81

хо хо хо

преди 3 години

Това заяви заместникът на главния лекар на болницата Анатолий Калиниченко

80

Айде сега!

преди 3 години

Като се вреш из тълпата -винаги можеш да лепнеш корона.А на запад винаги търсят под вола теле и да си подхранват болното съзнание с 'отровни' конспирации.Ако са го искали с краката напред да са го смлели публично и показно няколко пъти вече!Кой им преч? По новините ще полят известно време и всички ше забравят случая с появата на новия Навални. Повече санкции от година насам не могат да се правят щотот въздуха не може да се огради..:)

79

Анонимен

преди 3 години

Русия 100 години вече притеснява целия свят.Аче има сериозни проблеми - да има.Откак комунисти и кгб-ешници взеха властта от проблеми не може да се отърве.И от глад.

78

Диана

преди 3 години

Последните новини са, че лекарите са установили нарушение на въглеродния баланс, т.е. на обмяната на веществата, предизвикана от наличието на повече захари в кръвта - вероятно се касае за диабетна криза, която е лечима...И това, което казват лекарите за заминаване в Германия не е че Навални трябва да е съгласен, а че той трябва първо да се стабилизира иначе може и да не стигне жив до Германия...

77

Анонимен

преди 3 години

Ходил е без маска, прихванал е COVID-19 и като се добавят усложненията...

76

Анонимен

преди 3 години

ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ЧЕ Е ПРЕЯЛ СЪС СВИНСКИ КЕБАПЧЕТА

75

Анонимен

преди 3 години

"ТОЧНО ТАКА Е. А НАШИТЕ ПРОРУСКИ САЙТОВЕ ПОВТАРЯТ КАТО ПАПАГАЛИ ТОВА, КОЕТО КАЗВА КГБ. Е МИ , НЕ Е ВЯРНО. ОТРОВЕН Е. И ТОВА СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ СЕ УСТАНОВИ. А ЗАЩО НЕ КАЗВАТ КЪДЕ ИЗЧЕЗНАХА ПРОБИТЕ ОТ КРЪВТА НА АЛЕКСЕЙ??????"Ахахахха абе пич, това да не ти е захарен памук да го раздаваш на всички деца? И КГБ не съществува от 30 години.

74

man

преди 3 години

Да гласуваме за БСП за да мобе другаря Радев да прокара по-близки отношения с другаря Путин и да организира подобни акции срещу враговете на народа

73

Пян Гъ

преди 3 години

МОЛБА: Хайде да не притесняваме чак толкова за Русия. Имат сериозни проблеми, но и ресурси и голям периметър за действие и един от решаващите гласове в ООН. Не са като нас, дето не можем да махнем 10 палатки и 20-30 метежника, което си е ОТКАЗ ОТ СУВЕРИНИТЕТ.

72

славянин

преди 3 години

Събитията от Беларус в последните 10-12 дни със садистичните изстъпления на гестаповските милиции над протестиращи и непротестиращи мъже и жени там накараха един русофил като мен да застане на страната на опозицията и в Беларус, и в Русия! Просто фашистът Лукашенко в моето съзнание направи фатална и непростима грешка, а допреди тях бях на негова страна!

71

Христо Христов

преди 3 години

До Логигата/60Логиката, май ти трябват патерици, че куцаш.ПП. Ама си вземи по-здрави, че със сегашните си опорки, здраво се и клатиш

70

Хахаха

преди 3 години

А какво да кажат,нали ще паднат от прозореца на болницата,случайно!

69

До 74

преди 3 години

ТОЧНО ТАКА Е. А НАШИТЕ ПРОРУСКИ САЙТОВЕ ПОВТАРЯТ КАТО ПАПАГАЛИ ТОВА, КОЕТО КАЗВА КГБ. Е МИ , НЕ Е ВЯРНО. ОТРОВЕН Е. И ТОВА СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ СЕ УСТАНОВИ. А ЗАЩО НЕ КАЗВАТ КЪДЕ ИЗЧЕЗНАХА ПРОБИТЕ ОТ КРЪВТА НА АЛЕКСЕЙ??????

68

Хайли лайкли

преди 3 години

От КОРОНАВИРУС се умира тия дни.А Навални вече е бита карта и загубата му ще повече загуба за Путин защото е по-лесно да се справяш с опозиционер - ид и от отколкото с адекватен такъв.

67

Христо Христов

преди 3 години

Aбе този навални, с какво си вади прехраната?

66

Анонимен

преди 3 години

От вчера до днес руската преса 3 пъти си смени информацията.Първото съобщение в интервюто на лекуващия лекар беше, че са намерени отровни вещества.След няколко часа същия този лекар се поправи, че не са намерени.Германците отидоха със самолет да го вземат - не можело докато не си каже сам, че иска, но той е в кома и не може да каже.И после се чудят защо бягат поголовно от ракошната Русия.

65

kukoto

преди 3 години

До АнонименТе с Боко са незаменими.

64

до 68

преди 3 години

Тоя ще свърши по-зле и от Чаушеско.

63

Анонимен

преди 3 години

Преял е с грантове може би?

62

Анонимен

преди 3 години

СИГУРНО Е КОРОНАВИРУС