49

Анонимен

преди 3 години

Както казаха вируса е мутирал,но дали по естествен или изкуствен път не могло да се докаже макар че по естествен път било за много продължително време като за не по малко от 800 год. и то при усвояване от страна на прадедите му при подходящи условия,които не са толкоз чести как срещи,които могат да се проследят по ДНК-то им с кого и къде се срещали понеж контролирало РНК и щамповането му,но може да е мутирал напоследък от един път като от 5Г при прилипите как почуствали сигнала отлетели без него

48

Анонимен

преди 3 години

Този човек първо си признава, че нищо не разбира от въпроса, че няма нищо доказано и т.н. Дотук добре, много хора нищо не разбират, и не е негова вината, все пак не е специалист. Нито е вирусолог, нито е епидемиолог. Дори не е молекулярен биолог или генетик - да каже, дали е възможно да се създаде такъв вирус и какво показва нуклеотидната последователност. Но като не разбира, защо дава най-разнообразни съвети? Та и си припомня, какво е учил като студент?

47

Абе

преди 3 години

Той не можел да повярва и затова се изказва, като капацитет.Кардиолога, изказва "еспертно мнение" по тема от вирусология с тежкия довод "не мога да повярвам"!

46

conservator

преди 3 години

Малко съм объркал процентите . По 6 процента на година е 30 процента за 5 години., което се е 100 % сигурно че ви хване ако живеете в София и е много малък шанса ако сте пенсионерна село.

45

реалнафантазия

преди 3 години

Говори се, че в Испания са приели ковид карта, без която няма да може нищо да се прави. Следват другите страни. И ако ваксината, която готвят, дори и да не е задължителна, как ще ходите на работа, ще пътувате без тази карта?Ако информацията е вярна, значи започна се... :)

44

Анонимен

преди 3 години

Че е изкуствено създаден вируса - за мен е извън всякакво съмнение. По-скоро ме вълнува въпроса, дали е създаден от хора или има извънземен произход /тук долавям връзката с идването на Нибиру и някаква сделка между анунаките и политическите лидери на Земята/.

43

Анонимен

преди 3 години

Айде и старото *** се изказа.Напълни се с пари покрай здравната реформа.Чайка Фарма негова ли е цялата?Сега пък с Китайците се заяде Не вижда ли:1/ има мерки- няма заразени2/ има митинги- скача броят на заразените.Какви прилепи?Конспирация има. Ръководи се от ,, Двуглавия орел,, и другите персони тон грати като Решетников и Петата му колона Радев.

42

Анонимен

преди 3 години

До conservatorЯ обясни за процентната лихва при ипотечните кредити

41

conservator

преди 3 години

Сега ще ви обясня нещо. Заболеваемост от 3 % от населението за период от 6 месеца без мерки е голям процент. Това са 6 % за година или 12 за две, 24 за три, 36 % за 4 години.Т.е. за срок от 5 години половината население ще го е изкарало. Вие си помислете, искате ли да изкарате през следващите пет години някакво заболяване, което не се лекува и ако Ви се усложни състоянието е вероятно да умрете.Защото усложнените пневмонии от обикновенния грип се лекуват.Така че 3 % е много голям процент.

40

Анонимен

преди 3 години

Пазете се. Плъзнал е нов корона вирус. Covid-20. Симптомите му са, не логическо мислене, забелязва се странна мутация на черепа, която наподобява телевизор. Световните експерти, съветват да носите вълнени чорапи дори и през лятото, носене на памперси на лицето също предпазва. Бъдете търпеливи, след две седмици ваксината е готова

39

Анонимен

преди 3 години

Поредният лекар коронаджия с поредната фейк теория!

38

до 48

преди 3 години

Съвсем не е сигурно, пред чие посолство трябва да се протестира !И дали изобщо трябва да е посолство ?!

37

Светозар

преди 3 години

Ако нещо е разработено, като биологично оръжие, то би трябвало да е с висока смъртност, сигурно заразяване, малък инкубационен период и ясна предвидимост за последствията. Примерно нещо от рода на Чума. Особено нейната белодробна форма. Но какво биологично оръжие може да е Коронавирус или СПИН / и такива теории имаше навремето / ?

36

Анонимен

преди 3 години

Само като прочетох, че включва Русия съм развитите държави и ми стана ясно колко е изкуфял.

35

Анонимен

преди 3 години

Протестите в момента първо трябва да са пред китайското посолство! Да им се поиска сметка за китайския вирус!

34

българин

преди 3 години

Съгласен съм с препоръките на професора.Витамин C е един от най-разпространените и безвредни добавки от които има само ползи.Не съм съгласен със мнението на други лекари, които предупреждават, че този витамин може да образува тромби и затова трябва да се избягва при заразяване с коронавирус.Излишъкът от този витамин не се усвоява, и съответно се изхвърля от организма чрез отделителната система. Тоест, тялото си взима само това, което му е необходимо.А Григоров е кардиолог.

33

до 39

преди 3 години

Не аз говоря глупости, ти не четеш! Говоря за коронавирусите по принцип, преди този! Всички изграждат доживотен имунитет и не повтаря, това е научно доказано! Ако този наистина повтаря, значи просто не е нормален коронавирус, а умишлино създаден! Анадъмну?

32

пенсионер 78 г.

преди 3 години

ПРЕДИ 30 ГОДИНИ ПОЛУЧИХ АРИТМИЯ НА СЪРЦЕТО И СЕ УПЛАШИХ ОТ НЕСГОДИТЕ ПРЕЗ 1990 Г..ПРОФЕСОРА БЕШЕ В ПРАВИТЕЛСТВЕНА БОЛНИЦА И МЕ ПРЕГЛЕДА И КАЗА СЪРЦЕТО Е ЗДРАВО. ГОЛЯМ СПЕЦИАЛИСТ Е. ПРЕСТАНЕТО ДА ПИШЕТЕ КРЕТ... ГЛУПОСТИ

31

Анонимен

преди 3 години

Оръжие на "новия ред".....

30

българин

преди 3 години

Прочие, няма време и място да напиша всичко, но има още много доказателства, че този вирус си е съвсем естествен и е плъзнал от Китай от прилепи по простата причина, че сигурно на китайците им е любима поговорката, че всичко що фърчи се яде! Или пълзи, ходи, абе изобщо което мърда.Китайците веднага дадоха целия геном на вируса - ако беше оръжие нали нямаше да го дадат?