148

Анонимен

преди 3 години

Живота продължава. Няма как да го спрат на Кунчев изказванията.И баба ви да почине от нехайството ви и глупостта ви, животът продължава, и дядо ви да почине животът продължава. И родителите ви да починат, живота продължава. Дори и вие накрая да умрете, животът продължава. Докато има живи, животът продължава.

147

Анонимен

преди 3 години

До 151 ти ако вярваш че си произлязъл от ***, е разбираемо че и мислиш като такава

146

Анонимен

преди 3 години

Прекрасно. Законите на Дарвин ще се погрижат за антиваксъри и разобличители на конспирации.

145

Анонимен

преди 3 години

Затвор за щаба и *** Бойко!

144

бай х

преди 3 години

Срамота за бялата мяафия ! ПСР теста за ковид в Европа е 15 евро , в Турция се продава в аптеките за 9 долара и сам може да се тестваш .... тук дрането е до кокал 180-150-120 лв.. Да не говорим че в Австралия и още много други държави тестването е безплатно ...

143

Анонимен

преди 3 години

Нали твърдяхте,че всяка една област е осигурила средно по 250 легла за лечение и наблюдение на пациенти с корона вирус? Какво стана?????

142

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 142Биологично оръжие е дръжки. Кой го е направил и срещу кого? От една страна твърдите, че е биологично оръжие с точно задедени свойства (което е невъзмжно предвид сегашния напредък на науката), хем някой го бил изпуснал от контрол. Логика и смисъл няма в това.

141

Анонимен

преди 3 години

Разпоредил си да се вземат мерки за домовете за възрастни, но явно мерките не са сработили или се е претупвала процедурата. Няма как иначе- не е причината в отворените кафенета и фитнеси, нито в протестите

140

Анонимен

преди 3 години

Пак по данни на Министерство на здравеопазването, в България има близо 30 хиляди лекари, и над 45 хиляди други медицински специалисти/ сестри, акушерки и т.н./ та пак питам Мунчев, как система с над 2500 болнични легла за интензивно лечение и с 30 хиляди лекари се срива от 43-*** болни нуждаещи се от интензивно лечение

139

Медицински персонал

преди 3 години

Ами няма да ме има, като ме биете и ме унижавате, няма да ме има, айде сега молете ми се са ми давате мното пари за да ме има, иначе няма да ме има, заминавам на Запад при Цивилизацията да работя много пари където ще ме ценят и ще ме уважават!

138

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен За толкова години не се приоретизираха здравето и науката като основи на това общество.Вярно е. Но в момента е късно, защото дори и да насочат натам финансовия поток постфактум, трябва да минат поне няколко години, за да има ефект.

137

Анонимен

преди 3 години

со 136Ковид-19 Не е Грип, а биологично оръжие и е направен да заразява независимо от топлината и студа навън! Остави ги тези лъжи на германците за кланницата

136

Анонимен

преди 3 години

Седем месеца си играхте"тука има тука няма"през това време можеше да преустроим четири-пет болници болници в цялата страна,изцяло оборудвани и окомплектовани за борба с пандемията!

135

Анонимен

преди 3 години

Какъв темп , бе Кунчев? Ако сега ви притеснява картинката, какво да очакваме зимата?

134

Анонимен

преди 3 години

Така е, просто няма медицински персонал. Бит, гонен и унижават по същия начин, по който са унижавани и учителите. За разлика от тях се говори за увеличение на заплати на държавната администрация, на полицията. Депутатите също имат редовни увеличения на възнагражденията. За толкова години не се приоретизираха здравето и науката като основи на това общество. Вместо това за основи се поставиха мутризацията и тарикатлъците.

133

Анонимен

преди 3 години

"Но ковид -19 не е грип, той се държи еднакво и през студените и през топлите месеци!"Не е вярно това! Само миналата седмица излезна новината, че в кланниците на Германия е подпомогнат от студената атмосфера там....заразността му се повишава и вече има науни статии по темата!

132

Анонимен

преди 3 години

"по данни на министерство на здравеопазването в България има над 53 хиляди болнични легла, от които над 2500 са за интензивно болнично лечение, та в тая връзка питам, как така 800 болни от които 43 на интензивно лечение ще сринат здравната ни система, значи ако тая система може да се срине при наличие на 1 % болни спрямо капацитета и, значи Мунчев сте за затвор всичките !"КОЛКО ПЪТИ ДОКТОРИ да ти обясняват, че тези машини се управляват от ДОКТОРИ постоянно...НАВСЯКЪДЕ по света имаше недостиг!!

131

Анонимен

преди 3 години

Здравна система се прави с лекари, а не с легла. Това да не ви е бардака, където сте отглеждани, че леглата да са важни...

130

Анонимен

преди 3 години

Казват, че с идването на студените месеци ще има увеличение на заразените с ковид-19!Но ковид -19 не е грип, той се държи еднакво и през студените и през топлите месеци! Ще има повече паника, защото няма да знаем от какво кашляме, и ще има повече изследвания за ковид точно поради тази причина !

129

До 130

преди 3 години

Ти имаш ли капка акъл? И 25 хил легла да разкрият, ако няма лекари, все тая, че има легла. Все едно аз да ти кажа, че за седмицата съм ти подсигурил 200 лъжици. И кво? Ще се наядеш ли с лъжиците, когато няма манджа?