15

Анонимен

преди 3 години

Не съм лекар, но си мечтая за същото. Само лекарите ли работят в тази държава? Всички останали някакъв пълнеж ли са? Или техния труд не се цени, нищо че не крадем?

14

С/Н

преди 3 години

Безочливи лъжци сте, докога ще си съчинявате лекарски истории, които са по-скоро истерии?С доктор Стамов какво стана?

13

Елемаг

преди 3 години

Чебурашката,Швеция заложи на стадния имунитет и успя...Нещо да кажеш?

12

Чебурашка

преди 3 години

Мангъра защо не обясни на лекарската, че всъщност не е на никаква първа линия и всъщност това е едно лятно вирусче? И въобще доцента дали ще има доблестта да застане очи в очи с колегите си?

11

Анонимен

преди 3 години

Сибила, мила госпожо! Хиляди благодарности за саможертвата! Обаче няма да Ви съдя, ако достойно се откажете да лекувате тези ол.......и и неблагодарници, които постоянно плюят лекарите и саботират мерките срещу заразата.

10

пастир на мисирки

преди 3 години

ама верно сте *** - довчера тая като плюеше Мангъров я давахте тая без скафандър, издокарана като чалга певачка, сега - айде маскирана на първа линия, само дето у болницата няма болни, не я знам какво прави - сигурно по цял ден ръкопляска на хората да не идват да се с лекуват

9

Анонимен

преди 3 години

"Д-р Сибила Маринова е началник на Отделението по анестезиология и интензивно лечение на великотърновската болница Д-р Стефан Черкезов. Там лежат пациентите с коронавирус, които са в критично състояние и се нуждаят от реанимационно лечение, припомня Монитор.И какъв е броя на тези пациенти? Като за цялата страна са 28.

8

Знаете ли защо

преди 3 години

Бойко Борисов подхвърли репликата ако бях жена щях да ти пусна на мангъров? Защото знае нещо, което ние не знаем. И то е че народният любимец е обратен. Не го съдете строго, и лекарите могат да са обратни. Проявете разбиране.

7

професУр годжи

преди 3 години

Айде почна се пак цирка - sars cov 2.0! Който иска да види какво е наистина в търново - в Youtube има видеа на Киро Брейка как показва, че там болницата им е абсолютно празна и няма ни първа, ни втора, ни трета линия - тия мошеници се умориха бе, имат по 1-2 пациента в болниците, преди точеха касата неуморно, сега мявкат. Тая и на Мангъров скочи, че казва истината за тях - че вдигат бройката заразени и хоспитализират абсолютно здрави, за взимат пари, ся се маскирала и ше събира и тя чували.....

6

Анонимен

преди 3 години

няма да е скоро, червените кхмери решиха, че точно по време на пандемия трябва взимат властта, Пинокио въобще не си дава сметка, че лекарите са уморени и те искат да си починат, просто го интересува заврения зет и учениците му да не са изправен пред съда

5

Анонимен

преди 3 години

Това да го каже на гербавата НОЩ която е покрила България, заради неадекватните им решения сме на това дередже.

4

Tobi

преди 3 години

Нещо ни баламосва тази Сибила. Има 28 болни. Останалите са само на витамин С за да прави болницата пари. Ужасно падение на част лекарите. Много тъжно.

3

Анонимен

преди 3 години

*** умния вече се изказа гледам, сега чакаме и другите

2

Гошку

преди 3 години

Трогателна история, да ревнеш с цело гърло:))))) Абе, вие съвсем ни взехте за боядисани канарчета, бе!!!!

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

истински ЛЕКАР СТЕ ГОСПОЖО