62

С3еп.66

преди 3 години

Бих искал да си поръчам свинска пържола ,горчица с мед зелена салата и чаша вино каберне Совиньон '99 моля!Сезон 3 епизод 66 на любимия ми сериал започва а именно булгерианс булшит!

61

Анонимен

преди 3 години

Вярно е,арменците са мафия в България

60

Анонимен

преди 3 години

Протеста пропадна заради Хаджигенов. Не може да искаш кръв да се лее. Българи да убиват Българи. Това го видяха на 02.09. затова намаляват протестиращите.

59

Анонимен

преди 3 години

Меркел винаги посреща Борисов с прегръдка и целувка, а в САЩ Борисов получи удър с лакът при опита си да прегърне Тръмп за пред медиите.

58

Анонимен

преди 3 години

Най късия виц. Арменец-миньор. Халваджиан,Бабикян,Арабаджиан-астор...! Там е мафийката!

57

Айде бе

преди 3 години

Ей това е смелост!Остават 100-тина човека в тъмното и не ги е страх.Аферим! Машаллах!!!Или пък не? Мен не ме е страх и като съм сам в тъмното.

56

Наблюдава се

преди 3 години

повишено търсене на пищялки и вувузели във връзка с желанието ина несъгласни с протестите да изразят мнението си.Е,Радев трябва даразбере,че монетите имат по две страни.Засега наблюдаваме предимноедната-протести(намаляващи),но се засилва и показването на другата-контрапротести.Където и да отиде Радев,и към него ще се показванародна любов-уморен е човекът,да си почине-ОСТАВКА.

55

пияница мистик

преди 3 години

До ПитанкаЕ, Черепа за какво е? Нали излъга будалите да търкат като ошашавени години на ред билетчета без печалби в тях. Спечели милиарди, сега го е яд, че му взеха бизнеса де лъжеше глупендерите и със спечелените милиарди плаща на шведската тройка да бутне влсата, че да се върне от Дубай и да стане: - Стани, че да седна аз. Тези нови еднакви палатки, пъдпъдъчи яйца, свински уши, домати, тонове риба откъде мислиш се появиха? От де пари? От Дубай, браво, имаме участник познал верния отговор!

54

Анонимен

преди 3 години

След като спряха да говорят и хулят, към Орлов мост тръгнаха не повече от 100 човека хахахаха и те оставка искали хахахахахаха

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 62Защо не мина на 2 септември или 10-ти ?

52

Анонимен

преди 3 години

Бившия американски посланник Джеймс Пардю: "В САЩ не си правят илюзии какви хора управляват България". Борисов е човек на германците. Факт.

51

Анонимен

преди 3 години

Интересно защо миналата седмица министърката на туризма на просперищата членка на ЕС и НАТО беше в бедна Русия да се моли за бедни руски туристи с 400 лева заплата да идват на почивка в просперищата членка на ЕС и НАТО България, за да могат българите да им сменят чаршафите да изкарат някой лев, иначе глад или трябва да просят или работят в кланиците в Германия.

50

Гошо Облото

преди 3 години

Де са ония метили от Изходното трио БабиЯм Минятков и Аджията?Да не ги е тръшнал Ковида?

49

Анонимен

преди 3 години

Нямаше и триста човека минах от там само изкукуригали дъртаци и платените

48

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен то живял ли си извън България, че аз съм 5 години.Повярвай ми, познавам доста хора от доста националности, обаче никой от тях не каза,че е напуснал страната си по НЕ икономически причини. Всички до един заявих, че ще се приберат в тяхната си страна. Камъкът си тежи на мястото.

47

Анонимен

преди 3 години

България е на първо място в ЕС по брой комунисти! Е,не е зле все пак!

46

Анонимен

преди 3 години

Тези протести ще се окажат за няколко хиляди човека по загубено време отколкото беше времето прекарано в казармата xd И ще останат в историта като протеста който не постигна нищо.

45

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 54Спри да лъжеш. Борисов е човек на ЕНП, ГЕРБ е създадена от германците. Американското посолство първо подкрепи протестите. САЩ и Германия са в студена война. САЩ няма да подкрепят васал на немците. Ако търсиш човек на САЩ това е Христо Иванов.

44

Импийчмънт

преди 3 години

Фигуранта да си подава оставката подкрепата вече за него е минимална, той вече не е легитимен!

43

Питанка

преди 3 години

Абе тримата *** от къде взимат пари, от какво живеят като цял ден се занимават с протестърски дела?