413

Анонимен

преди 3 години

Е някой от пишещите ще напише ли какво точно е пишело в тия документи или само се чудите какво да измислите. То такива мръсни неща се случват във МВР, Прокуратура министерски съвет и въобще навсякъде където има интереси и власт, а вие за някакви безмислени глупости се хващате. Президента казва нещата, каквито са, на който не му харесва да д*ха супата.

412

Анонимен

преди 3 години

С това си решение КС направи така, че народът никога повече няма да се подлъже и да избере социалист за президент! В стремежът си да изрисуват веждите на Радев, съдийте извадиха очите на БСП! Браво! Не знам дали нарочно го направихте или просто така се случи, но критериите за президент току що бяха променени драстично!

411

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

АМИ , *** ИЛИ НЕ.....НЯМА КАК С НЯКАКВИ ПИКЛИВИ 5-6-хил.ЧОВЕКА ДА ИСКАШ СВАЛЯНЕ НА ЗАКОННО ИЗБРАНОТО ПРАВИТЕЛСТВО!ТОВА , КОЕТО ИСКАШ--МУ ВИКАТ "ДИКТАТУРА" НА МАЛЦИНСТВОТО!АКО ИСКАШ ДА ТИ ВЯРВАМЕ ...СЪБЕРИ 1,5-мил. НЕДОВОЛНИ ОТ ГЕРБ ....И ЩЕ ТИ ПОВЯРВАМЕ В "ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ"...ХА,ХА,ХААААААААМОЖЕШ ЛИ БЕ УСРО...??!

410

Анонимен

преди 3 години

ПРОКУРОРЪТ СПОКОЙНО МОЖЕ ДА СИ СЪБИРА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОЦЕС СЛЕД ПАДАНЕТО МУ ОТ ВЛАСТ------А може ли да разгласява факти и по същество да позори най-висшата държавна институция, фактически злоупотребявайки със служебното си положение?

409

Анонимен

преди 3 години

Народът да внимава кой избира, защото ппсле последствията са за него. Не го ли разбрахте вече.

408

Анонимен

преди 3 години

Ще чакаме, а за следващ президент МНОГО СЕРИОЗНО ЩЕ ИЗБИРАМЕ по това на кого бихме искали да предават секретната ни информация! Аз гласувам за ЕС!

407

Анонимен

преди 3 години

Защото нямат топки, там взимат едни големи заплати и профисионалното развитие на всеки прокурор зависи от главния прокурор. Прокуратура от сталински тип.

406

Мечо Кух

преди 3 години

Пичове, уважавам тролската професия, срамна работа няма, цените скачат всяка седмица, имате семейства. Но на ваше място отдавна щях да съм на борсата и да търся нова работа. На всички е ясно, че това е краят на герб. Всъщност познат прави политически проект и търси добри ***. Един двама тук ставате, но останалите имат много да работят още

405

До 426

преди 3 години

НЕ СИ ЮРИСТ ЯВНО. ЧЕТИ РЕШЕНИЕТО. МОЖЕ ДА ИМА РАЗСЛЕДВАНЕ , НО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СЪДЕН И ОСЪДЕН, ДОКАТО Е НА ВЛАСТ. ПОСЛЕ - МОЖЕ. ПРОКУРОРЪТ СПОКОЙНО МОЖЕ ДА СИ СЪБИРА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОЦЕС СЛЕД ПАДАНЕТО МУ ОТ ВЛАСТ. ТОЙ ДАЖЕ ТОДОР ЖИВКОВ МОЖЕШЕ ДА БЪДЕ СЪДЕН, АМА РАДЕВ...НЕ МОЖЕЛ!!!!!! ХА ХА ХА ХА

404

ГЕРБ = Мафия

преди 3 години

Нали всеки прокурор може да разследва Главния прокурор. Защо още не са го направили?

403

Анонимен

преди 3 години

Според заглавието на статията президентът и неговите съветници могат да предават на американското посолство секретна информация и не могат да бъдат разследвани. Браво. Затова ли не разследваха трима от предишните президенти?

402

ИСКАМЕ

преди 3 години

ИСКАМЕ НАРОДНА ПОДПИСКА ЗА ОТЗОВАВАНЕ НА РЕЗИДЕНТА!!!!!!! ВЕДНАГА!!!!!!!!!

401

Анонимен

преди 3 години

Интересно ми е ако следващият президент се окаже, че предава информация на турското посолство, днешните конституционни съдии ще си скъсат ли дипломите?! Защото това решение е действащо не само за Радев, но и за всеки следващ президент!

400

Анонимен

преди 3 години

МОЖЕ ДА ИМА ПРОИЗВОДСТВО И РАЗСЛЕДВАНЕ , НО НЕ МОЖЕ ДА СЕ СТИГА ДО СЪДЕБЕН ПРОЦЕС ДОКАТО ПРЕЗИДЕНТЪТ Е НА ВЛАСТ--------И това не може да има, а да разгласиш някакви глупости по адрес на Президента от позицията на ддържавен служител, вече си е престъпление срещу държавата.

399

Анонимен

преди 3 години

Президентът точно както е по Конституция, "олицетворява единството на нацията". В случая всички са за "Мутри вън". Нацията не иска мутри във властта.

398

До 419

преди 3 години

Хората трябва да викат :" Р. УСКИ МУТРИ - ВЪН!!""

397

Много е сложно!

преди 3 години

Но има и друг , по-лесен начин:Пускаме подписка за инпиичмънт ....и след това търсим отговорност от РУСКИЯ ФИГУРАНТ!2/3 от депутатите може и да са съгласни...ха,ха,хааааааа..току-виж , успяла.САМАТА ПРОЦЕДУРА Е ДЕМОКРАТИЧНА И ПОУЧИТЕЛНА ЗА БЪЛГАРИЯ И ГРАЖДАНИТЕ!

396

Анонимен

преди 3 години

В Конституцията е казано, че президентът е обединител на народа! Но с поведението и изказванията си той показва обрарното! Това означава ли че президентът моментално е влязъл в гарафа нарушител на Конституцията?!

395

ВСИЧКО РАЗБРАХМЕ

преди 3 години

Според заглавието на статията президентът и неговите съветници могат да предават на руското посолство секретна информация и не могат да бъдат разследвани. Браво.

394

Юрист

преди 3 години

ПРОКУРОРЪТ НЕ Е НАРУШИЛ АБСОЛЮТНО НИЩО.