55

Анонимен

преди 3 години

На гравюра от съединението на заден план се вижда тъжна девойка(Македония) останала в пределите на османско тази картина да покажат на Заев несретника!

54

Petra

преди 3 години

До Petra(Поправка) макар и не от историци.

53

Додо

преди 3 години

В интерес на истината, както пиша тук отдавна, вече сме загубени по отношение на Вардарска и обсебването на историята и героите ни. Елита дефакто е решил да бъдат в НАТО и ЕС и цената която ще платим е узаконяване на откраднатата ни история и гаврата с паметта на героите ни. Българското управление е мекотело по темата и онази кукумявка с дьоптрите, чиито най-голям проблем беше отбелязването на Луковмарш, и която говори на английски в Скопие, ще подпише каквото и наредят. Заев го знае. Бог с нам!

52

Анонимен

преди 3 години

Гоце Делчев е Българинза какво се е борил е друг въпрос

51

Petra

преди 3 години

До АнонименАз не влизам в спор с личности, които не умеят да разговарят с непознати. Аз съм на 70 години и никой в което семейство не би си кривил душата да говори неверни неща в такъв форум, макар и но от исорици.

50

Анонимен

преди 3 години

Винаги когато видя македонец в чужбина .. му казвам.. о ама ти си българин..браво. отговаря ми : от македония съм... Аз: Да де Българин от македонско , то е същото!

49

...

преди 3 години

Били сме на 3 морета. Окрадоха ни териториите. Сега да ни окрадат и историята и... закривайте тая държава и всеки да се спасява нанякъде. Това е.Кво ще се дебатира и решава? Борисов, не пипай нищо, просто си върви, махай се преди да си сътворил някоя голяма глуупост. Конституция искаш да пипшаш, сега е видно и че историята искаш да пипаш. А бе ей.... ей............. наглец, изчезвай бе

48

Охрид

преди 3 години

Всичко това дължим на ***, тъпия им Коминтерн и предателската им политика. А ся си блъска ме главите.

47

Анонимен

преди 3 години

Ако Борисов преебее България по историческите въпроси с тези дребни омразни души на югозапад от България, направо да си стяга куфарите, ако Борисов успее да защити българските интереси и исторически казуси ще получи голям тласък на следващите парламентарни избори. Къде са Бсп и Фигуранта в спора с макетата ,срам и позор са меките си изявления. Гърците ясно им заявиха ... сменяте си името или няма да имате подкрепата ни в Европа , а нашите мекии мекии все ги подкрепят

46

Анонимен

преди 3 години

Няма македонец ,който да се зове българин ти си лъжкиня петро

45

Анонимен

преди 3 години

Не трябва да се правят никакви отстъпки на македонците. В центъра на Струмица има паметник на Гоце Делчев и училище носещо неговото име.

44

Дарин

преди 3 години

До wgw: Не са никакви националисти. За да си националист, първо трябва да имаш нация. Македонска нация (етнос, раса) не съществуват, бидейки македонец е географски термин, за идентификация на българин от географската област Македония.

43

Petra

преди 3 години

Някой цъка минуси. С какво не си съгласен, по-добре кажи какво значи -, аз разказвам случка от преди 30 години. Ти какво имаш против?

42

Македоска област

преди 3 години

Изконна българска земя и пак ке биде..

41

Petra

преди 3 години

До Petra(Продължение) Аз тогава не можах да осмисля какво е искал да каже хазаинът на нашия колега, ама сега вече, след години,ми просветна.

40

Petra

преди 3 години

Скоро след Десети ноември, група от нашето предприятие заминахме с автобус за Македония. Бяхме организирани туристи из планините и пеехме македонски песни на нашите излети. Пристигайки в Скопие бяхме настанени в частни квартири. На другата сутрин групата се срещмахме пред автобуса. Един от колегите сподели какво бил казал неговият хазаин: "Ние, македонцигте, сме по-българи от вас в България." Аз тогава не можах да осмисля какво е искал да каже хазаинът на нашия колега, ама сега вече, след години

39

Анонимен

преди 3 години

Боко каквто винаги ще се клани, ще се плюнчи и ние ще загубим. Нямаме един сериозен политик да застане зад интересите само на България, няма! все се раздаваме като проституткии

38

wgw

преди 3 години

Не разбрах за какво има да преговарят за Гоце Делчев и др. Странни националисти, болни направо. А нашите пък са доста продажни , така че ще бъдат истъргувани нещата. Божидар Димитров много ми липсва сега.!!!

37

Анонимен

преди 3 години

това да не са чушки и домати ,че да преговаряш. Същия е като нашия макето, още едно доказателство ,че са българи. Гледах и една статистика ,вчера, министър председатели в Европа не владеещи английски са на България, Македония, черна гора и Турция.

36

Анонимен

преди 3 години

Когато видя Заев виждам просто......... един българин.