40

Анонимен

преди 3 години

Тази вечер тук има доста дрогирани че р ве ни ме ке ре та.Щели да бесят ,колят и да раздават правосъдие на 22 .Ами опитайте. Жандармеристите за това ги обучават.Да трошат кухи кратуни. Още на времето Калоян го е казал .Като не щеш мира на ти секира.

39

Астролог

преди 3 години

*** 22 септември Юпитер и Сатурн ще се изравнят и от Орлов мост ще се виждат като една звезда.Това е символ за навлизане в нова епоха крах на старата!!Звездите предричат падането на режима на ГЕРБ.

38

Анонимен

преди 3 години

Интересно едните са русофили другите русофоби, как не се намери един бългорофил!

37

Анонимен

преди 3 години

До МАРЕК,ОО,*** ти СТАНКЕ ДИМИТРОВ-МАРЕК ЛИ СИ БЕ Болшевишки терорист??Я гледай ти,възскръснал анархокомунярски терорист!Маяма и втория си съпруг направи за резил с нейните мурвенски изпълнения и като викамутри вънБОРИСОВ НЕ БЕШЕ ЛИ МУТРА КАТО ТЕ НАПРАВИ ОМБУДСМАН И НЕ СА ЛИ МУТРА ЩЕРКА И ЗЕТЯТ като де факто са служители на Борисов?Изро...ди,толкова сте отвратителни,за каква нова конституция ломоти некой си Вапцаров??Брутално неграмотни и злобни!Плюя на вас.

36

Анонимен

преди 3 години

Боко без подкрепата от чужбина е за наникъде. Харесват го защото обезлюдява България с рекордно бързи темпове.

35

Анонимен

преди 3 години

Другаре, Божков спря парите. Сега нямаме за дрога и пиячка. Какво да правим ,другари.Нима ,трябва да работим ,като нормалните хора. Тежко ми е на душата при тази мисъл.Оня арменски толуп Бабаджан и той се изметна и не дава повече пари.Щял да прави ремонт на къщата си в Гърция.

34

Електра

преди 3 години

Велико ли беше великото въстания 2. Велико, велико, колко да е велико, с Костинбродската ***, Тримата отровни ***, Пикаещия в шадравани, Лупи, Пинокио, и Импексовата ***. е това ако е велико, какво ли ще е и ако Славуца е старата мома Дончева се присъдени...

33

Анонимен

преди 3 години

До 37Боят настана и *** замириса! :)))))))))))))))))))))))))

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимно 45Добре ли сте?

31

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЧиста и свята република не може да има с мръc,ни мутри герберасти!!!С БКП-то (Герб, БСП, ДПС, Воля, Патриоти, Клекни България и тн) на власт от последните 76 години не е имало чиста или пък свята република! Докато го блиижете ще ви горчи! БКП

30

Боец

преди 3 години

Всенародно въстание на 22 септември!!Да свалим Толуп бей!!И всички негови Гербави еничари са добре дошли на площада!!Ще ги лекуваме от робската им тъпота

29

Марек

преди 3 години

Който досега от властта не е разбрал с добро, че трябва сам да се отправи в затвора, просто ще бъде екзекутиран от събудилия се народ. Мъст за 10-те години бедност и лъжи на управляващите. За това, че ни лишиха от свобода и право на достоен живот. Че убиха нашите родители , изградили българия... Смърт за вас , гадове безподобни. Гневът ни е безкраен, а отмъщението ни ще е страшно за вас. Пишете анонимно, но ще ви намерим ип ip-тата и ще си го получите ...

28

Анонимен

преди 3 години

Чиста и свята република не може да има с мръc,ни мутри герберасти!!!Да строшим мафията и да ги пратим на тъмно и изолирано място!

27

Анонимен

преди 3 години

Айде на 22 септември се събира народа да искаме оставката на разБойко Мутресьоркo! Както е казал Левски: "решили сме вече!" Искаме промяна и бъдеще за България!

26

Анонимен

преди 3 години

Боят настана , тупкат сърца ни!Герберастите са новите душмани!Напред дружина вярна сговорна!На 22-ри септемри да изринем всички го,вна!

25

Партизанска чест

преди 3 години

Гербери, патриотари, волисти, депесарчета - ДУПЕ ДА ВИ Е ЯКО! Ще бъдете смачкани като хитлеристите при Сталинград. Вдигаме всичките ловзжии, бивши офицери и всички от службите въоръжени заедно с охранители и ще ви изкореним ...Бягайте овреме за да не се чудим дека че ви копаме, сволачи....

24

нЕкой

преди 3 години

Ама още ли има кло-шари да се сбират и лежат по площада?! Е-бати и смръдльовците. Май посвършиха кинтите на черепахата, а и вече виждат че са гейгрупичка и никой нормален не ги подържа. Виждат, че народа на България е против тях

23

Анонимен

преди 3 години

Тримата *** усещат как върви протеста и от ден на ден стават по нервни. Жалват се от Караянчева за произхода на парите.. Това е чист автогол.Сега търсят фактури да оправдаят 300х.лв/те са мнократно повече/.Ама няма да стане.Адвокатчето май е скрил нещо-и него ще го хванат.идва видов ден.

22

Смърт на фашизма!

преди 3 години

Явно герберастите, пишещи тук не разбират какво ги чака - ЩЕ ВИ ИЗКОРМИМЕ ГАДОВЕ!Един по един - до един! Сега народът ще разбере какво значи фашизъм и защо истинските българи направиха атентата в Света неделя за да го махнат от България, както и Народния съд за да изкоренят фашизма у нас. Все неуспешно! Но този път ще смачкаме тази *** до край!!!

21

Жалка история

преди 3 години

В България има мека диктатура. Има отворени граници и всеки може да избяга. Институциите са контролирани от ГЕРБ и олигархията. Европа снася пари чрез които Борисов строи магистрали и се хвали пред населението. От време на време се появяват протестиращи и дори самозапалили се, които са смазани от медиите, от "анализаторите" и от мълчанието на ЕС. БСП са "опозиция" служеща за плашило. Мантрата е ако не са ГЕРБ идват комунистите и трябва "да гласуваме за по-малкото зло". Бойко е мутра ама ни пази.