48

Ниновица !

преди 3 години

Ave Caesar!Ave Boeko! Morituri te salutant!

47

Василев

преди 3 години

На първият ден стискат юмрук, на трийстия ден стискат очите, на петдесетия ден стискат дупарата, а на стотния стискат на магарето ластика!!!Стига сте стискали селяни прости, раздавайте и вие се раздавайте!Ако бяхте се раздавали и раборихте на 100% лато нямците качествено и ефективно, сега нямаще да имате време за протести, а щяхте да работите и парите сами, щяха да бягат при вас!Животът е жесток, но не е за слепци, отворете си очите!!!Агент Джована Скивоне!ЦРУ!!!

46

по-далече от Русия

преди 3 години

Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.Импичмънт на проводника на руските интереси Грипен Решетников Радеф !

45

Анонимен

преди 3 години

Берлин: Слушайте "Говорить Москва" !

44

Анонимен

преди 3 години

Разбира се че Германия може да ни помогне. Да прати екипите които разгониха техните протестъри. Хем нашите няма да си цапат ръцете, хем вече имат опит с многократно по големи групи шантавели.Аз съм за.

43

Анонимен

преди 3 години

Лека активност се наблюдава в редиците на герберските ***! Явно вече губят опорните точки

42

Айнщайн

преди 3 години

Глупостта и Вселената са безкрайни, но за второто не е сигурно 100%...Това е причината за тези "протести"... Стадото се води много лесно, когато на последния "етаж" има повече бръмбари отколкото сиво вещество.

41

Анонимен

преди 3 години

Става ми тъжно за тези хора.

40

Анонимен

преди 3 години

Протестяги със затворени очи молят някой друг да ги оправи. Но не правят сметка, че който ги оправя, той и ги навежда. Тогава оплакванията ще се дават на арменския поп.

39

дреме им

преди 3 години

на западняците а и са с двойни стандарти за ценности - money first

38

1990

преди 3 години

Ако мога да перефразирам един стар лозунг на БСП преди естесвените процеси да унищожат голяма част от електорати им - " Малко сме, Слаби сме!"

37

Василев

преди 3 години

Много ми е интересно, протестиращите защо се обръщат за помощ към немското посолство!Аз ще ви кажа, защото смятат, че двигателя на ЕС, който дава и най много пари за еврофондове, поддържа правителството на Бойко Борисов!Немците, които искат България да няма ядрени мощности, и подписа новия пакт за транспорта, при който българските транспортни фирми вонаги ще губят!Селяни прости виуе сте валат,никога няма да надраснете аутсорсинговата орисия, вечно да разчитате и плачете на чуждо рамо!Локи!ЦРУ

36

Анонимен

преди 3 години

Повечето от полезнитеИдиоти на снимката са щастливи да скачат без пари но организаторите им захлебиха доста.

35

Анонимен

преди 3 години

Трябва нещо ефектно да напарвите,за да велзете в немските новини. Няма да ви отрази цензурата на Меркел така.

34

Анонимен

преди 3 години

Вече са отчаяни, очаквам следващата седмица да коленичат и да започнат да се молят на господ.

33

Чавдар Михов

преди 3 години

"От посолството на Република България в София публикуваха позиция също във Facebook по-рано през деняa в нея се казва, че Берлин не може да се меси във вътрешнополитически дела на България."Не знаех, че Република България има посолство в София.

32

Протестаджия

преди 3 години

Ние няма да се откажем, утре ще просим оставки пред френското посолство, вдруги ден сме пред грузинското. Ставаме за смях пред цяла Европа, но какво от това.

31

Оооох

преди 3 години

мамини златни мискини!Ами объркахте посолството където да плачете!Решетников го търсете в друго посолство,оттам може и Мунч.а ушатий да изкочи,че напоследък някъде се покри!

30

Активист на БСП

преди 3 години

Оставка съд затвор и конфискация на имуществото на всички от хунтатата ГЕРБ-Суджук !!!

29

А. Петров

преди 3 години

Тези побърканиМалоумници ни изложиха и пред германците. ПолезитеИдиоти пак се надяват някой да дойде отвън и да ни оправи, както много поколения полезниИдиоти преди тях. Първо трябва прекъснем веригата полезенИдиот-създава-полезенИдиот и оттам нататък нещата вече ще тръгнат към подобрение.