118

Анонимен

преди 3 години

до 152''Това че си работил в службите по соца, не те прави комунист. Нямал си друга опция да растеж.''Не дрънкай мантри спуснати от лъжеца-комунист Борисов!Насила той не е влязъл в БКП!Тия ги разправяй на някой съветски комбайнер!ГЕРБ и БСП са комунисти,а и другите в парламента.Няма как да заблудиш хората има си досиета!

117

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 148Ако излезеш с автомат, после ще се чудиш как да си го извадиш от *** ампула.

116

Анонимен

преди 3 години

Не сме заблудени ти се заблуден. На запад тайните служби работят яко. Никога нямаше да допуснат ББ там, ако беше комунист. Видяхме, как реагираха на Орешарски. Прави разлика ***. Това че си работил в службите по соца, не те прави комунист. Нямал си друга опция да растеж.

115

Анонимен

преди 3 години

Танковете да дойдат!

114

Анонимен

преди 3 години

Ако излезем всички с автомати , тея с клошарските униформи - нямат шанс , трябва на обора кървава революция , ама овчо няма *** .....

113

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 139Да не забравите после ПАК да хленчите по телевизиите и във фейсбук колко много лошо бие вчерашната полиция - 2 реда сълзи и 5 реда сополи.

112

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНещо си се възпалил бе червен ***.Много отчаяно квичиш.Но внимавай,който нож вади, от нож умира Хайде марш да си почистиш *** от Орлов мост,който си оставил и се прибирай обратно в Каспичан

111

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ е соц партия!Борисов е член на БКП!

110

До 135

преди 3 години

Отвори си google и си потърси какво се произвежда в България днес, то е в много пъти повече от преди 89 - всичко което се прави днес, се прави ефективно и рентабилно, ето защо има и развитие. При БКП имаме единство летаргия и деградация, да работиш на загуба, нискотехнологично и ултра некачествено, очевидно за теб е мечта - жалка история.

109

Анонимен

преди 3 години

Заблудените антикомунисти.Дето си мислят, че Бойко не е комунист и че ГЕРБ не са пълни с комунисти и ченгета.

108

Анонимен

преди 3 години

Мачкайте олигарсите и соц партията им.

107

Анонимен

преди 3 години

Голяма грешка направиха милиционерите затова протестите няма да са мирни вече!Много бой ще ядат,ама яко ще ядат бой!

106

Анонимен

преди 3 години

Какви политически грешки, какви 5 лева?Работата на МВР като една ДЕПОЛИТИЗИРАНА ИНСТИТУЦИЯ е да пази вътрешния обществен ред.Да даваш оценки на една деполитизирана структура на една структура, която има задължението да пази реда, клини към пълна кретения, господин пишман социолог.

105

Гост

преди 3 години

Не съм за правителството и мафията ,която е навсякъде. Но неможе да ми се ограничават права за да се оправдаят действията на шепа хора.Искат законност ,а не го спазват именно това.Следващите опити за блокади трябва да получат сериозен удър от полицията за да се разбере,че има правила.

104

Некомпетентен !

преди 3 години

Деян Кюранов е изследовател на политическите процеси в Беларус Доста некомпетентен анализатор, щом твърди, че отровното трио се било изправило срещу Президента Радев .......... всички пък мислехме, че протестират срещу Премиера и Гл. Прокурор !

103

Анонимен

преди 3 години

В закуската шунка с бъркани яйца кокошката е въвлечена, докато прасето участва.

102

До 124

преди 3 години

Да прав не прави опити да обясняваш, защото е пределно ясно че малкото ти полирано мозъче, не може да си обясни, защо БКП режима рухна, то предпочита да вярва в червения рай с който са го облъчвали десетилетия - при такива като теб логическото мислене е заменено с партийни лозунги.

101

Анонимен

преди 3 години

До 126Работя в цялата страна- уви. Излез от виртуалния свят и ти се разходи.

100

Анонимен

преди 3 години

До 123Не съм за ГЕРБ, но искам отговор сега. Или си малък или не си много умен да дадеш отговор сега. Може и образуванието да ти липсва. То тъпотията не е наследствена:))))))))))))). А може и да имаш съвсем малко израстъче и там долу и много да те е срам и затова да говориш с омраза. Незнам

99

До 119

преди 3 години

Днес българската икономика работи рентабилно и се развива, а преди 89 имахме икономика работеща почти изцяло на загуба, произвеждаща некачествен и в малки количества продукт. Магазините празни, избор никакъв, качеството дори не е фактор при постоянния недостиг, ето това е социкономиката. Защо имаше режим на тока? Защото нямахме друг друг продукт който да продадем на гнилия запад срещу така мечтаната валута, с която БКП шаманите да си живеят райски.