13

Анонимен

преди 3 години

джендърска диктатура и комунизъм.

12

Анонимен

преди 3 години

както каза един комик наскоро на награждаванията им....Защо си губим времето с тези награди и говорим глупости 3 часа, като проссто някой трябва да излезе и да каже Нетфликс ти печелиш, добра работа!Този гениален ход е Фатала за довършване , на и без това залюляната институция!

11

д-р Гурко Налбантов

преди 3 години

Лошите във филма задължително са белите, иначе си е чиста проба расизъм, на прожекция на подобен расистки филм всеки Чернокож има право да влезе с автомат и да застреля зрителите без да носи наказателна отговорност.

10

Саксофонов

преди 3 години

Отдавна не гледам филми, наградени с Оскар. Често дори, ако са номинирани или наградени, нарочно не ги гледам.

9

Анонимен

преди 3 години

никой не гледа холивудски филми вече, а до тогава съвсем.

8

Анонимен

преди 3 години

Тези оскари ги гледат само кандидатите и техните роднини. Все пак да кажа, че тази методика е извратена. Би предизвикала единствено подигравки.

7

Наблюдател

преди 3 години

За качествено кино съществува фестивала в Кан - ,,Златна Палма". Другият конкурс отива в коша.

6

Анонимен

преди 3 години

Стандарти В ИЗКУСТВОТО??? Че откога бе, господа демократи?!!? Квоти за "идентичностни характеристики"?? Вие надминахте и най-сталинисткия период на соц-изкуството!...

5

Гнусно

преди 3 години

Колкото по-извратено и неморално-толкова по се награждава с *** статуетки. Тия "Оскар"-и явно стават главен приоритет на джендърите! Гнусна работа!

4

Док

преди 3 години

Каквито и думи да изречем след това епохално решение ще е бледо и безпредметно. Содом и Гомор са отново на земята. И края вече се вижда. Отново ще завали огън жупел и ще превърне в пепел всичката тая гнус и кал човешка. Дори започвам да си мисля, че ще сме свидетели на това.

3

Палми Странджев

преди 3 години

Гласят поправка в американската конституция, че президентът на САЩ трябва да е задължително Чернокож/с главна буква/ гей мюсюлманин в инвалидна количка, или поне две от тези да притежава.

2

Анонимен

преди 3 години

Тоест вече ще гледат на кой къде му влиза и колко по черен е, а ако е и без крак два още по добре. За талант вече и дума да не става в избора

1

Саксофонов

преди 3 години

Това просто е края на тази еврейска награда.