233

Анонимен

преди 3 години

Грипена няма как да е чувал за high-availability и че като се скапе техниката трябва да мога да гласувам на хартия. Също не го еня за по-възрастните които са скарани с техниката, той едно си знае да реве 10 пъти НЕ.

232

Анонимен

преди 3 години

Според румен фатмаков било нормално "дете-касичка", на 24 години, да ползва Н.С. за WC. Затова предлагам: всички нуждаещи се от wc, в близост до прецедентството, да ползват за целта прецедентсвото. И, без това е превърнато от фигуранта, метресата му и съветниците-агенти на ДС и КГБ във wc.

231

Срам

преди 3 години

Президента е недоразумение !

230

Анонимен

преди 3 години

Прав е президента Румен Радев........................100 %!!!

229

няма изненада

преди 3 години

от РУМЕН ГРИПЕНОВ ВЕТОВ

228

Анонимен

преди 3 години

Безсилието на Фигуранта преминава в истерия, а истерията води до заслепление, заслеплинието води до амок, амока води до акутен амок, а акутният амок води до суицид...или до Разруха на държавата.Фигуранта - съчетание на екстремна злоба, омраза и жажда за мъст с разбит приватен живот, провален професионален и катастрофален като държавник - с изключение на собствената му кариера нито едно положително постижение през целият му житейски път.Легенда: Радев = жалка фигура с главна буква - Фигурант

227

Анонимен

преди 3 години

Мисълта ти лети в някакъв въображаем свят слез на земята пар

226

Анонимен

преди 3 години

Майките от "Червената система ни използва" как имат средства да стоят на площада с месеци?Ако едно нормално семейство направи такова нещо ще остане за нула време на улицата.

225

Анонимен

преди 3 години

До Пилат ПонтийскиСлаби са ти опорките.Ние продължаваме с ЕС и НАТО.Вие си избирайте, дали Русия, дали Северна Корея, все тая ....

224

nimportequi

преди 3 години

Налагам вето върху *** в политиката.

223

Пилат Понтийски

преди 3 години

Пардю, на кого да вярваме? До вчера Борисов беше мега атлантик и изведнаж го пуската като горещ картоф. И изведнаж над надвисна като дамоклев меч неизвестността!!! Вие сте далеч, Европа ни забрави, с Русия сме скарани? Остава само Ердоган! Всъщност там почвата вече е подготвена, остава да се хвърли семето. (виж Шпигел)

222

Анонимен

преди 3 години

ДЖЕЙМС ПАРДЮРЕДОВНО ПРАВИ КОПИ ПЕСТявно не може да пише на Български

221

Шпигел 11.09

преди 3 години

Масираната атака върху информацията няма да промени нито на милиметър съдбата на кандидата за Емиратите! Това което трябва да стане, то ще стане!

220

До до отново

преди 3 години

Как грозно? ТО БЕШЕ БРУТАЛНО НАГЛО.

219

Анонимен

преди 3 години

Румен Резила - пишман-превратаджия, мутрафон.

218

Селяндур

преди 3 години

Йончева, ти ли си *** ***?

217

Джеймс Пардю

преди 3 години

"Време е Европа да се намеси и да помогне на българите. България има повърхностен образ на демократична нация, но в действителност нейната политическа и съдебна структура е изгнила в основата си. България има галерия от богати олигарси включително Делян Пеевски, който контролира медиите. Но за да си член в този клуб е необходима подкрепа за Борисов и ГЕРБ. Европа, народът в България чака и става все по-нетърпелив. И по-нататъшното забавяне може да доведе до неконролируема ситуация!

216

Анонимен

преди 3 години

До ОтновоМного грозно беше това с "майките" и системата, дето ги убивала, много се изложиха.

215

Анонимен

преди 3 години

до 217"Пачките с пари и пистолета до спящия ни премиер са кофти гледка"Да не говорим, че такава "гледка" не е имало. Спящия ни премиер и "пачките" бяха две различни снимки.

214

1280

преди 3 години

Потник, като гласуването с хартия е измама, връщай мандата. Теб така те избраха чорап