278

Анонимен

преди 3 години

Аз не разбирам исканията на протестиращите. Не съм съгласен с тях.Нищо от тях няма да подобри с нещо живота ни, даже напротив.Има си избори, да си направят партия и да участват.В момента като продължават да си показват магарията само отблъскват хората.

277

платения протестиращ

преди 3 години

За тебе правителството е лошо ? А самият ти какъв си ? Ти нищо не знаеш, нищо не умееш .... Ти можеш само да хленчиш, да се жалваш от управлението на държавата и да искаш пари. Ти си нищожество и за каквато и да е власт не си достоен ...

276

Анонимен

преди 3 години

Синдикатски, продажни ...и!!!

275

Така

преди 3 години

Имам познат "работещ" в Подкрепа. Ако знаете колко "работи" лошо ще ви стане. Преко сили 2-3 часа седмично стои там, а колко от тях работи е друга тема. 90% са така там.А заплатката си тече, колкото и да е тя. В КНСБ няма начин да не е същото. И тия защитавали правата на работещите и ми обясняват какво щяло да се промени. Това че те не искат да се променя е друг въпрос, т.к. излитат с 200 като тулупа.

274

Анонимен

преди 3 години

Президента за пореден път доказа че личните му и партийните интереси стоят над държавните. Този протест е в подкрепа на престъпността. Докога ще се излагат ми е интересно.

273

Анонимен

преди 3 години

Ще дойде есента и гаметите ще си отидат по селата и ще се успокои държавата.

272

Анонимен

преди 3 години

Всички които бяха бити досега изобщо не приличаха на интелигентни младежи, а по-скоро агресивни гаменчета.

271

Да се вземе предвид

преди 3 години

Че камион ТИР с глупости и пари хвърлени на вятъра и Tyr с апостроф че са две различни неща. Знаеш ли вица за ония дето не става за шофьор и тримата рокери *** от запаса!

270

Анонимен

преди 3 години

Протест на агресивните, злобните, безделниците,тарикатите, платените и разни други нискоинтелигентни хора. Идеята им е да провокират полицаите и после да се правят на жертви.

269

Анонимен

преди 3 години

До haha Марш, се казва налумпените,които са съучастници в оневиняването на крадци за милиони и милиарди,от българската държава,на убийци,които искат това правителство да панде и да отърват затвора, и справедливо наказание. Не напразно,мутрите от Дубай и Белград искат оставката на Гешев.

268

Анонимен

преди 3 години

До haha Марш, се казва на ***,които са съучастници в оневиняването на крадци за милиони и милиарди,от българската държава,на убийци,които искат това правителство да панде и да отърват затвора, и справедливо наказание. Не наплазно,мутрите от Дубай и Белград искат оставката на Гешев.

267

Анонимен

преди 3 години

Драги протестиращи,с участието си в платените протести,вие ставате съучастници в оневиняването на убийци и крадци на милиони и милиарди от държавата. Убиецът на Милен Цветков също се надява с падането на това правителство и Гешев,които са исканията ви,да отърве затвора. Васил Божков и Цветан Василев плащтат протестите,за да отърват затвора. Парите,които са откраднали от българската държава,можеха да отидат за пенсии,болните деца,здравеопазване,образование...

266

haha

преди 3 години

Профсъюзи ??? а колко члена имат тия профсъюзи и кого представлят? Май са представители на самите себе си - да получат нещичко от държавната софра и в замяна да придадат некаква законност на правителството което управлява. Марш и на тия самозвани представители на хората.

265

Анонимен

преди 3 години

Когато един прокурор се изправи срещу мафията, вдичкуи виждаме какво се случва. Никой неможе да се опълчи на най-богатите и влиятелни хора в една държава.!! Това да посегнеш на Божков, Цеко Минев.. В. Златев.. просто ще бъдеш смазан от.. Всенароден Протест

264

Опитен!

преди 3 години

КПСС - БКП - вечна дружба! Копейкин, Президента, Слави и Свиленски - Божков,Корнелия и Прокопиев - Вечна Дружба!!!

263

БСП

преди 3 години

Герберски *** се трудят като за последно тук! Но края е близоНовата социална система няма да убива никого.Всички видяха щетите от демокрацията!! Но скоро на всичко това ще бъде сложен край!

262

Анонимен

преди 3 години

До288. Глупости. Протестите ще продължат до изборите. Протестиращите ще изкарат някои лев с лежане на асфалт.

261

Опитен!

преди 3 години

Ако нервите на Боко не издържат, ще ни управлява ДКМС - Десислава, Корнелия,Мая и Слави! Тогава дупе да ни е яко, щото и Бог може да забрави България!

260

Smurf

преди 3 години

Понятието български синдикати е оксиморон

259

Анонимен

преди 3 години

Синдикатите са на държавна ясла. И в случая не са на страната на гладните воени