57

Анонимен

преди 3 години

Да , нацията НЕ е единна. И това е добре. Защото ако е единна, значи че положението е критично. Госпожата с ръка на сърцето си може ли да признае, че ако Цецка Цачева беше събрала повече гласове, щеше да бъде Президент, одобряван , ако не от всички, поне от две трети от населението?Борисов лично се гаври с народа, когато на върхови постове, какъвто е И Председател на НС, пробутва слугини .Аз искам първите хора в държавата да ме превъзхождат интелектуално и поведенчески.

56

Анонимен

преди 3 години

Тази явно е свирила на вожда за да го защитава така пламенно.

55

Активист на БСП

преди 3 години

По време на катастрофата Караянчева е приета в Правителствена болница без долно БЕЛЬО...

54

анонимен

преди 3 години

До ПротестаОт Болярово е! То си е град Болярово! И да не е далеч от Елхово! На един к+++ място и малко да походиш!

53

ПроСоТо

преди 3 години

е,кога ще разкараме тая постоянно ухилена "***"?....

52

Анонимен

преди 3 години

Калинки се назначават, защото няма друго, което да се назначи,Толкова ви е акъла-като за калинки.

51

Анонимен

преди 3 години

Разделението- гербавите калинки назначени от партията майка в администрацията на топли и удобни службици, партийни функционери, мутри, олигарси.. срещу данъкоплатците

50

Анонимен

преди 3 години

Няма да има парламент.Президентът Радев иска цялата власт за себе си.Не виждате ли, че крякащите кокошки от БСП се изпокриха, защото в очите им е казал, че БСП са част от политико-олигархичноя кръг и няма да ги допусне във властта.Следва военна диктатура с помощта на нацистки паравоенни формировамия.щ,Ще има представители и от редовните военни.ВМРО затова се пънат да се изкарат революционери.

49

Анонимен

преди 3 години

Тази иска народа да се обедини с мутрите. Те да ни яхат, с ние да цвилим от радост. Що не си .....

48

Пекински патОк

преди 3 години

Тази ''дама'' в последно време се взе доста на сериозно!

47

Анонимен

преди 3 години

Вожда ви Боко се е на*упил на турците от години, за да затвърди верността си дори наруши международното право, като върна истинските бежанци обратно.

46

???

преди 3 години

Обединеният народ заедно с президента срещу мутрите. Какво разединение сънува тази? По-добре да подава оставка и да се маха от парламента.

45

Анонимен

преди 3 години

Тези лакеи на Боко Тиквата си мислят, че Президента на БГ е някаква кукла дето е длъжна да им лиже задниците. Не разбират ли, че унижават президентската институция и българския народ дори и само заради туй трябва да подадат оставки. Не може толкова прости и елементарни хора да ни управлямат Няма ги никъде по националните празници и само пръскат жлъч и омраза във цялото пространство и замърсяват въздуха.

44

Така е ..

преди 3 години

Ака президента обединител Радев е бил съвременник на това събитие , съединението да не се е състояло.

43

Анонимен

преди 3 години

Няма как да искаш хората да са обединени и в същото време да ги крадеш нагло и безочливо. Единственият който ви казва от началото на мандата си истината в очите (че сте прости и крадливи) става неудобен..

42

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ бяха единственият възможен преход към европейска демокрация макар просташки като простия народ, от който произхожда ГЕРБ,Но простите се-ляни са свикнали да правят въстания.Хубаво, турците пак ще ни го турят като оголим зад-ника.

41

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Ако и в следващия Парламент,пак тази е...председател,по-голям...световен нонсенс едва ли ще има.

40

Анонимен

преди 3 години

Лъже като дърт герберaст.Цитат: Тя подчерта, че нейни набори си спомнят какво било години назад, когато имало Белене и репресии. Караянчева е родена 1968 година. Набор се отнася само за мъже и то влизащи едновременно във армията. Белене е до 1959 година. После между 1972 и 1984 го отварят отново заради възродителния процес и смяната на имената. Какво може да помнят хора на нейната възраст? Нищо не са видели и ме може да помнят за Белене, а и онова време няма нищо общо с президента Радев.

39

Протеста

преди 3 години

Срам няма, щото е ***. И напразно обиждат хората от Кърджали - тая *** е някъде от Елховско. Затвор за Борисов!

38

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам що *** реве срещу президента, че подкрепял протеста. Нали на оная сбирка на герберуги от цялата страна в технопарка, Бойко каза че и той подкрепял протестиращите. Защо *** не излее гнева си и срещу тиквата?