48

аз-ът

преди 3 години

и ей го чичото на снимката с лозарската пръскачка... хвърля ли хвърля дезинфектант.., И три дни по-късно в Пловдив или където и да е другаде, като се спечели поредната спортна купа по квото и да е, хиляди зрели мъже ще си скачат по вратовете и ще се целуват по устите... И ще се чудите, защо след месец ще имаме по 1000 заразени дневно и ще псувате Бил Гейтс че иска да ви чипира г*зовете....после като ви обиждам ми се сърдите...

47

Анонимен

преди 3 години

Смешници, само да смеете да вкарате учениците в дистанционно обучение от 15 септември, ако не сте си подали оставките дотогава, публично ще ви линчуваме по площадите! Да си знаете!

46

До стратегия на Герб

преди 3 години

А ти да не мислиш , че досега в предишните мандати правеха нещо друго. То това им е коронният номер всеки път. Даже последния път , когато реши да подава оставка след победата на Радев умишлено раздаваше милиони на поразия на общини , кметове и тн , за да може следващите на власт да се чудят откъде да вземат пари да кърпят и без това сринатата социална система. Само , че после така се оляха с купуването на гласове , че се изненадаха , че пак те трябва да управляват и се почна спиралата на заеми

45

Анонимен

преди 3 години

Истина ли е това което беше пуснато в някои медии,че бившата съпруга на един от Бобоковите е любовницата на премиера слънце Бойко Борисов и ,че тя е жената която е снимала еврата ,златото в шкафчето и пищака ,докато Бойко уморен от работа и блъскане по друмищата с жипката е спал ? Дали тази жена е аранжьорката на милионите евра и златото на Борисов, за което аранжиране Борисов плещеше в жипката и в Пловдив пред една шепа клакьори начело с кмета на града.

44

Анонимен

преди 3 години

До аз-ътЩе се учудите колко хора вярват в тези неща и без да носят български паспорт в джоба.

43

Анонимен

преди 3 години

Парите скоро ше свършат и следва махане на борда както Аржентина и обезценка на лева с външен дълг и заеми, ако ни ги дадат, защото много държави вече са на опашки за заеми от МВФ и ЕС.

42

Сата НАТО

преди 3 години

хората се бъркат кое е истина, кое е лъжа------Ако хората бъркат кое е истина и кое лъжа, значи и ГЕРБ са нелегитимни, защото са избрани от неразбиращи избиратели.

41

аз-ът

преди 3 години

До До аз-ътНе е проблемен толкова народа, колкото медиите, които дават трибуна на всякакви чели-недочели "специалисти".--напротив матряла е крайно кофти в тази държава. Каква вина имат журналистите? Ако не дават трибуна ги обявинявате, че крият инфо, сега пак им скачате? Просто българина е злобен, страхлив и откровено глупав човек. Огромна част от хората продължават да вярват, че няма вирус или че Бил Гейтс и 5G клетките го разпространяват. На вас вируса ви е най-малкия проблем, мой човек!

40

Анонимен

преди 3 години

Кога е имало скок, че нещо не ви се разбира?

39

Анонимен

преди 3 години

Заради скока на новите случаи на заразени главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев обяви...------Какъв скок?Скок няма.

38

До аз-ът

преди 3 години

Не е проблемен толкова народа, колкото медиите, които дават трибуна на всякакви чели-недочели "специалисти". Говорят се глупости, понякога откровени лъжи, дезинформация, всичко се използва с някакви политически цели, и хората се бъркат кое е истина, кое е лъжа. Не е само в България това, а навсякъде по света. Липсата на морал в журналистиката съсипва психиката на хората!!!

37

Анонимен

преди 3 години

А защо тулупа Борисов го обявява , а не здравния министър. Пионките нямат думата , само подписват малоумщините на тая проста мутра , която умишлено фалира всички бизнеси и продължава с гаврата на измама само и само да лапне едни 29 милиарда и то заеми с които заробва поколения българи.

36

Анонимен

преди 3 години

Страх ги е ***.От народната любов.

35

аз-ът

преди 3 години

Затова и винаги съм мразел българите. Освен всички негативни качества: злоба, завист, конформизъм, с които сте окичени като новогодишна елха, сте и неграмотни и откровено глупави хора. Още преди 3 месеца писах тук, че е безмислена карантината, защото като я махнат, ще цъфнем (направо вързахме) отново. И тогава пляскач-терасаджиите ми скачаха-*** трябва да спасим здр. система. Е-спасихте я де. Това добре, а сега-когато има толкова заразени - мерки никакви?! Смисъл? Нема по-глупав народ, честно

34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Въпросът е до кога ще има подобна обстановка.По всичко личи че или докато измислят ваксина, или още 1-2 години, докато вирусът си тръгне по естествени причини. Като времетраене е почти същото.

33

Анонимен

преди 3 години

Доло Мотафчиски!Всъщност - къде се загуби тоя човек?

32

Баба Пенка

преди 3 години

Вчера вдигнах 180 кръвно, защото съседчето бе събрала тумба младежи на пейката пред блока да пият бира. Срам и позор! Затворетв държавата!

31

сметоизхвърляне

преди 3 години

Какви епидемични обстановки бе, мизерници! Нали плащате по 35 евро на човек/седалка от всеки чартърен полет!!!Вносна зараза вкарвате и ПЛАЩАТЕ С НАШИ ПАРИ за това, а народа ще го търкаляте като аспиринче!Марш от тук!

30

Баба Пенка

преди 3 години

Никакво излизане! Младежи, спрете се бе, защо обикаляте улиците с приятели, сеете зараза, стига с това море.

29

Ужасена

преди 3 години

Трябва по строги правила и условия да се въведат. Да се затвори всичко и търговия и транспорт в България. И това да е поне 3 години. Още август трябва да се задължат хората да носят маски и на открито.