9

Жоро

преди 16 години

много правилно и вярно. Поздравления!!!

8

chiva

преди 16 години

Но този с плаката е глупав! Платено му е вероятно..

7

преди 16 години

И кое точно не разбрахте от написаното? Ако пропускате същността (което е факт) значи нямате достатъчно интелект, за да разберете...

6

VIRUS

преди 16 години

PUTIN ako imash deshterichka sega mu e maikata - prati a v sevlievo :) che mi se iska da namaja :)

5

zoro

преди 16 години

avtora avtoraaaaaaaaaaaaa ................za putin li govorish ili za pernichani........ne razbrah kakva e vryzkata s putin i *** i turzite koito si nael za da stroish na baba si v kurnika v gorubliane office center............kvo obshto ima putin s zenite na imotite............stegni se malko ili plui putin s koeto sym syglasen ili plui selianite s koeto sym syglasen pak..........

4

моралист

преди 16 години

Авторът нещо май страда от някакво раздвоение на личността. Пък може и да е разтроение, защото, изведнъж, ни в клин, ни в ръкав, от темата "за" или "против" путин, премина към, баналната (уви!) тема "за" или "против" наплива на хората от провинцията в София. Толкова банална, че е в състояние да съсипе една иначе нелоша и с оправдани претенции за обективност статия.

3

andreytcho.cum

преди 16 години

Писал за политика и разни разбирания, а за завършек псува тези от провинцията. Нищо ново на хоризонта :)

2

Хуманоид

преди 16 години

като че ли си написал цялото това излияние, за да докажеш, че си един умен натурален софиянец. Мен не можеш да заблудиш, прекалено лесно е да се хванеш за темата на деня!

1

kyky

преди 16 години

обичам когато някой си избива комлексите многословно....ама е хубаво като почне да съчинява злобно есе по проблема да е готов и да погледне и другата гледна точка...а така - какво... ограничено, злобно и заядливо.... даже не е интересно за четене :)автора да бяга при костов да си получи хонорара :)