30

бг смешки 2

преди 3 години

истината е че такива вируси са невъмбозни за спиране ! единственият начин да не се заразите е социална изолация това е !особено през зимните месеци ...

29

Анонимен

преди 3 години

До 23Прав си, че от обикновенно настинка може да се почине, при това и по-млади хора умират. Един от причинителите на обикновенните настинки е коронавируса.

28

7 Август 2019

преди 3 години

Но коя съставка в електронните цигари предизвиква здравословните проблеми - засега учените нямат категоричен отговор."Отне ни толкова много години да разберем въздействието на никотина върху здравето на хората. Може би сега сме в същата ситуация. Но нашата препоръка е, ако не трябва да използвате електронни цигари, не го правете. Има толкова много неизвестни", допълва още той.

27

самите китайци

преди 3 години

късно са се усетили, нали един офтамолог искаше да ги издаде, но умря от вируса, други изчезваха. декември е имало много пневмнонии в болниците и чак тогава са се усетили, но за да се стигне до тях, значи поне 1-2 месеца вируса се е разпространявал свободно, има време да се развият симптоми и то не всеки има такива, да стигне до възрастните хора и тн.

26

Д-р ДивоК

преди 3 години

В болницата която давам понякога дежурства е имало случаи на пневмонии за които се смяташе, че причинителят ( или един от вирусите) е коронавирус. Болницата не е в България. Или няма никаква новина , винаги коронавируси са участвали във вирус ити инфекции.

25

7 Август 2019

преди 3 години

Американските здравни власти вече разследват над 450 случая в страната на белодробни заболявания. При почти всички пациенти се срещат едни и същи симптоми."Пациентите изпитват задух, имат силна кашлица, треска, понякога съпроводени с повръщане. Болестта се развива бързо и се налага спешно приемане в болница", обяснява доктор Дейвис.Но коя съставка в електронните цигари предизвиква здравословните проблеми - засега учените нямат категоричен отговор.

24

7 Август 2019

преди 3 години

През август бе регистриран първият смъртен случай свързан с електронни цигари в САЩ - 65-годишен мъж от Илинойс. Месец по-късно, те отново взеха жертва. Този път 55-годишен мъж от Мичиган. Според здравното му досие, той е пушил марихуана и електронна цигара."Той имаше хронични здравословни проблеми. Най-вероятно употребата на електронни цигари са причинили смъртта му", казва Д-р Мънту Дейвис от Лос Анджелис, цитиран от БНТ.

23

Анонимен

преди 3 години

До 24 Анонименти си много зле бе ! *** се прегледай веднага , че като нищо може да те е хванал вируса и като нищо тия дни може да се възнесеш

22

Анонимен

преди 3 години

До 20 Анониментова се знае отдавно ! ковид19 е създаден в онази лаборатория в Солзблъри . същата преди време прави експеримент с фалшив "новичок".

21

Анонимен

преди 3 години

Да повярваш на казано от китайци те прави автоматично сертифициран мозъчен инвалид. Раса, в която лъжата и измамата са закрепени на ДНК ниво не може да бъде приемана за източник на каквато и да надеждна информация. Т.нар. път на коприната, който е всъщност път на корупция и дегенерация е донесъл в Европа три чумни епидемии за последните 1600 години. И продължава да носи. И ние щастливо купуваме произведени в Китай стоки опасни за здравето и се радваме, че са по левче ,

20

До 22

преди 3 години

Пич, на 84 от обикновена настинка можеш да починеш.

19

Анонимен

преди 3 години

На времето имаше един френски филм "крилце или кълка" с участието на Луи Де Фюнес.Който още тогава беше предсказал, че света ще се храни с полу фабрикати.Същите отрови донесоха и предизвикаха мутации в човешкия ораганизъм.Отслабване на имунната система и появата на коварните вируси като ковид19.Всичко е ставало постепенно и после лавинообразно е гръмнал щама.

18

Анонимен

преди 3 години

Преди 60 години го изкарах този Ковид-19.

17

Анонимен

преди 3 години

Това доказва не дали Китай бил излъгал, а че корона вируса е тръгнал не от Китай, а от Англия

16

Анонимен

преди 3 години

Цитат:. ..84-годишният Питър Атууд от Кент проявил първите симптоми на COVID-19 на 28 декември. Дъщеря му се разболяла две седмици по-рано.*Значи епидемията е започнала в Англия и някой я е пренесъл в Ухан.

15

Handel

преди 3 години

Какви са тези гнъсни инсинуации! Всички знаят че Китай и нейните храненици от СЗО никога не лъжат!

14

Анонимен

преди 3 години

Истината хора е че държавата се затвори за да не се разболеят старците! Ние българите сме хора с човечност и доброта, и макар че сме бесни на мерките душа не ни даваше да обречем старите си родители! Не искам да звуча грубо, но на площадите има не малко възрастни хора и на тях не им пука! Майките на болните деца също не носят маски! Беше ни показано, че старците не желаят да ги пазим, а за болните-че и близките им не ги пазят! Добре! Вече с абсолютна съвест няма да се затваря държавата!

13

Анонимен

преди 3 години

Ще има ли санкции от целия ЕС срещу Китай или не ви стиска? В Беларус се бъркате а където трябва да се бъркате мълчите. Запада да мъстиии

12

Анонимен

преди 3 години

Всяко леко грипче, при аутопсия на починалите от него, дава картина, трудно различима от тази при азбестова фиброза. Точно така си е.

11

Ддд

преди 3 години

Имах много лоша суха кашлица от която имах болки в гърба. Това беше някъде около 10 ноември която продължи около 40 дни. Една седмица преди Коледа просто спря изведнъж.Живея в Лондон.