26

До 27

преди 3 години

Ами слагай си, кой ти пречи????. АЗ НЕ ДИ СЛАГАМ И ОТ 14 ГОДИНИ НЯМАМ НИТО ЕДИН ДЕН БОЛНИЧНИ ЗАРАДИ ГРИП. НО ЗНАМ КАК ДА СЕ ЛЕКУВАМ. АКО СИ МЛАД - САМО ПОЧАКАЙ. СКОРО ЩЕ СЕ СНАБДИШ С АВТОИМУННИ БОЛЕСТИ СЪС СИГУРНОСТ.

25

Анонимен

преди 3 години

Има ваксини на които вярвам, както и такива на които не вярвам, ваксината за ковито ще е направо в забранителния ми списък наравно с ваксината срещу HPV

24

Анонимен

преди 3 години

Аз също не вярвам във ваксините, защото знам, че ги има и съм ги виждал. Странно е, че има хора които не вярвят в нещо реално. Но ето какъв въпрос ме вълнува относно ваксините - защо хората използват ваксините след като ползата от тях е много съмнителна, въпреки ваксините болестите си вършат рабтата и ваксините изобщо не им пречат, а вредата която причиняват е много по голяма от ползата и реално на практика ваксините само увеличават болестите.

23

Анонимен

преди 3 години

Подкрепям ваксината. И я чакам. Всяка година си слагам противогрипна ваксината. Да е станало нещо, НЕ.Хайде стига вече.Образовайте се вече.Ще ви е от нужда.

22

Обективно

преди 3 години

Има ваксини, които са сравнително оправдани да си ги сложиш, тъй като ДНК вирусите трудно мутират и ваксината има ефект до живот. Но РНК вирусите бързо мутират, приспособяват се да прецакат ефекта от ваксината и няма смисъл да се ползват. Без да споменавам далечните вреди от токсичните съставки на всяка една ваксина, които водят ДО СТЕРИЛИТЕТ И АВТОИМУННИ БОЛЕСТИ. Доказано вече.

21

до 23

преди 3 години

Че и ние си имаме осигуровки бе Ленче! А и това, че си ваксиниран, не значи, че не може да се разболееш, пише го във всяка листовка, но май те мързи да четеш. Не всеки изгражда антитела - гаранция Франция.

20

Анонимен

преди 3 години

Като ви се разболеят децата, плащайте си сами лечението, не ревете държавата да ви поема от нашите осигуровки и си стойте без ваксини. За простотията и без това не е измислена такава.

19

Бг Мама

преди 3 години

Ваксинацията е здраве! Всеки ден по една ваксина за здраве и дълъг живот! Ураааааааааааааааааааааааааааааааааа

18

Разбирач

преди 3 години

Защо Бил Гейтс, Рокфелер, Ротшилд и т.н не ваксинират децата си? За консерванти във ваксините се използват арсен, живак, олово, алуминий и куп други полезнотийки. Ваксирайте се, никой не Ви спира. За сведение тези, които се ваксинират от грип боледуват повече.

17

Бг Мама

преди 3 години

Ваксинирането е пътя към чипирането на хората!!Идеята е да се имплантират нано чипове в хората, чрез които да бъдат следени и манипулирани!!

16

Анонимен

преди 3 години

До 18Нали твоите деца ще са ваксинирани/защитени, какво се притесняваш.

15

Анонимен

преди 3 години

И в Африка доверието съвсем не е високо. След като направиха стерилни 200 000 африкански жени чрез ваксини и дадоха на съд компанията, която ги разобличи. Вижте само в ютюб как родителите тичат през глава към училището да си вземат децата, защото са чули, че ще идват добрите бели да ги ваксинират. Прескачат двуметрови огради и бягат като животни. И това не е тайна.

14

Анонимен

преди 3 години

Не вярвайте, какво ме интересува - еволюцията ще покаже кой е крив и кой е прав. Но не недейте да си бутате децата при моите!

13

муспи

преди 3 години

Няма да повярвате, но в целия цивилизован свят се шири убеждението, че евреите правят ваксините (финансират де - те не могат нищо да направят), както и самата пандемия е тяхен гешехт. Ето ви и нагледно доказателство: Тяхните медии (всички са тяхни) пищат за някакви жалки проценти на Врагове на Народа.

12

Анонимен

преди 3 години

Те хората не вярват и в билките и врачовете, но врачовете по селата лекуват по-успешно хората отколко медицината с професорите, институрите, апаратурата за милиарди и фарма индустрията.

11

Анонимен

преди 3 години

До 8Ваксинирай се, какво ти пука за другите. Нали след ваксината ще си защитен?Освен това дегенератите които тормозят света имат таргет, трябва да запълните бройката и после ние ще си живуркаме без овчелюдие ха-ха

10

до 1

преди 3 години

Алооууу, забрави да добавиш- ракови клетки и ГМО вируси. За последното даже си го пише в листовката на ваксината срещу Хепатит Б, но прилежните родители не пропускат да си надупчат дечицата. Вероятно са чели, че ГМО е много полезно за крехките детски организми.

9

Неверници!

преди 3 години

Как може да не вярват? Аз съм виждал ваксини с очите си, даже съм пипал с ръка, и има много хора които са се васкинирали, да не вярваш значи да си сляп. Но ваксините не действат, ако действаха нямаше да има болести. Напротив, предлагат фалшива временна защита и така отслабват имунната система и водят до много нови болести което е добре за лекарския и фармацевтичния бизнес.

8

Анонимен

преди 3 години

слагам си само руската ваксина,и никоя друга еврогейска.КАЗАХ

7

HMLF

преди 3 години

До всички разбичи - от ваксини не се печели, а от лекарства. Един антибиотик само е пъти по скъп от ваксина! Но е нормално да има отлив от ваксинация, народът става все по глу*ав. Отдавна минахме 80-те %.