820

Ддд

преди 3 години

До 823. Ще ги получи. При някои условия. За еврата става въпрос. Хора, вие наистина ли вярвате на всяка дума, на онзи дето ме е гнус и името да му кажа. Информирайте се. Използвайте нета не само за да чаткате коментари. А и да е ясно, тези пари, които получаваме от ЕС, не са благодарение на ББ, а въпреки него. Така де, те са си наши, нали и ние като всички си внасяме квотата всяка година. После ни ги давт, та да има какво да крадат Толупа и бандата.

819

Феминистът

преди 3 години

Правова държава не се постигало с нарушаване на реда.А с набирането на един тууут на простите хора постига ли се? О не, най-добре е да се постигне някакво право със сладко спане до пачки в хиляди и кюлчета злато.

818

!

преди 3 години

До ПРАВОВАТА ДЪРЖАВАТова е ксенофобия и расизъм от ваша страна.

817

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Е .....КОЙ "НАРОД" Е ВИДЯЛ БОРИСОВ ,БЕ....ХА,ХА,ХАААААААААА...ПИЯНИТЕ И ЗАЛЯНИ И ДРОГИРАНИ ЛУЗЪРИ ОТ ЧУЖБИНА ЛИ ..НАЛЯГАЛИ КАТО КРОКОДИЛИ НА СЛЪНЦЕТО ПО УЛИЦИТЕ ...??!АЙДЕ БЕГАЙ И СЕ СКРИЙ БЕ ШМОКЛЬО....!НЕМА НИ ЕДИН СВЕСТЕН ОТ ТИЯ ТАМ...ЛЕЖАЧИ И ЛАПАЧИ...!

816

+++

преди 3 години

Преди Бойко Борисов имахме ли по-образовани премиери в новата ни история? ... Имахме! Ок, ще ги изредя: Андрей Луканов, Димитър Попов, Филип Димитров, Жан Виденов, Иван Костов, Неговото Величество-Кобурготски, Сергей Станишев, Пламен Орешарски... и Бойко Борисов. Да изключим "безпросветното същество" и да хвърлим око върху свършената работа от всеки един, образован по ваш вкус. А дали не е по-добре да говорим за свършената работа от всички преди Борисов, взети заедно? Каква полза донесоха на държавата и каква вреда за 20 години. Заедно! Няма д

815

Анонимен

преди 3 години

България е правова държава ако гледаме феодалното право от 7 век.

814

Анонимен

преди 3 години

КАТО ВИДЯ НАРОДА НАСРЕЩА И СТАНА МНОГО СГОВОРЧИВ

813

Анонимен

преди 3 години

А , фалшивите банкноти от 500-Э. в шкафчето на Баце с кои два пръста да ти ги сложа в ***...ха,ха,хаааааааааа

812

До 891

преди 3 години

Ти иракчанин ли си, афганец или си от червените кхмери!!!

811

Анонимен

преди 3 години

Милиционерите от московци станали европейци.

810

Анонимен

преди 3 години

Тоя какво е посърнал,там където отиваш няма да ти посегнат,ама знае ли човек и на теб може да ти излезе Късмета!

809

Клоун

преди 3 години

А пищака на шкафчето, баце, с юмрук ли го държиш или с два пръста?

808

АЙДЕ , ДЕ ....

преди 3 години

АМИ КАТО СИ НАРУШИЛ ЗАКОНИТЕ НА ДЪРЖАВАТА.....НА КАФЕ ЛИ ДА ТЕ КАНИМ ,БЕ...894...?!ТАКА ЩЕ Е !ЗАКОНИТЕ , ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ ....ДОРИ И ОТ ДЪРЖАВНИТЕ ГЛАВИ!!!ТЕ ---ИЗОБЩО НЕ СА "БОГОПОМАЗАНИ"!

807

БЪЛГАРИН- МАКЕДОНЕЦ

преди 3 години

КОЙТО ЮМРУК ВАДИ ---ОТ ЮМРУК УМИРА!На времето Ванче , мого бързо ги лекуваше тия мераци....ха,ха,хаааааааааааТребва да възстановим традицията !!!!

806

Анонимен

преди 3 години

Правовата държава не се постига, когато преторианци на главния прокурор нахлуват в сградата на президенството по начин, напомнящ на вестникарска информация за нахлуването на група маскирани в някой бар или дискотека, чийто собственик е забравил да си плати таксата за охрана на заведението му.

805

Анонимен

преди 3 години

Днес е годишнината от последния ден от решаващите тридневни сражения за защитата на Шипченския проход по време на Освободителната руско-турска война. За това събитие Борисов не казва нито дума не само сега, а и през последните 20 години, когато почти неизменно участва във властта (като главен секретар на МВР, като кмет на София и като министър-председател).

804

БСП е пътник

преди 3 години

Младите и умните не подсмърчат по руската носталгия! Те знаят, че Русия е една мафиотска страна, управлявана от олигарси, които съсипват овчия си народ! БСП имаха симпатизанти, когато не бяхме в Европейския съюз и плашеха простолюдието, че като влезем в Европа и тук ще настане апокалипсис! Сега, след като от Европа валят Еврофондове и далаверата е на макс, а от Русия не идва абсолютно нищо освен страх - вече БСП е някакво посмешище, гледащо към Европарата. Капиталисти, обслужващи олигархията, с измиращ електорат! Няма бъдеще за такава партия...

803

Българин

преди 3 години

До 865Ако под демокрация разбираш преврата на комунистите от 10 /11 /1989 година, когато свалиха Тодор I-ви Правешки и продължиха да управляват до сега, да!Все пак 2 милиона българи напуснаха родината, защото искат справедливо заплащане на труда си, а както знаем, комунистите са най-големите капиталисти!

802

/\

преди 3 години

Младото поколениене знае нищо за близката или далечна политическа историяна тях им дай забавляват и да се кефят

801

557733

преди 3 години

Младите хора не знаят какво е комунистически тоталирарен режим.Мкадежта не харесва и сегашното..Живеем в информационна ера и те виждат кой как е.Решение има ли?