30

Анонимен

преди 3 години

До 29Разбира се, за средностатистическият българин, милионерът трябва да има кордон о тприслуги, охрани дето гледат лошо и да кара скъпа немска кола с позлатени джанти. За тях, милионер не може да бъде някаква бабичка, която е продала вторият апартамент на съпруга си и сега парите и са във фонд, а тя си живее най-нормален и спокоен стандарт по тамоните стандарти.

29

Анонимен

преди 3 години

До до 19Фредериксбъг, Копенхаген в Дания.

28

Бау

преди 3 години

Този кадър на пачките дали да не го сложим в нечие чекмедже ? Хммм. :D

27

Анонимен

преди 3 години

Бойко е извадил пачките от чекмеджето и ги е разхвърлял тук-там из банките.Както се казва един яде свинско,друг зеле,ние ядем свинско със зеле.Ако това е внушение,че българите са станали по-богати няма да му повярваме.Дайте да ги видим милионерите и откъде са им милионите.

26

Анонимен

преди 3 години

Това са на ГЕРБ кметовете, общинските съветници и приближените. Богатеят на гърба на народа.

25

man

преди 3 години

Който укрива данъци или получава заплата в плик да не коментира бедност моля :)

24

до 19

преди 3 години

Кой е този град за който говориш?

23

Благодаря ти ГЕРБ

преди 3 години

Благодарение на ГЕРБ... хората, които се трудят получават отлични доходи...За разлика от офцете по "протестите"...

22

ужас

преди 3 години

Някой от НСО снимал шкафчето на Радев.

21

Успяха

преди 3 години

Унищожиха средната класа в България. Милионери и стадо бедняци за бачкане.

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 3Като след Виденов, нали? Ееееехххх ... хубави времена! Ама беше з акратко. Много малко народ остана милионер след това. Сегашният вожд е един от тея милионери ;)

19

Анонимен

преди 3 години

Къде е оня тpoл с теорията, че сме били много добре, щото, видиш ли, на глава от населението имало малко богати.Абре шматка! Аз нали живея в град, дето на 100 човека, 32 са с по над 75000 евро доходи, а 9 са милионери. Останлаите 59, само 3-*** се водят застрашени от бедност, но за всекиима работа, щото тея с 32-мата искат много да потребяват, после ги има всички други, деот изкарват пари, а милионерите редовно искат повече милиони и инвестират.Ама тука сме явно ... на друга вълна.

18

Щерю

преди 3 години

- Уви! Глупав, удобен за грабене от евреи, комунисти, политици и хора като Божков е нашият народ...

17

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 3 години

Браво! И на всички тях в графата "партийна принадлежност" пише ГЕРБ...

16

Много тъжно

преди 3 години

По-долу написах "истински богати", като имах предвид европейските критерии за богатство.От статията излиза, че в момента в България има по-малко от 1000 човека, които разполагат поне с половин милион евро или малко повече на влог в банките. Защотоедин милион лева се равняват на приблизително половин милион евро.С половин милион евро в богата и развита държава може да купиш само едно много скромно жилище.

15

V

преди 3 години

Аве това са парите на дебелото лили. Вашите пари но подарени на дебелото лили и булонката на каракачанката от Брюксел ;) Това не са изкарани с труд пари ,а преразпределени от еврогейския .И задължително без труд ;) Едно дебело лили не обличало работни дрехи взема един милион евро ,а не лева за да лежи в Брюкселия ;)

14

Ко? Не!

преди 3 години

Това изобщо не звучи добре. Това означава, че бизнеси се монетаризират и закриват. А обичайно това се случва когато липсва сигурност в идващите месеци.

13

Анонимен

преди 3 години

А тези с шкафчетата, броите ли ги?

12

До 5

преди 3 години

В болда на директорите са в технологични фирми Айде стига сте се изкуквали, един софтуерен инженер на 23 години взима годишен бонус от 100 хиляди лева. Ами да сте учили, никой не ви е виновен.

11

Анонимен

преди 3 години

спестяваш от закуските на милиони пенсионери и ставаш милиардер като бат Бойко