120

до Shark

преди 4 години

Чакай бе пич, Българие е 6-7 млн., протестиращите са най-много хиляда. Кои сте вие, за да изнудвате хората? Има си закони и избори за тая работа. Аз ако се тръсна пред парламента и кажа, че докато не ми купят беемве не мърдам и закачам бесилки и чували - в правото ли съм си, а? Драхти мълуумния нърод!

119

Тонката

преди 4 години

Са като отида да нема и в Южния Парк некви бесилки и ковчези?:):):)

118

Анонимен

преди 4 години

На снимката - символиката е показателна от къде идва "освобождението" от "мутрите" - цар "освободител" !!!

117

Анонимен

преди 4 години

радев нали това искаше? Да ни върне в средновековието.... Сигурно е доволен като гледа бесилки в центъра на столицата и терор над обикновения гражданин. Срам и позор отвсякъде!

116

Shark

преди 4 години

Ами дайте си оставките и всичко това ще спре. Инатът на герботиквениците води до това и този път връщане назад няма. Значи хората, които искат оставката им са *** и какви ли не, а гербавите предатели са много хубави, така ли? Ако всичко беше нормално нямаше да има протести, напрежението се нагнетяваше отдавна, само че гербавите тиквеници самозабравили се си мислеха че народа все ще е стадо. ДА, АМА НЕ! Да, нелицеприятни неща стават в столицата и това е заради вас ГЕРБОТИКВЕНИЦИ. ОСТАВКА!

115

J

преди 4 години

Браво !!!

114

Анонимен

преди 4 години

Фигуранта отприщи потока на омразата, злобата, отмъщението в българското общество.При всяка поява следва тирада пропита от Жлъч, Омраза и жажда за Мъст !Легенда: Радев = жалка фигура с главна буква - Фигурант

113

Тонката

преди 4 години

Паааартизан за бой се стяяяяяга,мята пушка на раааамооооо:):):)Са отивам на Южния Парк да фиркаме бири и после ше мина и тук да ви провера:):):)

112

минало

преди 4 години

Вън мафията от власта рече големия мафиот полит секретар повече от 30 години.

111

аз-ът

преди 4 години

тонката, донката и монката - не ти ли писна да ръсиш глупости за по левче?

110

Тонката

преди 4 години

До vargТи Рускинче да мълчиш:):):)

109

само минавам

преди 4 години

Пръдливото трио ли ще оправи България? На Бабикян най много му мирише, уточнявам.Христо Иванов ли ще направи така, че всичко да е по мед и масло? Та той избяга едно време от парламента когато беше правосъден министър! И вие вярвате в него? Все пак трябва да се гледат нещата от реалната им страна. Някой да чу идеи от тия за управление на страната? Аз вече 55 ден -НЕ!От всяко дърво cвирка не става, са казали хората. Но тия магат да е направят!

108

Тонката

преди 4 години

до 113 и кво му е?:):):)3 катуна на центъра и по едно карнавално шествие вечер от 500 артиста:):):)По-лошо най много още един,два катуна:):):)

107

утре триото

преди 4 години

реве - Шкембекян , Храчигенчов с кухата кратуна, увехналия професор - ред сълзи ред сополи издухани в някоя канавка.

106

Лаборант

преди 4 години

Почвам да създавам вирус, който да поразява само полицаи и политици.

105

Анонимен

преди 4 години

Докато пладнешките крадци не се ометат, така ще е. И по-лошо ще става.Вън мафията от властта!

104

Анонимен

преди 4 години

Утре гаранция милиционерите ще са повече от протестиращите. ГЕРБ нацапаха гащите и днес видях автобусите с полицаи от провинцията да пристигат.

103

Анонимен

преди 4 години

Нема ли най-накрая Ковид 19 да ни помогне и да ни отърве от тая шайка в парламента, които вече не си правят труда да слагат маски?

102

Тонката

преди 4 години

Тук се подписвам с две ръце,че утре пред НС сбиртока от привърженици на Бесепето,Бойкикев,Копейкин,Манолова,Боец Гъзец,Шоуто на Славей,братска Русия,Али Баба и Фигуранта нема да е повече от 10 000 човека:):):)Еднократно:):):)

101

Анонимен

преди 4 години

В Германия вчера се състоя може би най-големия митинг в историята с над 4 милиона участници а нашите джурналя ни занимават с простотийте на 20-30 лу.мпеноидни грантантаджии...А, бе пишещи братя къде ви е информацията??? Наали сте на пулсана обществото???