81

АНТИ

преди 3 години

Излъгаха Ви да скачате като изоглавени по площадите крещене "Демокрация" ..."Демокрация" ..."СДС" ... "СДС" ...Да, ама демокрацията тук се оказа измама яка.Искайте си пенсиите от СДС !!

80

Ей,дечурлига!!!

преди 3 години

Кой и какъв трябва да е човек ,който се пенсионира ДНЕС със 259-300 лева пенсия,след като минималната заплата е 650 лева??? Явно пубери и тинейджъри пишат тук недомислици и измислици. !!!170 била малка СОЦИАЛНАТА ПЕНСИЯ?!?! Ами и тя е много когато не си внесъл за 50 години и един лев във хазната ,а само си ял и пил.Как си доживял до пенсия ,без един ден трудов стаж бе тарикат??? Вие наясно ли сте какви са пенсиите днес за хора пенсиониращи се със 800-900 лева заплата и нормално осигурявали се???

79

Бизнесмен

преди 3 години

До 1Ами като не ви харесва заплатата - не работате бе, кой ви кара да работите? Ходете на друго място, на високи заплати и при честни бизнесмени да ви дават големи заплати.

78

Анонимен

преди 3 години

Преди 30 години при социализма пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.

77

1

преди 3 години

До Половината,***,такива бизнесмени мошеници и крадци,като твоя бойко ,са ни осигурявали на минимална заплата,нас никой не ни е питал,как да ни осигуряват,ясен ли съм,или много,трябва да ти се обяснява.

76

Помнещ

преди 3 години

Преди 30 години нямаше социални мрежи и никой не можеше да се оплаква публично, а само смей да се оплачеш, че живееш лошо публично, леле. И тогава пенсионерите не ходеха на почивка. Тогава и другите хора не ходеха на почивка, защото нямаше как да отидеш.

75

Анонимен

преди 3 години

Kaквито и изберете, и червени, и сини, и пембяни, положението ще става все по-зле и българинът ще живее все по-зле. Хайде всички с бюлетинките в кабинките за любимата партия и за любимия цвят, хайде всички, хайде всички, бързичко, бързичко!

74

Половината

преди 3 години

Се осигурявали на Мин. Осигуровка,после мрънкат!Други ,държавата ги осигурява и пак недоволни,трети въобще не работи ама и той иска!Други обраха осигуровките -3пъти и на тях им се размина!Сега всички протестират!

73

Анонимен

преди 3 години

ЕЙ СЕГА КАТУ ИЗБЕРЕМ ЧЕРВЕНИТЕ И ЩЕ ИМА НАРОДНИ ПЕНСИИ ЗА ТИЯ ДЕТО ПРОТЕСТИРАТ ПО ПЛОЩАДИТЕ /ЮНИ 1945 Г ИЗЛИЗА ЗАКОН ЗА НАРОДНИТЕ ПЕНСИИ ЗА БОРЦИТЕ ПРОТИВ ФАШИЗМА ДО ТРЕТО КОЛЯНО И ПО СВАТСТВО/И ЗАПЛАТИТЕ ЩЕ СТАНАТ ЕВРАЗИЙСКИ- 58/118ЕВРО.

72

Бай Пеньо

преди 3 години

До 1 То като че ли баща ти не беше комунист?

71

Анонимен

преди 3 години

Кой ви е казал, че в клуба на богатите ще сте и вие богати, не слуги? Тръгнали да се сравняват с Европейските държави моля ви се. Ами слугинажа и в Европейските държави, и Американските държави, и Австралийските държави, и в каквито си искате държави - все мизерно живее.

70

а какво означава

преди 3 години

Соц. пенсия ...170лв --- ако пише ,,наказателна,, ,,убииствена ,, ще по - адекватно !

69

Анонимен

преди 3 години

Стоо ток изравняването, кой знае колко пенсионери ще умрат от коронавируса

68

Анонимен

преди 3 години

В коя европейска страна има пенсионери които живеят с 100 - 200 евро. Управляващите си живеят като европейци, но другите НЕ.

67

пенсионер

преди 3 години

До 22 Ами ти какво си построил бе *** нещастно? Ти като се пенсионираш с какво ще се похвалиш, че си построил? Защото такива като теб "философи" още грабят това което са построили сегашните пенсионери, наглец!

66

хора,

преди 3 години

от 18,081971г работя до момента и пенсията ми е 380 /добре отсечени български лева/ без да прекъсвам и съм с висше образование. сама съм-кажете ми как да живея -питам чувствувам ли се европейка

65

Анонимен

преди 3 години

250 лв, как се преживява, месеца

64

Анонимен

преди 3 години

Що се жалват? Сит на гладен вярва ли

63

Анонимен

преди 3 години

Бойко дава парите в България БОЙКО казва 3х 50лв.за пенсионерите и на другия ден дава Бойко 3х50лв.Ах ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха

62

Анонимен

преди 3 години

Хора на Радеф или комунисти!Ревльовци пенсионери!Едно време имаше южни плодове само за нова година....с опашки!