73

Цонко от Цонковград

преди 3 години

Ковид, не си отивай ! Всички станахме равни на ниво биологични единици, като си отидеш, ковид, онези пак ще пътуват, ще въртят бизнес, ще идват чужденци, децата им ще учат в чужбина, а с ковид е хубаво, всички с *** на устата, равни сме, лузърите си искаме ковид форевър.

72

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 72Може да стане на "произволен" принцип със софтуер със затворен код.Другия вариант е да въведат месечна такса за присъствено обучение.

71

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 63 "които се притесняват за своите деца да си ги обучават в къщи."Такова решение трябва да се вземе на държавно ниво. И да се направи регламент за оценяване на получените вкъщи знания. Но нали се сещате, че дори и да обучите добре детето си, все нещо, преподавано в училище, няма да знае. Може да знае много други неща, но няма да му свършат работа при оценяването. Освен това, системата е прекалено консервативна и тромава, за да позволи такова нещо.

70

Анонимен

преди 3 години

И как ще изберат 15 от 30, чоп или ще се бият и който остане. Поредната абсолютна глупост, и това необразовано 12-16г дете ще е бъдещето на държавата? Преди ден чух от позната в СУ как си плащат за изпити, как преписват и ги оставят да го превят и как на професорите им все една. И тя ще става адвокат, оле майко ...Бъдещето на България е много черно, гледайте филма след 10-15г

69

Анонимен

преди 3 години

Според новите изисквания в час по физическо ще играят на Фифа за да не бутат топката понеже ако някой заразен е бутнал топката то може по този начин да зарази здравите.

68

Анонимен

преди 3 години

до 66Е защо им подсказваш как да крадат сега?!

67

Анонимен

преди 3 години

Който е с хронично заболяване или е болен в главата и има хипохондрия - да си държи децата вкъщи. Нека останалите нормални здрави хора да ползват образователната система за това, за което е създадена и за което си плащаме от данъците си. В противен случай - ЗАКРИВАЙ!Играхме го учители вече един срок. Викам - стога толкоз. Или ми превеждате субсидията на мен за моите деца. Понеже аз съм им учител. Това смешно ДО на нищо не ги научи.

66

Анонимен

преди 3 години

Няма да се учедя ако наемат фирма да монтира плекси глас в класните стаи и тази фирма получи милиони левове.

65

Анонимен

преди 3 години

Ненормални откачалки. Смисълът е никакъв. Дали ще са 15 или 25 ученика - все едно и също е. Отбий номер е това решение.Изобщоспиране на децата от училище е поредният безсмислен и увреждащ ход. Децата така или иначе си играят /малките/ и се събират /големите/ от месеци. Нито нещо ще спрете, нито ще намалите.Простотии само от вас!Родителите на 15.09 просто ще ви стоварят децата в двора, понеже им изхарчихте отпуските и толкоз.***.

64

Зарко Попа

преди 3 години

Както има хора, отричащи съществуването на ковид, така има и друга страна на медала- хора, които години наред след изчезването на тази зараза, ще продължават да твърдят, че той още е тук, в коронакризата такива хора намериха оправдание за страховете, които ги изпълват открай време, шубелии със заешки сърца.

63

Анонимен

преди 3 години

Децата да ходят на училище, а онези родители, които се притесняват за своите деца да си ги обучават в къщи. Притесненията могат да бъдат най-вече за възрастните учители. За съжалени е тези над 50 г. са 70% от цялото учителство. Уж високите заплати обещани от властта не доведоха млади хора в образованието.

62

Анонимен

преди 3 години

Който го кара леко без да усети,заразява леко и другите.Опасно е ако се заразиш от вече тежката фаза на болен,който е много зле и вирусите са се размножили много в него.Най-добре е точно от дете да се заразиш,може само антитела да изградиш.Ако те зарази някой дето яко кашля и не може да диша тогава е опасно и ако имаш други заболявания.Е в Италия има и 100 годишни го изкараха и оздравяха.

61

123

преди 3 години

Няма никакъв ковид. Искат да дистанцират децата социално. Дистанционното обучение не е никакво образование. Боко изпълнява това което му кажат Глобалистите-cатанисти. Тези психопати искат бавно да ви убият. Събудете се.

60

Анонимен

преди 3 години

Варианта е един да си учат децата както си беше преди.Стига с тази паника!Колкото и да се пазите ще се заразите не ви ли стана ясно?!То е измислено от някой и е пуснато нарочно.Съпротивата е излишна.

59

До 57

преди 3 години

Ехоу, експертите, как точно са го изкарали повечето без да заразят роднини? Това вашата логика е потресаваща. Карате го на усещания, размисли и страсти и на какъв амин сте се събудили, но не и на факти, статистики и изследвания... И после що децата ви разчитат повече на пищови, вместо да седнат и да учат като хората.

58

Анонимен

преди 3 години

До Ени Има и много родители,баби и дядовци с придружаващи заболявания.Не е само това. Ако родителите работят, бабите и дядовците ще стоят с детето. Ако се редува присъствено и неприсъствено, децата пак ще донесат вируса вкъщи с почти същата вероятност. Разумните варианти са два - или изцяло дистанционно, или изцяло присъствено. Компромисът няма да смекчи недостатъците на дистанционното обучение, и ще е свързан със същите рискове като изцяло присъственото.

57

Анонимен

преди 3 години

Аз съм убеден,че повечето деца са го изкарали и дори не са разбрали.Страшна тъпня е това да пратиш половината,а другите от вкъщи.Да не се събирали много на куп.А лятото да не са седяли у дома и не са контактували така ли?!

56

Вс

преди 3 години

За интроверти като мен е прекрасно. Мразех училището, заради ненормалните ми съученици. Залупен тип съм, лузер. Там всеки тъпче, за да стъпи отгоре, иначе и той е лузер. Постоянно мислех как да отърва и моето дете от този ад, но Коронката ми помогна. Няма и да го пускам на училище. Все ще измисля нещо, ще приучва някакви глупости, колкото да има тапия, а ще си учи нормалните неща, с които ще се справя в бъдещия свят. И няма да е затворено насила в изперкали пубери и пенсионирани даскали.

55

Анонимен

преди 3 години

Бойко дялка децата по свой образ и подобие

54

ОСТАВКА

преди 3 години

На счетоводителя и лелките от МОН!