172

Анонимен

преди 3 години

От СДС са огорчени, защото замерянето с червени домати определено е намек към тях. Те са очаквали да ги замерят с розови домати.

171

Мда

преди 3 години

С ГЕРБ ще се случи същото,каквото и със СДС,а може даже и НДСВ.

170

1

преди 3 години

До Mister Cro,разделиха се на три,слънцето,баш комуниста управлява,и още бивши комунисти няма,както малко бременна жена .

169

Анонимен

преди 3 години

СДС е кухо понятие.За разлика от "Да окрадем България", СДС са във властта и това дразни лилявите naтладжани! За това плюят толкова жестоко СДС. Защо сте толкова злобни същества?

168

Ха-ха

преди 3 години

"Свинска зу*рла" имах предвид,ама забравих,че "зу*рла" се цензурира.

167

Анонимен

преди 3 години

Хора, купувайте домати и яйца и отивайте на "Позира с"20, защото там е леговището на Звяра!

166

Анонимен

преди 3 години

СДС е кухо понятие.За разлика от "Да окрадем България", СДС са във властта и това дразни лилявите ***! За това плюят толкова жестоко СДС. Защо сте толкова злобни същества?

165

Ха-ха

преди 3 години

Когато СДС хвърляха яйца и домати-беше демократично,нали?И сега е точно толкова демократично!Който се е ос*рал във властта-да си носи последствията!Впрочем,хвърлянето на свински уши бе най-актуално(с оглед на коалицията),но излиза скъпо-6-7лв/кг.Има по-евтин вариант-свински *** под 2лв/кг.Видях наскоро в един магазин-"свинска *** с усмивка"(?)-2лв.Под "усмивка" сигурно се разбира устни...

164

Анонимен

преди 3 години

Голямата лъжа, че в България се прави някакъв преход, не можеше да се случи без участието на СДС. Те бяха главния герой в измамата. Каквото и да разправят сега, българина това няма да им го прости.

163

Анонимен

преди 3 години

"Раковски 134" не е история, а фарс.

162

Анонимен

преди 3 години

СДС беше създадено от БКП за да се имитира че има алтернатива и да се излъже българина, че има преход към демокрация.

161

Анонимен

преди 3 години

Ядосват се, че освен домати е нямало и краставици.

160

Анонимен

преди 3 години

Довчера ония от СДС си мислеха, че трябва да ги канонизират за светци, а те ги свалиха от облаците на земята с разваления яйца и домати.

159

Анонимен

преди 3 години

Пак да питам:От народните пари, които вие бившите комунисти си присвоихте след 09.11.89г.,Колко инвестирахте в бизнес, колко прахосвахте за лукса на фамилията и какъв работещ бизнес в България имате днес?БСП сте за съд съд цялата фамилия, която или се уреди на запад, или живурка без да работи в кухи и нищо непроизвеждащи фирми у нас.

158

Mister Cro

преди 3 години

Ами провалихте се, защото БКП се раздели на две - СДС и БСП и играхте един театър двайсетина години! Края на 90 те и аз, вече пълнолетен гласувах за СДС-то, после за ДСБ-то... За царО и Боко не съм гласувал...всъщност не съм гласувал вече 15 години .. но от сегашна гледна точка СДС беше една голяма измама, после НДСВ, после и ГЕРБ...все инсталирани проекти, все марионетки, а Бокича проста и нагла марионетка с бухалка..

157

Анонимен

преди 3 години

СДС беше идея в началото. После се напълни с продажници, които стигнаха дотам да са лакеи на Борисов и в сградата им да се помещава НФСБ.

156

от последните секунд

преди 3 години

Британските служби са разкрили пред лидерите на двете фракции в Европарламента истинските цели и лица на преврата в България! Според информацията пРезидента радев оглавява проруски бунт в натовска страна и цели въвеждането на проруска диктатура, пряко замесени са и " евродепутатите" христо иванов и полурускинята елена йончева, зад паравана на " борба с корупцията" те използвайки структури на ЕС целят дискредитирането на България в Европа и осъществяването на преврат с помощтта на руските служ

155

Анонимен

преди 3 години

Тази сграда трябва да се разруши като мавзолея, а СДС да бъде обяване за престъпна организация като БКП.

154

Анонимен

преди 3 години

СДС е като КТБ няма я!Каква история какви 5 лева?!

153

Анонимен

преди 3 години

Какво й е святото на тази сграда? Вътре се помещаваха едни използвачи, лъжци, крадци и лицемери. Алчни хора, които не ги интересуваше нищо друго, освен да уредят себе си. Вероятно смятат, че с това са заслужили вечно да ги почитат.