43

маджаров

преди 3 години

И тая се явява лицето на Кремъл ... За други части да не говорим

42

антизападопоклонник

преди 3 години

До 41,За кое съотношение става въпрос? Днес също не е добре положението в Русия за обикновения човек и същия се бори за собственото си оцеляване, но едва ли има руснакл, който да каже, че по времето, когато бяха бомбандировките на Сърбия, Русия е била по-добре от днес. Образно казано, днес поне Путин им остявя трохи на руснаците, а в края на 90-те и трохи никой не им оставяше, пък и самата им държава беше пред разпад.

41

Анонимен

преди 3 години

Ситуацията около изявлението на официалния представител на външното министерство на Русия Мария Захарова относно посещението на сръбския президент Александър Вучич в САЩ е изчерпана и няма да остави никакви последствия в руско-сръбските отношения. Това съобщи в понеделник сръбският външен министър, първият вицепремиер Ивица Дачич, цитиран от ТАСС.

40

Анонимен

преди 3 години

Чичко Путин издребнява, не ще парички той да дава. А тез авиончета възстари, не са за верните другари. Чичко Ли ще да помолим ние, той пък дава, ама взема, а устата му голема. Китайско С300 купихме от тамо, ама иска още, мамо! Ний при Дончо ще отидим, братчеди косовци да видим. Зер паричките зелени са тъй хубави, засмени.

39

ЦРУ

преди 3 години

СЪРБИТЕ ВИНАГИ са били в ПЪТИ по-европеици от нас. КОМУНЕТО МИЛОШЕВИЧ ги постави в това положение ....сърбите САМИ ПРЕДАДОХА КОМУН. ПРЕСТЪПНИЦИ в съда в Хага !!! ОБОГАТЕН УРАН се използва при КУРШУМИТЕ ...ВМЕСТО ОЛОВО .защото е по .тежък...а не защото сигурно има МАЛКА радиация !

38

Анонимен

преди 3 години

Глупости и храна за троолове. Тая "новина" мина и замина преди няколко дена. Руснаците вдигнаха шум нарочно да помогнат на вучич, колкото шиптърите да не се напъват да наглеят щото това не е клинтън. В контекста на сверката на часовниците по косовския проблем бе подчертана неизменността на позицията на Русия в полза на търсенето на трайно разрешаване на конфликта въз основа на Резолюция 1244 на СС на ООН, се казва в изявлението на руското външно министерство

37

Бай Ставри

преди 3 години

Сърболята клекнаха.И си извъртяха г*за както винаги са го правили.Уж са верните пеесове на Русия, пък със Запада търчат.1885 г. - да не забравим кой ни заби нож в гърба.

36

антизападопоклонник

преди 3 години

Посещението на Вучич в САЩ не се харесало на руските власти, ама посещенията на шефката на РЦБ Елвира Набиулина им се харесват! Айде няма нужда- нагледахме се вече на циркове!

35

Елемаг

преди 3 години

Ми хак да ви е руснаци!!! 2 века поддържате една искуствена държава създадена от двама български боляри.Късате месо от Майка България и го давате на блудните и синове Македония и Сърбия,после "Ох" ,що стана така?Още 100 години ще минат да ви уврат главите ,на кой се разчита.Германците и при 3-ти случай знаят.Ако пия с вас на маса,ще се напием заедно кат казаци.Сърбина или македонеца,ше ви опразни джобовете,докато сте пияни!!!

34

Истината

преди 3 години

Няма скандал, иска ви се нали...ама няма. И никакво "историческо споразумение" няма.

33

Анонимен

преди 3 години

38, а защо мислиш, че съотношението се е променило днес... Те пак се борят за оцеляване, с трохите, оставени от путин

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 32 Абсолютно съм ъгласен. Трябваше с обогатен.

31

Продължение

преди 3 години

Имам колега ( ок надявам се - приятел) руснак. Изключителен инженер, възпитан, забавен и добронамерен. И двамата сме в Австрия. Та той ми разправя за рая в Русия. Резултат: 1:0 за Саша. Русия определено е загубила кадър и ЧОВЕК.

30

антизападопоклонник

преди 3 години

До анонимен 28,В девета глуха беше Русия, когато западняците бомбандираха Сърбия! Тогава самото оцеляване на Русия като държава беше под въпрос, а самите руснаци се бореха за собственото си оцеляване, та камо ли да помагат на други държави и то в конфронтация с практически вездесъщите тогава САЩ!

29

Анонимен

преди 3 години

Руснаци, сър.... Ето това е истинското им лице. Страшно боли да загубиш последната си опора е Европа и да си останеш азиатец. Това обезсмисля всички войни и жертви на руснаците за последните 200 г. Ами като освен терор друго не предлагат в империята, така е. Жалко за обикновените хорица в Русия, които платиха цената за алчността на велможите си. А те са наши БРАТЯ, и съм уверен, че чистосърдечно са дошли да помагат на България навремето. А после идва граф Игнатиев и *** ВСИЧКО! БОГ ДА ГИ ПАЗИ!

28

Анонимен

преди 3 години

Това за масичката е малко измъчено. Тръмп си седи на собственото бюро.Ти като посетиш нечий офис да не ти дават бюро като на служител в офиса? Но това не значи че си по-долен от служителя в офиса.

27

АнонимеН

преди 3 години

КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НЕ Е ПРИЯТЕЛ НА СЪРБИЯ!!!!КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ САМО СЕ ЧУДИ КАКВО ДА ОТКРАДНЕ ОТ ТЕЗИ ИЛИ ОНЕЗИ НАРОДИ ДОКАТО ДЪРЖИ ТОЗИ ИЛИ ОНЗИ ДИКТАТОР НА ВЛАСТ ТАМ СЪС СИЛА!!

26

Анонимен

преди 3 години

21, можеш да си 100% сигурен, че си информативно ограничен. Само след 2 седмици Захарова ще присъства на съдбоносната реч на Путин пред Асамблеята на ООН в Ню Йорк и ще си свърши работата перфектно.

25

Хан Тервел

преди 3 години

Те понеже руснаците нас все ни плюят че сме ги уж все предавали, а пък само сърбите не са...ето ви сега. Сега ще разберете как се забива нож в гърба.После ще разберете какви приятели са ви турци и араби.За гърците мисля вече трябва д ави е ясно след като признаха Украйнската разколна църква.

24

Анонимен

преди 3 години

"КЪДЕ БЕШЕ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ КОГАТО БОМБАРДИРАХА СЪРБИЯ НИТО ДУМА НЕ КАЗА!!!!"Пич, наясно ли си, че САЩ бомбардираха Сърбия и то с обеднен уран? Което е военно престъпление.