171

Анонимен

преди 3 години

Простата формула ти я знаем, съчко мънгърска. Искаш да помогнеш на Радев - да се изпонатръшкат хората работещи в училищата и децата да изпоразят роднините си -баби и дядовци. После Радев да излезе с юмрука и да обвини мин.съвет. Лесно раздаваш формули-ти не носиш отговорност. Ние в училището какво да правим? После ще дойдете да кажете, че ние не спазваме мерки и децата са болни поради немарливост на учителите. Ти си хитрата сврака с двата крака. Гледай си д.кабинет и не се занимавай с училищата!

170

Човек

преди 3 години

До 172: Сигурно в Бразилия, Индия и Перу например, всичките хора са се имунизирали за грип. Теорията ти няма доказателства!

169

Не бъдете стиснати

преди 3 години

Споделете ковид с околните.

168

Анонимен

преди 3 години

А учителите къде?

167

Анонимен

преди 3 години

както казва Мангъра - сухи съчки - кучета ги яли

166

Анонимен

преди 3 години

Как ще разберем кои деца са здрави и кои са болни - след като има безсимптомни?Нещо за учителите няма ли да кежете? Или учителите кучета ги яли и не са хора?

165

Анонимен

преди 3 години

какъв лекар е тоя, всичко което знае е само на хартия, един ден истинска практика няма в болнична стая, само ходи с папката-административен влъх

164

Айде по-сериозно

преди 3 години

получават ли още бонусите за участието си в НОЩ Мутафчийски, Кунчев, КантарджиевНОЩ СА РАБОТИЛИ БЕЗ ЗАПЛАТИЛЕСНО МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ДО МСАМА НЕ ВИ СТИСКА НАЛИТРОЛЧЕТА ПЪПЧИВИ

163

анонимен

преди 3 години

Радетелят на Смъртта? Който не спря да ходатайства за повече смърт? ***? Той няма никакво право да се смята за лекар!

162

хитрец ама от село

преди 3 години

Понеже децата рядко развиват симптоми, няма да има болни, тоест ЯКО ОМЕШВАНЕ. Този има ли внуци? А стари роднини? Май не.

161

Анонимен

преди 3 години

Истината е една - това вирусче е проектирано да работи в тандем с противогрипната ваксина. Който си е слагал противогрипна да му мисли. Останалите няма и да разберат че са го изкарали или най-много да покашлят някой друг ден и това е. Направете справка там където *** и има действително епидемия защото в БГ НЯМА!) какъв е манталитета спрямо грипната ваксина. Ще останете учудени от резултата.

160

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 166ВМА държавна или частна! Колега като списваш четеш ли си писанието!?

159

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 166Щото генерала и другите двамата от светата троица са красавци, дават си едната риза на ближния и се раздават като самарянина от библията! Интересно получават ли още бонусите за участието си в НОЩ Мутафчийски, Кунчев, Кантарджиев! Сигурно защото щатните заплати са им малки!Молим Ви се по-скромно колега!

158

Германец

преди 3 години

Тоя някой взима ли го насериозно? Вие българите успявате да ме изненадате, дори когато си мисля, че няма вече с какво...

157

анонимен

преди 3 години

Вируси, бактерии е имало има и ще има! Служилите в казарма, докато имаше такава ни ваксинираха и за холера! Някога преди 1970 година като деца ни вкарваха в класните стаи гащички и ни облъчваха с ултравиолетова светлина! И тогава е имало грипове, шарки....! Нямаше такава медийна истерия! И тоя вирус ще премине както и предишните!Мийте си ръцете, плодовете и зеленчуците, че има хепатит и летни разстройства!

156

поправка

преди 3 години

преобразУва фирмата си

155

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАз не съм от ГЕРБ,объркал си се,но Мангъра е грозен и алчен,факт!Може да го питаш как преобразова фирмата си,за да открадне стотици хиляди държавни пари или как използва държавните болници за частни интереси или колко взима на преглед на дете,без да му обърне никакво внимание или да разбере от какво е болно.

154

Анонимен

преди 3 години

А бе тупаци, като видите накрая че е прав, къде ще си заровите муцуните от яд?

153

Анонимен

преди 3 години

Ако леко свиете очи, докато гледате снимката, можете да видите как се появяват рогата му, отстрани се вие демонска опашка, очите му светят в червено, а от ноздрите му излизат пламъци и дим. Анатема демоне Мангъров!

152

Анонимен

преди 3 години

абе много злобни, хапят тук Мангъра тия, дето се нагушиха с "пандемията"". Свършва хранилката, а? Овцетепочнаха да разбират благодарение на такива като него.Бългсрите, доказано най-интелигентната нация в света, първа се вдигна на бунт срещу лъжата! ПОследваха Израел, Германия, Англия - тоже от най- будните нации в света!Верват некви американци, китайци, руснаци и друга ***...