228

Анонимен

преди 3 години

Бойко ще бъде преизбран, не защото той е много добър, а защото българският избирател благодари и за малкото, което им дава властта. А и си казват след толкова години управление на Герб " стой зло, че без теб по зло"

227

Народе!!!

преди 3 години

Не им вярвайте! Всичко е под контрола на БКП-предателите.

226

Анонимен

преди 3 години

Коктейли ли сега са новите опорки на гербетските ***,още малко ще кажат че протестиращите са били полицаите.Смешни сте.

225

БКП преименована!!!!

преди 3 години

Всичко е нагласена работа!При провал се децентрализират в нови малки партийки с агентура и касата на БКП-КПСС

224

Анонимен

преди 3 години

Пред следващия парламент ще има огромна тълпа искаща реформа в МВР. Ушеви внимавайте на кой се репчите да не цъфнете в Бюрата по труда.

223

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости говорите герберастчетата, пиратки ве, пиратки :)Вие още малко и тротил ще го изкарате, до там още не се е стигнало :))) Тро лче се цензурира, защото в Днес има 2-*** тро лове, предполагам по възрастен и "дама", мен не могат да ме излъжат :)))

222

Анонимен

преди 3 години

Полицай излиза тежко екипиран,брониран, срещу хора излезли с голи ръце да протестират за по-добро бъдеще.Снощи протеста беше окървавен по заповед на едно лице Бойко Борисов!

221

какъв диалог ?!?

преди 3 години

Те нали протестиращите не искали диалог а само оставки и то много скромни - на Премиера на Гл. Прокурор на Народното събрание на Директора на БНТ ........Трябвало да остане само Фигурантът Радев !

220

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

НАЛИ "ГАДНОТО ТРИО" ЧАКАШЕ И ПАЗЕШЕ СИЛИ ЗА 2.09.2020.....ХА,ХА,ХААААЕ ...ДОЧАКАХА ГО...!ДА ИМ Е ЗДРАВЕ И ПАК ДА ОПИТАТ!!!!ДОКАЗАНО Е , ЧЕ БОЯ ПО ***---ОПРЕСНЯВА МОЗЪКА!ОЩЕ ОТ СУЛТАНСКО ВРЕМЕ ...ПИТАЙТЕ АРМЕНЕЦО...ХА,ХА,ХААААААААААА

219

Анонимен

преди 3 години

221Те, направиха грешка, когато взеха участие в метежа на червените мутри. Могат да участва в промените с новото правителство.Освен, ако не се надявали, като падне правителството, да си уредят с "връзки" апетитна работи места.

218

Анонимен

преди 3 години

Тъй както върви изборите ще ги спечели тоя който обещае да уволни повече ушеви.

217

Анонимен

преди 3 години

Тук се цензурира името на взривното вещество, ама тролът счита,че да го ползваш срещу живи хора е позволено. Нещо повече - хвърляш този коктейл и се мислиш за невъоръжен.Прав е Каракачанов.Липсва ви казармата.

216

Е КАК ДА НЕ ИСКАТ ?

преди 3 години

*** И ПОЗИТАНСКАТА КОМПАНИЯ , НАДУШИХА ГОЛЕМИТЕ ПАРИ ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ ЗА КОВИД-19 .....И СЕГА СА ГОТАВИ ДА ЗАПАЛЯТ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА В БЪЛГАРИЯ ЗА ДА ГИ ГУШНАТ!Г-жа ИМПЕКСОВА , ЗНАЕ КАК ДА "ПРИВАТИЗИРА" И "ЕКСПРОПРИИРА".....САМО И ДАЙТЕ НИШАН , КЪДЕ Е ПАРАТА...ХА,ХА,ХААААААААИМАТ НЮХ КОМУНИСТИТЕ КЪМ ПАРИТЕ ---НЕ МОЖЕ ДА ИМ СЕ ОТРЕЧЕ!

215

До 222

преди 3 години

То понеже коктейл ,, ***,,хич не е оръжие.Какво е коктейл *** ,бе страхопъзльо? Не е ли оръжие?

214

Тонката

преди 3 години

Аз миналата седмица Петъка преди да тръгна на Море казах ли ви,че още първата седмица на Септември катуните в центъра ше бъдат изринати?:):):)Даже и бас исках да хвана с Просото:):):)

213

До 216

преди 3 години

И аз се питам защо гадното трио са на свобода.

212

Анонимен

преди 3 години

Като падне тиквата да уволнят всички полицаи,били български граждани,лесно се бият невъоражени хора нали еничари,само озлобявате още повече срещу вас,заради ония престъпници вие ще ядете бахура.

211

Анонимен

преди 3 години

А тези които не искат нито ГЕРБ, нито БСП, нито Радев какво правят? Терминала?

210

Анонимен

преди 3 години

Фигурантът днес пак нямал публика

209

Анонимен

преди 3 години

Щом Днес са допуснали такава "нечовешка" статия в сайта им, значи има напредак :)) *** четата веднага наскачаха от Малдивите или някой екзотичен остров, явно дори на високоплатена почивка, не оставят форума в Днес :) Хахахаха