100

Анонимен

преди 3 години

До без значениеБез значение е твоето мнение. Просто загуба на време от моя страна да ти отговарям!Радев се ползва с обичта и уважението на цял народ, за разлика от този, който не пропуска случай, за да го наплюе, а народът му лепна такова име! Направо обиждат полезен и вкусен зеленчук!

99

Анонимен

преди 3 години

Някой възмути ли се, когато преди няколко дни по националното радио Копринка Червенкова няколко пъти спомена че куршума за ББ е излят и много хора желаят смърта му. В една демократична държава, заплаха към институция не е ли престъпление. ХОРА смирете се, за съжаление президента не е на мястото си, така че трябва да се намери път за разбирателство от разумни люде. Спрете с истериите! Единствено ще сечелят, тези които подклаждат противопоставят обикновените хора едни срещу други.

98

Какъв некролог бе!

преди 3 години

Военният трибунал още не е заседавал,те некролози взели да облепват. Рано е...

97

Анонимен

преди 3 години

До 100. Знам му мръсната душичка на радеф. И не се прави на интересен, имаше некролози и на самия Борисов

96

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ показа истинското си лице, простащината си, арогантността и байганювщината си. Дори няма какво да се коментира - този акт говори повече за авторите си от всичко друго.

95

Анонимен

преди 3 години

Понеже Любовното трио се изчерпа започна да се компроментира. Тактика е. Пускат некролог на вожда си Фигуранта и си вярват, че народа ще си каже - ето ги - тези са от ГЕРБ. Така както са тръгнали скоро ще бетонират ГЕРБ за още 2 мандата. Аз също бих се включила в разбутването на катуните - на на нас са ни забраниха да участваме в провокации. Скоро ще се види всичко. Доказателствата се бавят докато се събере достатъчно, за да не се оспорват от некадърното Хадажигеновче.

94

Б ен

преди 3 години

Мутрите вън, за да влязат матьошките на Путин.

93

Байфидан

преди 3 години

До българин. Нищо няма да се случи на 2 септември. Тия, дето бяха на почивка, не чакай да протестират. А изборите, организирани от служебен кабинет на радеф, отново ще бъдат спечелени от ГЕРБ. Справка - 2017.

92

До 95

преди 3 години

Бас си държал,че Радев се радвал на ковчега? Докажи го,де. То и аз бас държа,че Бойко се радва на скалъпените некролозии и ги е поръчал и платил. На ковчега обаче НЕ е пишело Бойко, а КОРУПЦИЯ( държавата я погребаха едва ли не),съвсем различно е да напишеш некролог за жив човек. Некрологът е да помниш умрелия, един вид се гаврят с истинските мъртъвци.

91

Да бе,

преди 3 години

а чувалите и ковчезите в Банкя, където има и малки деца са нормална акция на ненормални хора. Значи за един може да се правят всякакви простотии, а за друг било обидно и неправилно.

90

Гражданин

преди 3 години

Да, грозно е, но нека да знае, че не го харесват 7 милиона, както си въобразяваше.

89

Анонимен

преди 3 години

ГСДП Е ИЗЛЯЗЛА СЪС СТАНОВИЩЕ ЗА ПОДКРЕПА НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ.НЕ ВСИЧКИ НЕМЦИ СА МЕРКЕЛ,А ТЯ МИЛАТА Е РОДЕНА ПО ВРЕМЕ НА СОЦА,КАКТО И ПРОТЕЖЕТО И.

88

Изнервен

преди 3 години

А ковчегът на отровното трио хубав жест ли беше? радеф реагира ли срещу подобни акции, както и срещу бесилката? Бас държа, че се е радвал.

87

Чебурашка

преди 3 години

Шайката на фигуранта сега се "възмущава"!Да им припомня, че именно те за дадоха подобен тон. Адвокатката Полина Велчева, защитник на Георги Георгиев, който нападна майката с двете деца, публикува некролог на Борисов, майките от "Системата ни убива" сложиха черни чували за трупове пред дома на премиера в Банкя, Отровното трио и тълпата издигаха бесилки и разнасаха ковчег и палеха свещи. Така, че теп рва фигуранта ще се наслаждава на народната любов. Който сее вятър жъне бури!

86

Анонимен

преди 3 години

Некролог е символ на политически труп.

85

Питам

преди 3 години

Да, не е редно ,но питам бесилото ,ковчега насред европейска столица редно ли е ? Катуните и тормозът на милиони софиянци от шепа *** и мързеливци незнаещи защо са там редно ли е? Президент с вдигнат юмрук призоваващ за противостояние на народа избрал го на този пост ,какво заслужава - забрава ,презрение и отвращение.

84

Анонимен

преди 3 години

Възможно е некролога да е поръчка от Дубай. Нещо се е случило на 16 август.

83

Анонимен

преди 3 години

Вие защитавате тоя дето е направил тия некролози ли бе, говедаааа?Вие не сте хора беее!С тези обиди и крещене се питам, в теб останало ли е нещо човешко?

82

Колев

преди 3 години

В известен смисъл е вярно, Радев е политически труп а и сам си го направи, така че може да се счита като самоубийство.

81

Анонимен

преди 3 години

Ако ББ е мутро то Славуца е царя на мутрите, ахахах.