194

Ф.С.В.

преди 3 години

поделение 25490 -Комбриг Милан Миланов -синът му се удави на Бургаският Плаж в водолазно учение- Знаеш ли колко сме марширували пред него на плаца в Созопол --Вицеадмирал Велков -синът му стана командир 111 без да има ценз за това -Имам много спомени от там

193

Kubilay

преди 3 години

Отдавна бяха предупредени да освободят островите. Това са османски острови, от които са върнали само един - Гьокчеада. На 3 км от нашия бряг, където се чува езана нямат работа в тази ситуация. Гърците да бъдат разумни и да се изнесат към Пелопенос. В противен случай ще се сблъскат с товарния влак. На Гьокчеада половината остров е поделение с изтребители. За сто години гърците направиха османските острови на клоака. Не са добри стопани, да бъдат така добри да се махнат сами, че шамарите са близо

192

Дедо Иван

преди 3 години

Стига с тия С400 бе кьопек! С400 не са още активирани и няма да бъдат активирани!

191

А незвисм Кюрдистан

преди 3 години

Дали ще и се отрази добре 40 млн кюрди от цял век чакат да бъдат въоръжени и да им се даде зелена светлина ! С помощта на военни инструктури и логистика на на много високо военно ниво и с бойния дух който имат и с жертвоготовността си и до Анкара ще стигнат !

190

Ф.С.В.

преди 3 години

Кой е по силен ? Турция естествено!! Ще смачка Гърция за 10 дни- Но НИКОЙ не иска това -Дори Турция)))

189

Анонимен

преди 3 години

До фсб Ти си абсолютен самозванец Уикипедия ли прегледа на тебе?!!

188

Ф.С.В.

преди 3 години

Флагман 101 -газови турбини - отделно turboагрегати V 12- използвани също като главни машини за Кометите

187

Туркофилът ха ха ха

преди 3 години

живее в мокри сънища.Никой няма да разреши на Турция голяма военнакампания с удари по стратегически цели и градове.Турция се взе многона сериозно след ограничените си операции в Ирак,Сирия,Либия.В болниямозък на фюрера и свети ренесанс на Османската империя,но не свети,че само той и кликата му мислят така.Освен в Европа,османската империяимаше територии и в Африка и Азия.Дали страните от бившата империяискат завръщането и?Категорично не,а Великите сили няма да допуснатдестабилизация.

186

sherlock

преди 3 години

Tova na snimkata e zeremonialno izprashtane na turska platforma kojato tursi gasovi nahodishta

185

ai

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААмарш в анадолу.

184

XaXa

преди 3 години

Великите сили ще се намесят.**************************Няма Велики сили, има само един господар на света - САЩ. Е поне според ЕС. Така че месете се там вие, а останалите като Китай, Индия, Русия ще ви гледат цирка. :)

183

Анонимен

преди 3 години

Атина е готова с плана си, да поддържа напрежението, докато поемат орално турците санкциите!Няма да позволят на Турция, да смъкне напрежението и да се спаси!Ердоган се хвана в капана на Атина и не може да излезе..!Война няма сила да направи, пък и не му стиска!Следващия ход на Атина е да увеличи границите си на о-в Крит на 12 мили!Когато турците спрат да се пенят, ще увеличи всички граници в Егейско море на 12 мили!И така до катастрофата на турция!Турците са в шах, поставен им от гърците!

182

Ф.С.В

преди 3 години

Простия може да се победи само с- Мълчание- Умувайте кой кво що)) Само ще ви кажа че същиявт модел кораб 40 000 тона сондираше по поръчна на Борисов в Черно Море за газ) Намериха вода само -хахахах Вие дори не знаете до каква дълбочина може да сондира- какви взривове се използват които се пускат по сондажните тръби и въобще цялата технология на сондиране! само ще ви кажа -че който пробие първи залежа-Той печели защото ползва естественото налягане там! После трябва да се пълни с вода за налягане

181

Хабер тв

преди 3 години

Турция няма сили да се пребори с Гърция това не е Кипър.Турция ще плаче жално за милост пред западния империалист!!Ще се създадът много републики на всички етноси в Турция за да бъде вече отслабена както стана с Австро- Унгария..

180

до 206

преди 3 години

точно той добре разбира щом е бил на корветата с 56 цилиндровите двигатели МП 507. Ти дали можеш до 56 да броиш

179

до Ф.С.В.

преди 3 години

еми хубаво, късметлия че си бил на 101 дано и турбината му е работила тогава.

178

Анонимен

преди 3 години

Абе не ме интересува Ко си орайл 93 бе чичак бращолевиш пълни глупости нямаш хал хабер от корабни машини...

177

Пенсионираната

преди 3 години

фуражка мисли като фес от преди 100 г.Никой няма да разреши на Турция,а тя е малка за да взема решения,да анексира територии.В противен случайще се създаде прецедент в световен мащаб,тотален реваншизъм.Всеки щеима претенции към съседите си и световна война не ни мърда.Великитесили ще се намесят.Какво ще стане?Вероятно е някой военен с изпушилинерви да стреля.Ще се стигне до боеве,но с локален мащаб,спрени отСАЩ,Русия,Франция,Германия,Италия.Ще се стигне до преговори ианекс към договорите.

176

Ф.С.В.

преди 3 години

С *** НЕ ГОВОРЯ!

175

Анонимен

преди 3 години

хайде разменете си телефоните и ди приказвайте за помпите и топлообмениците с морска вода