23

Анонимен

преди 3 години

Днес пари от Божков не чакайте, заловили са цялата му банда.

22

Анонимен

преди 3 години

И ка ше стане тая работа. Кое е младото поколение. Къде се е учило на държавност. Откъде накъде смятате, че то е честно и почтено.------Нойко Норисов къде се е учил на държавност и почтеност? В милиционерското училище ли? Или баща му, полковник комунистически милиционер го е научил на почтеност?

21

Анонимен

преди 3 години

Повече няма да ви спираме тока, обещаваме. Вече само ще ви черпим с торти Гараш да ви е сладка мутренската тирания.

20

Атанас Велмазов

преди 3 години

Абсолютно вярно ! За такива лум.пени трябва доживотен затвор, да им дойде акъла !

19

Анонимен

преди 3 години

МНОГО *** ХОД!!! Това с метрото е типично действие на комунистически подривник - горене на общински книжа, взривяване на мостове и мандрите, разбира се. Учили сме ги тия работи като закон божи в учебниците по история....Има и по-далечна цел - компроментиране на протеста, защото и ТЯХ не искаме!Отвратителни са!Омитайте се

18

АнонимеН

преди 3 години

НИЩО НЕ РАЗБРАХ ОТ СТАТИЯТА!!!КОЙ КАКВО Е НАПРАВИЛ НИЩО НЕ РАЗБРАХБУТОН ЗА СПИРАНЕ НА ВЛАКА ЛИ СА НАТИСНАЛИ ДРУГО ЛИ СА НАПРАВИЛИ АЗ НИЩО НЕ РАЗБРАХ ОТ СТАТИЯТАДАНО ВИЕ СТЕ РАЗБРАЛИ

17

Анонимен

преди 3 години

Сега остава някоя църква да гръмнат.

16

Мен

преди 3 години

До АнонименПич ти виждал ли си масата от новото поколение какво е - над 50% са ***. Останалите 40 са на същият акъл, има един 10% останали дето сега се мъчат нещо да направят по протестите. Не се ли получи българия загива.

15

Mitaka

преди 3 години

Комунистите не могат да сторят метро, могат само да го спират.И то точно провалените комунистически кандидат кметове на София Т. Дончева и Мая Манолова го пратиха и веднага припнаха да го защитават.Христо Иванов напада плажа и Теца на Доган. Комунистите обаче нападат обикновените хора, които не пътуват с кола, с джип, нямат нито плажове нито Тецове, а отиват на работа с метрото.

14

Анонимен

преди 3 години

Младото поколение задължително трябва да промени системата за да станем цивилизована държава мутрите трябва да останат в миналото

13

антикомунист

преди 3 години

Така действат комунистите. Я си спомнете колко хора убиха м. февруари, цялата интелигенция на България. За пари и власт са готови да жертват народа. Какво им пука, че в метрото може да е моето дете и да му се случи нещо. това си е чист терористичен акт и тези които са го извършили, трябва да се съдят за тероризъм.

12

Анонимен

преди 3 години

Да спре тока в метростанция в САЩ, да види как се действа с терористи. Що за крeтени стават депутати? С такива емоционални решения на нови партийки е такива влизат. Мислете, че и на следващите избори ще вкарате такива, и пак друг ще ви е крив, че ви оправят, ама отзад... Саботаж на инфраструктурата не е хулиганска проява, а тероризъм! Това е подигравка със закона. А после - защо не ни щели тук и там...

11

Анонимен

преди 3 години

Ок, виновни са глобете ги. Но защо полицаите на клипчето с побоя 2 сеемици не ги намират и не е ли корона паниката същото, но в по-голям мащаб, не само на 100 човека в мотриса? Това е проблема на БГ - двойния стандарт.

10

Анонимен

преди 3 години

Минчу в затвора за тероризъм

9

Анонимен

преди 3 години

Терористи!!!

8

Калеко Алеко

преди 3 години

Това си е чиста проба диверсия с/у държавата и гражданите и, като тези които извършваха от БКП преди 9-ти септември, взривявайки влакови композиции, църкви и извършвайки политически убийства ... Няколко хилядите опълченци на улицата са готови на всичко, за да сринат държавата в която живеят, предизвиквайки анархия и масови безредици, въпросът е дали останалите български граждани влизащи в категорията Народ, както и отговорните силови министерства, ще им го позволят ... !!!

7

Сандански

преди 3 години

Протестирането пред парламента е законно право на демокрацията.Спирането на тока на метрото е бай-ганьовска простотия. Да му лепнат една година при Бай Ставри и повече няма да прави тийнейджърски тъпотии.

6

пепе

преди 3 години

Комунистите са така. Готови са да изтребят народа само за да го "спасят" от мафията. (И те да се доберат до баницата)

5

Мартин

преди 3 години

Нямя оставка не защото Борисов е цвете.. най-малкото зло е.. очевидно е, че от алчност става всичко.. редовните избори са март догодина! Е няма да им се даде да крадат със служебен кабинет!

4

Българин

преди 3 години

Не застрашава толкова, колкото управлението на мафията ГЕРБ.