44

Анонимен

преди 3 години

това творение на комуниститепак изигра ку..рв.ен.ски номера в това време парламента приема закони за природните богатствакак да крадат тия дето са дали кюлчетата на панкянския комунист дето се крие като плъх и се договаря с олигарсите в момента

43

Анонимен

преди 3 години

До АнонименМоже БСП да сложат друг човек за вицепремиер,да не е Нинова,защото е заета с проблемите на партията си,не е задължително да е Нинова,кой знае

42

Анонимен

преди 3 години

Всеки вика оставка на другия, накрая народа пак ще е прецакан и без хора които да поемат отговорност за действията си.

41

999

преди 3 години

Руските урви на радев са най- печени. БГ е втората Украйна, а скоро и втори Крим. Ще видите.

40

Анонимен

преди 3 години

Мустафа още оня ден бодна палец в кафявата точка на Мутрата. И сега го завъртя.

39

Анонимен

преди 3 години

ХХАХАХАХАХАХАХАХАХА,имат право ДПС ми те го избраха,ако не беше подкрепата им тоя *** никога нямаше да стане пРезидент.Обаче кога Корнелка стане вице на МЕнда да ми свирнат!ХАХАХАХАХАХА,как му го забиха не с 200 ами с 2000 у ду......ТА!!!!Мазало,цирк.,а си мислеха РадОФ и КО че са най=умни,малеей това ДПС верно никога не е капо,тц.тц!!

38

Анонимен

преди 3 години

Спорно е кой е истински българин- Радев мина с вицето си необезпокояван между Народното събрание и Президентството като се здрависваше и говореше с хората.Хайде някой депутат от ГЕРБ или патриотите да излезе по този начин пред Парламента, да изпита народната любов.Дали им стиска!?

37

Сега разбрах...

преди 3 години

ПРОТЕСТЪТ Е СРЕЩУ ВСИЧКИ ПАРТИИ БЕЗ ..СЕБЕ СИ. ЩОТО АЗ СЪМ НАЙ- ЧЕСТЕН! ПЪЛНИ И. Д. И ОТИ!!!

36

Анонимен

преди 3 години

E тоя път голямо Браво на ДПС

35

sofeto

преди 3 години

Оказва се че "***"(ДПС) създадени от бившото ДС са най печени, с нищо не допринасят но най са "напити като въшки с кръв"!

34

О хо хо

преди 3 години

РАДЕВ Е ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН ТОЧНО КОЛКОТО ПУТИН.

33

До 40

преди 3 години

ДПС Е ОБРАЗУВАНИЕ НА ДС, А НЕ НА ЕВРОПА. НЕ ЛЪЖИ!!! НО ПРЕДЛОЖЕНИЕТО Е ДОБРО. АМА РАДЕФ ХИЧ НЕ СМЯТА ТАКА. ЗАЩО ЛИ???

32

LILIT

преди 3 години

Много интересно защо ДПС иска оставката на президента. Нещо не им е на сгода ли, или защото е истински българин?

31

Анонимен

преди 3 години

Да, ама не! ДПС си харесва Гешев, защото той превърна прокуратурата в бухалка не токова на Борисов, колкото на олигархичния кръг "Пеевски".

30

Обективно

преди 3 години

ВИЖТЕ ИМ БЕСИЛКИТЕ И ПОЗНАЙТЕ КОЙ КРЪГЪЛ КОМУНИСТ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВА ПОД ЗОРКОТО ОКО НА ПУТИН!!!! И НЯМА ХИИИИИИИЧ ДА СЕ КРАДЕ А ХА ХА ХА!!!

29

Анонимен

преди 3 години

До ДПС хитруваАбе стига писа глупости,европейците са притиснали българите за създаването на ДПС, поставили са го като ултиматум за приемането ни в ЕС,инче нямше да ни приемат в ЕС и добре,че е ДПС да балансира,че иначе леви и десни ще се изпотрепят и ще ни доведат до гражданска война! А в момента даже всички са срещу ГЕРБ,без съуправляващите им партии.Това предложение на Карадайъ е добро.

28

Майна

преди 3 години

ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ ПРОСПЕРИРА И СТАНА АПЕТИТНА ХАПКА ЗА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ. ПАЗЕТЕ КТБ 2, 3 И 4.

27

Специалист

преди 3 години

Крадците от ДПС викат Дръжте крадците от Герб.

26

Шефа

преди 3 години

А този експертен кабинет как ще накара Борисов и Доган да върнат присвоеното?Колко си прозрачен шеф на фесовете, срам нямаш !Протеста е срещу крадците във властта , не срещу Президента!В това предложение прозира опит да се спаси шайката на Борисов , хитро , но баламите умряха с чекмеджетата на Борисов и сараите и ТЕЦ на Доган!Ай с.и.к.т.и.р бе тарикат!СУС Бе кьопек!

25

Анонимен

преди 3 години

ДПС И БСП, в частност президента, защо не признават закона на България? Има партия спечелила мнозинство чрез избори, точка. Като дойдат новите избори, БСП ще има възможността да покаже колко е желана. До тогава - да си налягат парцалите и да спазват закона.