34

sas

преди 16 години

Ани,след всичко,което написа и през ум не може да ни мине,че баща ти ще клати някоя като тази на снимката.Значи теб клати!!!!!:)))))

33

sas

преди 16 години

Ха,пръдльо !!!!!:))))Бегай да застреляш майка си,да не се мъчи!!!!!!

32

Aни

преди 16 години

*** *** само това ли успя да измисли зачатъка на извратения ти мозък бе ***, ти си поредното доказателство, че при някои хора *** и главата са взаимозаменяеми.

31

Jena

преди 16 години

Лесно е да обиждате жената на снимката, лесно е да пишете разни дивотии в нета - много добре си изглежда жената!!!А става дума за ОБИКНОВЕНИ ЖЕНИ, а не изкуствени произведения на пластичната хирургия, които кати ги боднеш силикон ще потече, за визията на които се грижи още един куп народ.А вие, дето много знаете, я се снимайте голи да видим каква супервизия имате!

30

Сиготури Накура

преди 16 години

sas, от предния ти пост лъха едно пълно безразличие към големите гърди, късите поли и жените като цяло, както и неприкрито (и твърде необосновано) възхищение от мъжките интелектуални способности. А изразът ти "мъжете не СА създадени от плоска кост" вместо "мъжете не СМЕ създадени от плоска кост" загатва за проблеми със секуалната идентификация ;)Съжалявам ако съм докоснал у теб струната на латентния (или може би не латентен) хомосекс. Сега разбирам, че всъщност си падаш по жени като тази на снимката. В такъв случай правилният термин за състоянието ти е "геронтофилия". И да внимаваш, че както предупреждава МНЗ: "непредпазливата геронтофилия може да доведе до некрофилия" :)))))

29

ramonna

преди 16 години

TAZI JENA E SYPER A I PALNI4KITE JENI SA ZA PIPANE A KLIO6TAVITE SA ZA IZHRANNVANE.....TAKA 4E PRECENETE SAMI ....DALI DA PIPA6 MEKI4KO ILI DA SE TARKALQ6 PO KOKALI

28

sas

преди 16 години

Ани,от това,което пишеш стана ясно,че баща ти *** теб,а не ***.

27

преди 16 години

I shto puk triabva tochno goli da se snimat...kompleksarska istoria...

26

Aни

преди 16 години

Много правилно разсъждаваш, на тях им липсва психологическата нагласа ,че трябва да се хранят здравословно за да изглеждат добре и да са здрави, и явно се чувстват напълно удовлетворени от факта , че някой ги харесва и така ,и могат да си продължат в същия дух без да полагат някакви усилия да се променят наистина и като искат да си направят голи снимки, да го направят без да има нужда след това някой да се съсипе, докато им обработи снимката с фотошоп. SAS, самия факт, че без да ме познаваш се опитваш да ме квалифицираш каква съм и на какво разчитам за да съблазня мъж, ми говори , че господ по погрешка ти е оставил плоските кости и ти е взел част от главния мозък, ако ти не можеш да съблазниш готина мадама с големи цици и къса рокличка ,моля не си го изкарвай на мен, не съм ти виновна.

25

sas

преди 16 години

Абе папагал,къде на тази снимка видя широки рамене, мускулести ръце и крака, космати гърди... и голям пакет ?????

24

Сиготури Накура

преди 16 години

Ако жена ми изглежда така преди да е навършила 60, няма да мисля за развод. Направо ще я застрелям да не се мъчи. И последните и думи ще бъдат благодарност, че съм и направил това добро :)))))

23

преди 16 години

става въпрос за жени след четиредесетте.а тази АНИ дето е 28г.си мисли че като мине 40г. и роди 1,2 деца ще изглежда така добре като жената на снимката да ми се обади.

22

Сиготури Накура

преди 16 години

става ясно, че имаш по-голям шанс той да ти обърне внимание, ако имаш широки рамене, мускулести ръце и крака, космати гърди... и голям пакет :))))) Нали знаеш, от 10 мъже 9 предпочитат жени с големи цици, а десетият - останалите 9 мъже.

21

sas

преди 16 години

Ани,ти си доказателство ,че жената е направена от ребото на Адам.А плоските кости мозък нямат....:))Ака разчиташ един мъж да ти обърне внимание заради циците или заради секси рокличката много си я закъсала,мила.Не забравяй,че мъжете не са създадени от плоска кост.:)))))

20

преди 16 години

Тая мацка е супер! Запомнете я как изглежда за да си спомните след години вашите съпруги дали се доближават малко поне до нейната фигура.

19

vampire

преди 16 години

плъзват в крехкото ми съзнание, ква е тая *** на снимката ве !!!*** животните мазни!

18

niki09

преди 16 години

a i jenata si e gotina ,,Kakvo trqbva da e tapiciran skelet li :)

17

niki09

преди 16 години

Vsichko e shoy ,,stavav vqpros za pari a pri gola jena ima alditoriq ,,ima pari ,,a i te ne se sablichat na sila taka che

16

Сиготури Накура

преди 16 години

sas, става въпрос за това, че ако подложат на липосукция всички американци с наднормено тегло и преработят получената мазнина в био-горива, САЩ ще си решат енергийния проблем за 5 години напред :)Става въпрос за това, че масово се промива съзнанието на хората с реклами на храни и напитки, наблъскани със синтетични хормони, изкуствени подсладители, генно модифицирани гадости, антибиотици и токсични пестициди и инсектициди. А после реалити шоута като това се опитват да убедят хората, че те и затлъстели изглеждат добре, не трябва да се притесняват от тлъстините си и не е нужно да правят нищо, за да поддържат тялото си здраво и във форма. Вместо това могат да скрият увисналата сланина с ръце, да си направят няколко добре изглеждащи снимки и да хапнат още един BigMac по този повод.

15

Aни

преди 16 години

Може би разбирам повече отколкото си мислиш, умножи 14 по 2 и ще получиш моите години, само че разликата в мненията ни идва от това ,че аз съм жена ,което означава че не ми потичат лигите при вида на гола жена, и съответно кръвта от мозъка ми не слиза в някои други части от тялото, което ми позволява да имам малко по-трезва преценка за стойноста на тази фотография:))