57

Путин

преди 3 години

А я не скажу!

56

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен....... ти припомня ли кой и как започна Втората световна под скалъпен претекст? Д..... Втората световна война я започнаха Германия и Русия като сключиха Пакт, с който се разпределя а сферите на влияние. И след това нападнаха Полша. Германия на 1 септември 1939 а руснаците на 17 септември. На 22 септември направиха общ парад в Брест Литовск. Командващ парада от немска страна генерал Гудериан от руска комбриг Кривошеин.

55

Анонимен

преди 3 години

супер лицемерието и наглостта на глобалистиката марионетка меркел няма край.оправи мултикулти бардака германия и ес тогава си ври зур.......другаде

54

Патриот

преди 3 години

Тва бабе що не си гледа германистана където посред бял ден ги колят и изнасилват някакви африкнци!

53

Анонимен

преди 3 години

50: ясно е, Русия пак има доказателство под формата на биологичен матерял. Запада няма да изпусне възможност да скалъпи нещо срещу Русия, нама начин те да пропуснат.

52

Анонимен

преди 3 години

До 53:Те пък запада са чисти като капка вода. Да ти припомня ли Войната в Ирак и как имали химическо оръжие? И заради тази лъжа направиха 2 войни и продължават.Да ти припомня ли кой и как започна Втората световна под скалъпен претекст? Да ти напомня ли ...

51

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен..... Кой лъже,не е ясно.....Повече от ясно е, Русия винаги е лъгала, лъже и ще продължава да лъже!

50

Анонимен

преди 3 години

До СаксофоновНякакво НПО,начело със словенец.

49

Русия е зараза

преди 3 години

Русия е голямо зло, добре че вече сме в НАТО и не ни заплашва руския ботуш. Трябва само да се отървем веднъж завинаги от петоколонниците им в България, най-добре да ги интернираме в Белене.

48

Анонимен

преди 3 години

Русия твърди,че не отровен,не са намерили отрови в тялото му. Имат му билогочиния материал,може да се сравни с немския. Кой лъже,не е ясно.

47

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен....... първо докажете, че е отровен и тогава настоявай за разследвания....... Лекарите от болницата Шарите го доказаха бе приятел. Не се излагай да пишеш лъжи.

46

Халки и Дики

преди 3 години

че какъв проблем е навални? Придворен опозиционер за пред ес и сащ.

45

Анонимен

преди 3 години

"Германският канцлер Ангела Меркел призова Русия да направи разследване на вероятното отравяне на руския опозиционер Алексей Навални"Ахахахха я първо докажете, че е отровен и тогава настоявай за разследвания.

44

русофил=предател

преди 3 години

Воя на продажните русофили по форумите говори че са ги строили от централата, значи наистина са го отровили. Ако си мълчаха щях да си помисля че е инцидент,но така...

43

Анонимен

преди 3 години

Всичко е нагласена от запада. Меркел да ги кажа лелче ако не си го разбрала че, като го приеха е болницата и нали правят кръвен тест, няма открито нищо. Сега идва при теб и хоп има. Стига с тези евтини номера.

42

Чебурашка

преди 3 години

Кремълския диктатор действа по принципа на Сталин :"Есть человек - есть проблема. Нет человека - нет проблемы". Но понеже ботушите на Сталин, в които е влязъл са му големи, се препъва и постоянно прави грешки.

41

Анонимен

преди 3 години

"Германският канцлер Ангела Меркел призова Русия да направи разследване на вероятното отравяне на руския опозиционер Алексей Навални"Вероятното отравяне? Още нямате доказателства за отравяне?

40

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Ако ще московитите да отровят дечицата на десет детски градини в центъра на Берлин, то това ни най-малко няма да се отрази на доставките на московитски природен газ към германия /респ. няма да се отрази на подкупите, които московитите плащат на германското корумпирано правителство и в частност на баба Меркел/.

39

Анонимен

преди 3 години

Абе, а за корона тестваха ли го? Питам за един приятел.

38

Христо Христов

преди 3 години

Редакцията на Днес.бг, дайте линк към изказването на немските лекари, че е бил отровен.