44

Анонимен

преди 3 години

Сега , ако вземат да предоставят и доказателства Да не се окаже както случаите досега - изръсят някоя лъжа , задействат пуделите си - държави , медии и т.н. . И по гьобелски ще я карат Помним антракса и ирак . Да не стане както там - лъжи след лъжи Кой ли нормален човек им се връзва

43

Анонимен

преди 3 години

Тези съвсем изтрещяха. Поне да измислят нещо ново. Ама откъде толкова акъл.

42

Хахаха

преди 3 години

Айде пак, ама тези да сменят плочата, че станаха за смях.На тази комедия никой не вярва

41

Анонимен

преди 3 години

Щяха да го подхлъзнат на някоя обелка от банан, например или на сапунче в банята

40

Анонимен

преди 3 години

Владимир Борджия му викали.

39

Анонимен

преди 3 години

При аферата със Скрипал има една много перфидна подробност: явно скрипалите бяха отровени с нещо, но не умряха, така че това нещо не е толкова смъртоносно. Но след това оставиха на един боклукчийски контейнер едно флаконче от марков парфюм с друга по-силнаа отрова, от която умря една клошарка. Така че нещта са били предварително обмислени и много конци в тая афера просто не се връзват

38

Анонимен

преди 3 години

До След 130 годиниКакто пишеше Карл Маркс капитализъм идва от латинската дума капитало, която означава глава на добиче. В Древния Рим едрият капиталист е притежавал голямо стадо едър рогат ***, а в наше време добитъкът сме ние - хората на наемния труд, робите на капиталиста.Извинете ме за горчивата истина.

37

до 36

преди 3 години

"Така приключва американската ера."И как приключва американската ера бе, неграмотен нэщастник? Феодалните примитивни диктаторски режими ли сравняваш с Космическа Америка, която имаше за 2019 г. военен бюджет от 817 милиарда долара, докато бюджетът на твоите крепостни по същото време беше 48 милиарда долара. Ама не знаеш ли, че всичките оръжия, които имат крепостните са конвенционални , т.е. уязвими за ПРО и ПВО и не стават за предстоящата космическа война. Чети повече и се ограмоти! читател

36

Ха-ха

преди 3 години

Навални е абсолютна шматка. Путин едва ли се интересув от него. Ако предсавляваше проблем отдавна да е заминал ... и то по мнаго по-тарикатски начин. Службите знаят как!

35

Пепи

преди 3 години

Ще спрат на Тиквата руският хъб.

34

Джуджи

преди 3 години

Тоя 22 годишния и той много се пънеше .....

33

Землячка -Залкинд

преди 3 години

До Анонимен Поредната сакрална жертва ,Навални - Залкинд .

32

Анонимен

преди 3 години

Какво си го навиха тоя Новичок на пръста западняците не ми е ясно. Може би защото не искат да си признаят че се *** покрай аферата със Скрипал.Скалъпиха го това нещо и сега по някакъв начин трябва да се оправдаят.Сега каквото и да се случи все Новичок ще ни е в устата.Пък ние така и не го видяхме. Ако Навални е отровен с това нещо( ако то изобщо съществува) досега трябваше по някакъв начин да бъде открито .Но не би. От тези спекулации вече ми дойде до гуша. Сега немците се излагат.

31

Анонимен

преди 3 години

Поредната *** пропоганда срещу Русия,която няма кой да чете,дори не е подписана. Няма автор,от къде е преведна и постната ,от *** Христова. Явно дядо Сорос я е автора.

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Чак си разплетох жилетката от притеснение ,че няма да открият Новичок . Разгеле ,откриха го ! Много кекава излезе тая отрова или не може да трови е. р.еи ,като Скрипал , Навални ?

29

Анонимен

преди 3 години

А тримата българи които бяха отровени с Новичок?За тях нищо.

28

православен патриот

преди 3 години

Пълни измишльотини !!! Пак искат да ударят по Русия !!!

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен ГЕРМАНЦИТЕ ИМАТ ОПИТ С ОТРОВИТЕ ,ДНЕС НАСЛЕДНИЦИТЕ НА Д-Р МЕНГЕЛЕ СА В ЛАБОРАТОРИЯТА НА ВЕРМАХТА ,КОЯТО ОТКРИЛА ,,НОВИЧОК ,, ЗНАЯТ КАК ДА РАБОТЯТ ,ЗНАЯТ И КАК ДА ШИКАЛКАВЯТ .

26

Bbb

преди 3 години

То бива простотия от запада но вече не се издържа. На новичока, явно силата му е колкото на развалена бира По-големи аматьори от руските тайни служби няма както се вижда :) Жалка история като тази в Лондон дето службите мажат пейките из парка, смях.

25

Анонимен

преди 3 години

Спомняме си, че заради Скрипал колективният западът реагира остро и европейските държави изгониха близо 20 руски дипломати. Спомняме си също, че в отговор Русия изгони неуточнен, но огледален брой европейски дипломати и шпиони. Броят на изгонените от Русия европейци беше направо нищожен според броя на изгонените от Русия пиндостански дипломати и шпиони, който приближаваше числото 400.