20

Der alte Spinner

преди 3 години

Намерили къде да протестират! Ангела много добре познава ситуацията в България, но тя няма алтернатива. Защото "Бойко е куче, но наше куче!" , това е нейният девиз в случаят. В Украйна тя прати нейния външен министър, Гидо Вестервеле. Гидо обикаляше по Майдана сред демонстрантите и обещаваше край на корупцията ако свалят Янукович. А сега с кого да контактува и какво да предложи? Но тя е на ход и ние ще чакаме!!!

19

Анонимен

преди 3 години

ха..,че откъде ще намери друг такъв *** човек да и козирува без шапка и военно облекло-то чак такива прости,неграмотни хора няма.

18

Анонимен

преди 3 години

Аве *** елате тук, да сте видяли грък или някой друг да ходи да протестира в чужбина. Германските инвеститори какво ще си помислят?

17

Анонимен

преди 3 години

германия е същата каша като в България разликата е че е по благоустроенно и заплатите са по високи тука формите на расизъм са различни от религиозен някой чуждинец дошел преди30-40 години да те обвинява че им взимаме работата та стигнем до полицаите който ни питат какво правим в германия и защо не си заминаваме за България а също ако те излъже работодател със рабоtнaта заплата вероятноста да не си получиш заплатаtа дори да съдиш фирмата е 95%.

16

Анонимен

преди 3 години

Меркел ще признае накрая, че не уцелиха дозата либерална пропаганда у нас и вместо бате на каишка получиха превъзбуждане на електората и руски фен начело на процесите...

15

Анонимен

преди 3 години

какво се правят ,че не виждат "неграмотника Борисов"?

14

А тя

преди 3 години

дали ще успее да ги забележи сред масовите протести против строгите мерки за Ковид 19?

13

до 14

преди 3 години

Със синчето на Нинова не можеш да се мериш и след 10 живота.Ти чувал ли си случайно какво е Универиситета в Бъркли и какво е да си отличник на випуска на този университет.Там не помагат нито комунисти, нито демократи, нито пари.Ти по-добре питай как дъщерята на простака Борисов, генетично проста като него е успяла да си купи имение в Санта Барбара, Калифорния за 36 милиона долара, след като дори не може да говори английски. А е в САЩ от 24 години.

12

Анонимен

преди 3 години

Не че искам да използвам клишета, ама ме мога да се определя, синчето на Нинова, син на комунистка ли е, или на олигарх, или на демократка? Приемам помощ.

11

Анонимен

преди 3 години

Доста наивни деца. Та нали ГЕРБ е проект и създание именно на ХДС и Фондация Конрад Аденауер, които са именно немски.

10

Анонимен

преди 3 години

Браво на децата. Само не използвайте изтърканата опорка на 61-годишния дърт комунист от Банкя, че били комуисти. Та те са родени всичките след 1990 година.Когато дъртия комунист от Банкя беше шофьор на Маргините.

9

Чиновник

преди 3 години

Да правят каквото щат, само да имат предвид, че германската полиция не е като българската. Ползват палки и сълзотворен газ и хич не си поплюват.

8

Анонимен

преди 3 години

Ще протестират 20 синчета и дъщерички на останалата червена номенклатура по посолствата. А тези протестиращи знаят ли, че ако РадеФ дойде на власт основната му задача е да блокира ЕС и да извади БГ от там??

7

Анонимен

преди 3 години

Ами ще излязат на светло, и ще намерят начин да ни ги върнат.Някой се е объркал, че Германия и нейните служби, ще са толерантни както нашите. И без това идва криза, съкращения и др. подобни. Няма да се о чудя, ако и на работното място им направят проблем. Все ще ги изпее някой колега немец.

6

Анонимен

преди 3 години

Трябва и пред германското посолство в София, и пред посолството на сащ, те ни го поставиха!

5

Анонимен

преди 3 години

Страшотия!

4

Анонимен

преди 3 години

Би трябвало да се поиска оставката и на Меркел.

3

Анонимен

преди 3 години

Ха дано,ама надали! Видно за всички е че тоя дебел *** е обсебил цялата политическа и икономическа власт,всички лостове за влияние са под негово ръководство,единствено с помощ от вън САЩ или Европа можем да отстраним това "чудо"

2

Анонимен

преди 3 години

Славуца правел партия.Искали промени.Като 30 г промениха България с чалга и простотия.Остава ислямизацията.Вярвайте ми 2 милиона българи и за това ще гласуват.

1

Анонимен

преди 3 години

Е какво да протестират? Те немците създадоха шайката Гроб в България. Много добре знаят какво става тук.