повече ли? Мерките са комични след като набутахте децата по 30 в едно помещение. За хигиената в уч. заведения дори не ми се коментира. Една хигиенистка на етаж с една бърсалка за коридор и тоалетна. Демек цялата отговорност на нейните плещи, защото пък учителите трябва да следят за маските и все пак уч.процес.

7

Бау

преди 3 години

трябва просто да се спазват елементарни мерки и то от възрастните. Нищо повече ...

6

да ви го...

преди 3 години

Тука в Пловдив всички са с маски бе,кви са тия простотии!?