50

Въпрос

преди 3 години

Къде е любимия политик на нацията? Надявам се да слезе при нас и да ни поздрави за празника, а не да пуска клипчета от джипката.

49

Премъдър Радев

преди 3 години

Каквото е рекъл Радев...... премъдър е той слушайте го за да сте напътени към благата....

48

Анонимен

преди 3 години

Сега България за съжаление се командва от турската партия ДПС, заедно с ГЕРБ.............пред народа играят театри, че не са заедно.......................но си играят комбина, знаем ги тия гадни, мръсни и долни герберски и депесарски номера!

47

Анонимен

преди 3 години

Ще гласувам за партия, която ми предложи пакет с мерки за дерусизирането на Бългрия, включително смяна на националния празник от 3 март на 6 септември.

46

истина

преди 3 години

Съединението прави силата, а президента Радев разединението.

45

Анонимен

преди 3 години

ДПС + ГЕРБ = Вечна любов

44

Анонимен

преди 3 години

За съжаление в тоя светъл ден трябва да си признаем, че България се командва от турската партия ДПС..........от Ахмед Доган-Сокола............бивш терорист и от един олигарх, медиен магнат и дебела ***..............Дебелян Пеевски - Шиши..........и това е гарантирано от ГЕРБ !!!

43

Въпрос

преди 3 години

Бойко ще излезе ли пред народа да ги поздрави за празника - за да могат да му се порадват.

42

Друг прочит!!!

преди 3 години

Македонците може да не са българи ,но земята им е изконна българска територия!

41

До Пян Гъ

преди 3 години

Сега България за съжаление се командва от турската партия ДПС, заедно с ГЕРБ.............пред народа играят театри, че не са заедно.......................но си играят комбина, знаем ги тия дадни герберски и депесарски номера!!!

40

Анонимен

преди 3 години

Бойко е пък по стъпките на Левски-бездомен, без сън, без покой,под вънкашност чужда и под име ново.Изобретател е на играта:" Хвърлям ,хвърлям кърпа-Далаверито я дърпа"

39

факт

преди 3 години

отбелязваме съединението под ръководството на фигуранта разединител . това е поредния комунистически цинизъм !

38

Пловдивчанин

преди 3 години

Искаме си Източна Румелия! Долу татарското Княжество!

37

Анонимен

преди 3 години

Радев е чао и ще бъде освиркан. Ще се получи мегаконфуз и пълен резил. По-добре да не идва. Да си измисли нещо и да прати друг. Не може да бъде президент и това е негов проблем.

36

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !!!

преди 3 години

БЪЛГАРИ!!!СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!!!

35

Анонимен

преди 3 години

Бог да пази България от вътрешните й врагове (ГЕРБ и ДПС) и от външните й врагове (Англия, Франция, Турция и Гърция)!!!

34

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен.... легитимен политик на власт сега е президента Румен Радев...... Този подлец и интригант е президент единствено на червените ***. Дори и ДПС, с чийто гласове бе избран се от рекоха от него. Той е срам за България!

33

Василев

преди 3 години

ЕС дава милиарди, а нашите *** овакакнтени с власт си правят къщички за гости за по 200-300 000 евра безвъзмездно и след пет години вече може да прави с нея каквото си поиска!И какъв диалог да водя с такива хора??Отгоре на това ДАНС и прокуратурата ги пазят, а не ги разследват!Само това ли беше кражбата, ами ако се поразрови човек във всички по-големи инфраструктурни проекти,ще лъснат кражби за милиарди и некачествено свършена работа!На Борисов вече му се клатят краката!Алкашар Бенет!ЦРУ

32

Анонимен

преди 3 години

Долу съединението! Само разединени можем да победим централизираната автократична власт!

31

Анонимен

преди 3 години

Честит празник българи.Напротив Радев ни обедини срещу тиквата,адмирации.И споко комунистите няма да са на власт нито турците,винаги трябва да сме на площада когато властта се самозабрави,докато не дойдат читави хора.