39

Анонимен

преди 3 години

до 44БРАТЛЕ,НАМАЛИ МАЛКО НАРКОТИЦИТЕ,СМЕШНИ И ЖАЛКИ ЗАПОЧВАТЕ ДА СТАВАТЕ.РАЗБИРАМ,ЧЕ ЗА ТОВА ВИ ПЛАЩАТ,НО ВСЕ ПАК....

38

Анонимен

преди 3 години

До кога тези друсалки ще пречат на нормалните граждани? Нормално ли е 200-300 пияни и *** да тероризират 2 милиона?

37

Анонимен

преди 3 години

Българина е *** което помни няколко месеца. Не помни че при служебно правителство се приемат най-омазаните зкони. И абсолютно нормано човека е няколо месеца на власт квот му кажат отгоре тва приема.

36

Анонимен

преди 3 години

Няколко въпроса и към теб.1.Просташките записи на Борисов слуша ли ги? Кой иска да има такъв премиер?2. Шкафчето с мутренските атрибути гледа ли го? Те на кого са на Борисов, или на стринка ми Гюрга? Кой иска премиер мутра?3.Може ли всяка година от обществени поръчки да се крадат между 1 и 2 милиарда? За това кой отговаря?4.Божков е дал много милиони на Борисов и Горанов. Така твърди той. Или викаш лъжа. Кой провери тази лъжа?5. От всички преговарящи в Брюксел само Борисов не владее нито един чужд език! За 10 години 0/нула/ чужди езици! Комуникацията с останалите участници в срещата

35

Анонимен

преди 3 години

Тази вечер на протеста бяхме над 250 000 в софия,в Пловдив и Варна са били по 200 000.Над 10 000 000 протестират в цялата страна

34

Анонимен

преди 3 години

Аз не мога да схвана каква е тая мода,че всички срещу шайката били комунисти,Севда ли така ви инструктира или вие сами си ги съчинявате?Разберете,цяла България ненавижда Тиквуций и шайката,а за комунистите никой не го боли.

33

Да

преди 3 години

Тълпа ,и със това блокиране, не пречат ли на останалите? А кой знае как е заринато и с ***.

32

Три стъпки

преди 3 години

за излизане от блатото в което ни вкара премиера и министрите му.Първа стъпка - Оставка на Борисов, правителството и бухалката им Гешев.Втора стъпка - да изчезнат от интернет пространството всички платени *** на мафията, подкрепещи крадливото и корумпирано правителство сеещи злоба и омраза.Трета стъпка - Машинно и електронно гласуване и честни избори.След това нещата ще си потръгнат от самосебе си.

31

Анонимен

преди 3 години

Като си замине баце боико кои ще доиде радев тоя *** военен цял живот на държавната хранилка като го слушам кво говори еми тоталко тъпо парче . Бат боико поне е хитър.

30

Анонимен

преди 3 години

Идоти, не пречите на Бойко и Доган, пречите на други българи! Който сее ветрове, ще пожъне бури!

29

Анонимен

преди 3 години

До Хмм 27Колите с болни се пускат, не се тревожи.

28

Анонимен

преди 3 години

дори бсп не може да спаси боко

27

Анонимен

преди 3 години

Като ате толкова недоволни гласуваите. Дали ще има предсрочни избори след 4 месеца или редовни 6 месеца се тая. *** бат боико краде яко но пуска и надоло да слиза. Ще доидат бсп с дпс и ще спрът еврофондовете и няма и да има кво да се краде камо ли да се пуска надолу по веригата.

26

Анонимен

преди 3 години

Не знам кога е правена първата снимка, но нямаше толкова хора тази вечер там.

25

Анонимен

преди 3 години

Гробарските *** се размърдаха , лъжи , измишльотини и простотий бълват , и сякаш се правят на ухапани - не знаят кой е мутрата от СИК и кои са ортаците му от ДС и бухалкаджийте ? Бай , бай мутро , чао мазна филио с мас , въобще няма да ни липсваш ! Като не те е страх , защо не подадеш оставка или този път 11% от милион и половина няма да ти стигнат ? Бай , бай Буда и ушенце на Тошо и ДС ! Бай , бай маркуч !

24

Анонимен

преди 3 години

ВСИЧКИ РУСОФИЛИ ДА СА КАЧВАТ НА КАМИЛИ И ПРИ ПУТИН

23

Анонимен

преди 3 години

Много взеха да приличат на "умните и красивите".

22

Анонимен

преди 3 години

"Що им трябва сега да чупят държавата?"Ами замислете се. На някого много му трябва точно сега и ако може веднага да се счупи държавата.

21

Анонимен

преди 3 години

Властта на лъжливите и прости крадци логично си избира *** по свой образ и подобие.

20

Хмм

преди 3 години

Престанете да блокирате София, ако на някой спешно му трябва да отиде до болница или нещо от сорта.... кво правим???? Вие нормални ли сте? Стойте си пред министерски съвет и се занимавайте с квото си искате ама не блокирайте София.... баси индивидите....