14

Анонимен

преди 3 години

А едно време го спасяваха!Сега не може,защото народа намаля,а хотелите се увеличиха!

13

Анонимен

преди 3 години

В Белорусия спасяват ли заводите и промишлеността от вируса, или си работят нормално.

12

Анонимен

преди 3 години

"химера е да си мислим, че българите можем да заместим 6 млн. туристи"Определено трябва да си професор, за да стигнеш до този извод. А ние си мислихме, че и 10 милиона туристи можем да заместим. Ех, ученото си е учено.

11

Анонимен

преди 3 години

В една държава от третия свят само туризма, сманата на чаршафи и кръчмите са останали като икономика. 2 милиона българия работят на запад най-черната и нискокфалифицирана работота защото в България няма работа. Всичко е чуждно - дори и тока и водата и топлофикация са на чужди фирми. Всичко каквото изкара българина отива на Запад.

10

11

преди 3 години

На тия заплати и тия цени , да си ходят баровците и хората с връзки към парламента.

9

Анонимен

преди 3 години

Нещо не се оплакват много като миналото лято хотелиерите,държавата им даде кинти. Туризма съсипва природата, и климата в БГ последните години до октомври има туристи от запада,и времето е необичайно подозрително топло.

8

Анонимен

преди 3 години

6 милиона че ние нямаме толкова барабар с колумбийците страх ги е да направят преброяване

7

бай онзи

преди 3 години

Има как, но и 1 стотинка не оставям при тия *** ...Купих си вила на северното черноморие - 3 седмици адски кеф към Крапец и Дуранкулак на плажовете, само уикендите се пълнеше с хора ...Оставих пари по кръчми и заведения , но за плаж , хотели и т.н. нищо не съм дал ...Бях планувал тази година Австралия ,но ...Covid удари :)

6

а

преди 3 години

Икономика дето разчита на туризъм е смешна работа... Това може да е черешката на тортата, ама да е двигател на икономиката е безумно. Заводите къде са? Къде са програмите на ЕС за реиндустриализация? Не за къщите за гости дето да поощряват корупцията, а за заводи? Помните ли какво беше завод? С ограда, портал, сутрин влизат работници рано, 8 часа се работи, хранят се там на обед и изкарват тирове със стока...

5

Mila22

преди 3 години

Най-добрият сайт за cekc запознанства във вашия град!Ела скоро ->>> meetchats.Com <<<-

4

Анонимен

преди 3 години

Не ми дреме за туризма

3

Анонимен

преди 3 години

Къра ви зове,мотиките на гръб и на картофките,туризма в близките пет години го забравете!

2

Анонимен

преди 3 години

Да спасяваме мутрите ,а мерси нека се гърчат по бетономорието и им пожелавам фалит.

1

Анонимен

преди 3 години

Е как население 6 млн общо, включващо баби и пенсии които никога не са ходили на море да заменят 6 млн туристи и то предимно в средна възраст.Морето е мокро, поредното велико празно изказване