391

Анонимен

преди 3 години

Отровното трио,сивите кардинали...Прекалено много внимание им отдавате! Вече изпадат в безтегловност, те водят своя битка за интереси.ПР-арменеца и адвоката са с ясни поръчкови задачи,а посредствения Минеков го води реваншизма ,че неведнъж беше публично компрометиран.По-некадърни водачи не съм очаквал някога на митинги. Ако бях протестиращ,първо тях щях да набия!!!

390

Бау

преди 3 години

От едната страна са тези млади хора - от другата е изкопаемото Гърневски! Гърневски, който и 45 годишният му син вече не го понася, поради патологична герберастия и от 2 години не си говорят! Гърневски, който каза - не разговарям с него, но от Герб не се отказвам! Вие ако считате, че дъртото Гърне и Бойко Чекмеджака са бъдещето - продължавайте. А младите ще одъртеят и ще станат като вас! Пълно удовлетворение!

389

Тонката

преди 3 години

:0:):):):)Лилана не е ли на Гемето?:):):):)

388

Беден IT 3000лв кеш

преди 3 години

Моля пазете се от психясали ГЕРБ-ери - заплашват, че ще убиват хора, а всеки знае, че за 30лв и една консерва боб са готови да продадат и майкитe си.БЛОКИРАЙТЕ СМЕЛО! НО СЕ ПАЗЕТЕ! АКО НЯКОЙ СЕ ДРЪВЧИ - КОЛАТА ПО ТАВАН, ПАЛЕЖ, ГРАЖДАНСКИ АРЕСТ, ТЕСТ ЗА АЛКОХОЛ И НАРКОТИЦИ и БЛОКАДАТА ПРОДЪЛЖАВА.

387

анонимен

преди 3 години

Тонка Лилана може да поздрави Черепа с някоя песен за рождения му ден единствено от централния затвор!

386

Аз

преди 3 години

Това не е протест. Това е гражданско неподчинение и моля журналистите да ги наричат "Гражданите, които не се подчиняват" вместо 'протестиращите'. Това въобще не е протест.

385

Дай си номера?

преди 3 години

Вижте какво. Дали подкрепяте протеста или не - това не е важно.Важното е да се прокара Лустрация и да се разкарат ДС октоподите от властта, защото който и да дойде на власт, ще бъде асимилиран като дребен калмар за броени дни.Няма по-важно нещо. Време е 30-годишния "преход" да приключи вече.

384

Анонимен

преди 3 години

Е, що Минеков да не ми е по симпатичен от Веждито, което в перманентно пияно състояние удря полицаи, държи се арогантно, гордо заявява, че е мултак на сбирка на мултаци, получава грамта, че е обявен за почетен мултак! Може и Божков да е бил на тържеството! Минеков не се върти край властта, че да си живее по охолно и спокойно!

383

Тротинетка 31км/ч

преди 3 години

Щели да блъскат протестиращи.То вашите дармони едвам закрепват 50км/ч - аз с тротинетката ви правя квивогледи ле. Бастуни

382

Реалист

преди 3 години

До надарения. Не разбрах само как младите на по 25-30 поемат управлението на държавата - диктатура на улицата ли, улична държава ли, как? Не трябва ли да направят партия и да се явят на избори, които да спечелят? Що ми се струва, че този мач сме го играли и преди. И не го спечелихме.

381

Тонката

преди 3 години

Във фейса някой пише,че Лилана Божкова щяла да пее довечера на протеста:):):):)

380

Анонимен

преди 3 години

Това е гражданско своеволие. Освен това за протест трябват 40 човека, а тук няма толкова.

379

Падате с 200

преди 3 години

До ТонкатаЕ братле, то и такситата не са оферта - оня ден един таксиджия набута умишлено една клета женица в уличките на протеста, ама той нали брояча си върти. Него не го бърка.Купи си тротинетка - аз така запивам. Всех една за 600 лева и стигам навсякъде и при тва, много бърже

378

Диоген

преди 3 години

Споменът за митингите от 90-те,младите лица на Лияна Панделиева и Емил Кошлуков,тези пламенни оратори...Настоящата имитация и поклонението на "влъхвите" Бабикян,Минеков и Хаджито, просто няма сравнение с онези дни!Съжалявам днешната младеж,фантазиите с тоалетна хартия,бонбони и яйца са подигравка с нивото на интелигентността им.

377

ПОЛИЦЕЙСКИ ПОБОЙ

преди 3 години

Опитахме с бой, но се вдигна риска да се съберат 100 000 човека и да ни изпочупят гръбнаците.Давайте други идеи как можем да спрем злите млади с гражданска позиция?

376

Тонката

преди 3 години

До Падате с 200Абе аз да не съм луд да хода с колата като се черпим:):):):)Много полиция:):):)

375

Анонимен

преди 3 години

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.

374

Анонимен

преди 3 години

Няма 100 човека общо в цялата страна.

373

Тонката

преди 3 години

до 390 Ами те довечера като се понапият и тази работа могат да свършат на некое кръстовище:):):)Топки,чадъри,бири що да не се омешат там мъжко,женско,кой кого прекара?:):):):)

372

Падате с 200

преди 3 години

До ТонкатаМоже да идеш в Бийч Бара, но си остави автомобила долу на Дондуков - ше походиш малко пеш, но няма да пречиш на протеста и ще си пиеш мастиката без никакви грижи.А и то разходките са полезни - ше се отрази добре на теб и приятелите ти. Наздраве!