7

Шиши

преди 3 години

Искам да си поръчам едни *** при нея, че старите ги на.ках. Купил съм 5 топа плат.

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12Я кажи, щом я "познаваш" с какво се е занимавала в Германия и Япония и докъде го е докарала там?

5

Анонимен

преди 3 години

Познавам момичето.Това е едно чудесно българско момиче,което заедно с останалите млади хора,които спят под звездите на плочките,измиват срама от челата на нас,останалите,които си стоим на сухо и на топло,чакайки тези деца да свършат нашата работа.

4

Анонимен

преди 3 години

Да шие каквото иска, що нямаше протести Мавъра като разпродаваше държавата и после Мадридския крадец, като осече българските гори и ги разпродаде. Цар е държавна институция, тия гори са на даржавната институция цаp, а не на персоната самообявила се за цар. Тия ли ще се връщат дето разпродадоха и осякоха държавата или вече дементиралите комунисти ?

3

Анонимен

преди 3 години

Абе само с шиене на българското знаме няма да станат нещата, акъл си требе ама липсва!

2

Анонимен

преди 3 години

До БауТи мани. На 22. ВЕЧЕ е била в ЯПОНИЯ и ГЕРМАНИЯ. ЗА Япония не знам как е, но в Германия едно висше образование трае НЕ ПО-МАЛКО от 4 години. С други думи, в Германия това ..... девойче .... не е успяла да направи нищо. В Япония предполагам също. Та, поразходила се е по света за сметка на мама и тати, и "нещо" я е накарало да се върне. Да не си помислите, че това "нещо" е това, че не се е оправяла? Неееееееее. Просто е усещала, че много й се протестира на Орлов мост!

1

Анонимен

преди 3 години

Боже, тия наистина се вземат много на сериозно а не си дават сметка че в този момент просто съсипват държавата.Тая пък се изживява като Райна Княгиня.Ако не беше трагично щеше да е смешно.Вместо всеки да си гледа работата едва ли не правим въстание. Ужас, нямам думи!Мога само да си направя извода колко тези хора изобщо не са на мястото си нито в живота нито никъде.Сега намериха място за изява.И докъде ще доведе това? Абсолютно доникъде.Пълна глупост но срещу това е най - трудно да се бориш